|
ulck
|
 |
« Reply #60 on: October 27, 2006, 11:43:29 AM » |
|
Eu fac treaba asta cam la 3 luni, de cate ori mai fac o vizita pe la veterinar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luca
Newbie
|
 |
« Reply #61 on: May 23, 2007, 05:23:02 PM » |
|
sal vreau sa va intreba si eu :daca dau oase mari de porc cu ceva carne pe ele unui pui de cg in virsta de 4 luni are ceva
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lucas71
|
 |
« Reply #62 on: May 23, 2007, 05:43:45 PM » |
|
am citit undeva ca se poate da si carne,oase de porc dar numai fiarta bine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #63 on: May 23, 2007, 05:51:45 PM » |
|
am citit undeva ca se poate da si carne,oase de porc dar numai fiarta bine
Nu se poate!
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #64 on: May 23, 2007, 06:32:35 PM » |
|
Nu se poate!
Se poate, dar nu este indicat ! Orice se poate in lumea asta, dar nu este indicat (legal, corect etc) !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #65 on: May 23, 2007, 06:34:19 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
Brasoveanu
Jr. Member

|
 |
« Reply #66 on: May 23, 2007, 10:30:16 PM » |
|
Razvan, esti din Bucuresti, da-mi voie sa te intreb, ai auzit de profesorul Marinescu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #67 on: May 24, 2007, 09:50:43 AM » |
|
Razvan, esti din Bucuresti, ...
... probabil realizeaza asta zilnic, cand iese in trafic ...
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
Brasoveanu
Jr. Member

|
 |
« Reply #68 on: May 24, 2007, 11:11:00 PM » |
|
Lasand traficul la o parte , vreau sa spun ca, profesorul Marinescu recomanda carnea de porc in alimentatia cainelui (nu in exces ,dar nici deloc)!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #69 on: May 24, 2007, 11:19:53 PM » |
|
Si dl. profesor Marinescu ce canisa are, cati caini si de cand e crescator?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brasoveanu
Jr. Member

|
 |
« Reply #70 on: May 26, 2007, 11:17:49 PM » |
|
Si dl. profesor Marinescu ce canisa are, cati caini si de cand e crescator?
O intrebare plina de "intelepciune "! Probabil la canadieni ca sa ajungi medic veterinar trebuie sa cresti cativa ani la rand caini sau pisici; sau un absolvent de arhitectura nu poate sa isi practice meseria pana cand nu toarna niste betoane si lipeste cateva caramizi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rk
|
 |
« Reply #71 on: May 26, 2007, 11:31:43 PM » |
|
Si din experienta mea, din ceea ce am vazut la altii sau din intalniri pe care le-am avut cu producatori de mancare industriala, recomandarea este sa fii foarte rezervat cu carnea de porc. Eu nu as folosi-o de loc. Carnea de vita si oasele de vita sunt foarte bune. Nu vad de ce ai folosi carnea de porc?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #72 on: May 27, 2007, 02:54:58 AM » |
|
Teoria fara practica nu face 2 bani, Brasovene. Dl. profesor poate recomanda o multime de chestii, daca nu le-a si pus in practica pe cainii proprii tot degeaba. E usor sa recomanzi si sa faci experiente pe cainii altora, ca nu tragi tu ponoasele si nici nu platesti facturile la vet sa repari ce ai stricat cu sfatul. Eu as zice sa urmezi sfatul crescatorilor care ti-au raspuns in unanimitate ca nu e indicata carnea de porc. Data poti da pui sau vita de ce sa te legi la cap cu porcul?  Si a propos de arhitecti, maica-mea e arhitect si petrece multe ore pe santier, nu turnand betoane ci supraveghiand muncitorii care le toarna. Ca daca nu sti tu insuti cum se lipesc caramizile alea, de unde sti ca sunt lipite bine?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lady
|
 |
« Reply #73 on: June 04, 2007, 09:31:33 AM » |
|
eu am o maaaaaaare problema; Dona mea a implinit un an si o luna si am vorbit cu dresorul s-o invete cate ceva din lucrurile pe care eu nu m-am priceput sa i le arat...buuuuuuun.problema consta in faptul ca este un caine deosebit de mofturos....am cumparat-o la 2 luni si de atunci, fiindca nu am urmat sfatul crescatorului (acela de a lasa farfuria cu mancare 10 minute, apoi sa i-l ridic...) am ajuns sa-i fac toate capriciile culinare, mai rau ca unui copil, ca pana la urma e ca si copilul meu...ce mai, concluzia este ca are nevoie de mult mai mult de 10 minute ca sa se hotarasca sa manance, hrana uscata nu a primit-o NICIODATA ca atare, a trebuit mereu sa i-o ung ba cu ficat, ba cu pate, ba cu hrana umeda si periodic i-am administrat calciu si vitamine. e, acum in ultimul ceas, incerc eu sa fac treaba asta cu care ma ameninta dresorul, adica sa las farfuria cu mancare 10 minute si daca nu mananca sa i-o ridic, si tot asa....are doua mese, dimineata si seara, dar nu vrea efectiv sa manance,...nu stiu ce sa mai fac...oare o sa se infometeze de tot? chiar mi-e mila sa-i aplic tratamentul asta...e necesar? daca se poate mi-ar prinde bine un sfat. am uitat sa spun ca mancare i-am dat royal canin, dar nu a vrut sa manace niciodata simplu, pe urma am incercat cu niste pedigree complete si pe asta l-ar primi si simplu, dar stiu ca nu e de aceeasi calitate...am vazut ca daca incerc cu hrana naturala, mananca imediat (ma gandesc ca este evident motivul...), dar am citit pe aici ca se recomanda hrana uscata...deci, nu mai stiu ce sa mai fac si nu as vrea sa chinui cainele...asa ca, va rog, pareri...multumesc.
|
|
|
|
|
|
My sunshine does not come from the skies, it comes from the love in my dog eyes
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #74 on: June 04, 2007, 11:36:17 AM » |
|
Dupa cateva zile de cazare la dresor, or sa-i treaca toate mofturile!
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
|