Forum ciobanesc german
June 21, 2010, 07:59:51 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: My best friend CHARLIE  (Read 1836 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dia_boca
Hero Member

Rocky & Modjo

« Reply #15 on: September 17, 2009, 07:00:00 PM »

si totusi mie nu-mi prea vine sa cred ca s-a intamplat din cauza apei in ureche... e drept, pot aparea infectii, dar sa duca pana la moarte?...

si eu care eram mandra de baiatul meu mai mare, cat de mult iubeste apa si cat de fericit e cand mergem la lac...

"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
gerrard_s
Newbie
*

« Reply #16 on: September 17, 2009, 07:14:04 PM »

si totusi mie nu-mi prea vine sa cred ca s-a intamplat din cauza apei in ureche... e drept, pot aparea infectii, dar sa duca pana la moarte?...

si eu care eram mandra de baiatul meu mai mare, cat de mult iubeste apa si cat de fericit e cand mergem la lac...

nu a mancat 2 zile, a fost f slabit, a baut numai apa, si respira f greu..... Sad
Nicoleta Baciu
Newbie
*

« Reply #17 on: September 21, 2009, 10:45:11 AM »

Multumesc mult de tot pentru suportul moral . Este ingrozitor si inteleg perfect prin ceea ce treceti si voi. Eu si acum il caut cu privirea prin casa , sau am tendinta sa vreau sa ies afara sa il plimb dar din pacate el nu mai este. Mult noroc in incercarea de a -ti lua alt catel. Eu nu stiu  in acest moment daca as putea  da altui sufletel ceea ce i-am dat lui Rinty. Nu ar fi corect sa ma gandesc ca acea mogaldeata nu este si nu facea ce facea Rinty. Sincera sa fiu in acest moment cand vad un catel pe strada intorc capul sau schimb postul la televizor, dupa caz. Sa te ajute Dumnezeu sa treci repede peste .
Sergiu N
Newbie
*

« Reply #18 on: January 04, 2010, 12:55:38 AM »

gerrard_s iti sugerez sa nu iei altul identic cu Charlie pentru ca tu nu il vei iubi pe acel catel, il vei iubi pe Charlie prin el. Si ce vina are saracul catel? Oare nu merita el iubit pentru ce este el, nu pentru ce a fost cel dinainte?
Lafel iti sugerez sa nu-l numesti pe noul catel tot Charlie. Din acelasi motiv.

Web Design Profesional la preturi de criza. Reduceri mari pentru site-urile de canisa.
gerrard_s
Newbie
*

« Reply #19 on: January 04, 2010, 01:13:44 AM »

catelu ce l-am luat are acum 3 luni jumate, se numeste tot charlie.E foarte diferit fata de cel dinainte, foarte putine asemanari.Nu se pune problema sa nu-l iubim, din contra e iubit de toata lumea.Sincer mi-e dor si acum de primul Charlie, dar asta nu inseamna ca charlie junior duce lipsa de ceva sau e privit altfel,nici nu se pune problema, nu-i lipseste nimic, il tin tot in casa si doarme cu mn (doar cand vrea el Smiley )
in rest e ok, cred k o sa-i pun botnita de la 4 luni  Laughing face prapad cand ies cu el in oras.
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #20 on: January 04, 2010, 01:26:26 AM »

bravo! Te invit cu noul Charlie la sectiune " Cainele meu" sa-i faci un topic numai al lui si sa ni-l prezinti in toata splendoarea lui iar acest topic sa ramana in memoria celui care a fost primul Charlie.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
georgiana
Full Member

Mein Deutscher Schafferhund!

« Reply #21 on: February 01, 2010, 10:30:36 PM »

catelu ce l-am luat are acum 3 luni jumate, se numeste tot charlie.E foarte diferit fata de cel dinainte, foarte putine asemanari.Nu se pune problema sa nu-l iubim, din contra e iubit de toata lumea.Sincer mi-e dor si acum de primul Charlie, dar asta nu inseamna ca charlie junior duce lipsa de ceva sau e privit altfel,nici nu se pune problema, nu-i lipseste nimic, il tin tot in casa si doarme cu mn (doar cand vrea el Smiley )
in rest e ok, cred k o sa-i pun botnita de la 4 luni  Laughing face prapad cand ies cu el in oras.
Te felicitam (eu si Dragos) pentru alegerea facuta. Si Dolly a noastra a murit la inceputul lunii ianuarie, dupa o lunga perioada de chin. Nu am reusit sa depasim momentul si probabil ca nu il vom depasi niciodata. Insa ne-am luat doi pui, dintre care o femeluta, pe care am numit-o tot Dolly. Chiar daca nimeni nu a fost de acord sa o numim la fel, "ca aduce ghinion", noi asa am simtit si asa am facut. Desi seamana leit cu ea, si la fizic si la caracter, in sufletul nostru nu o va inlocui niciodata pe prima Dolly. Si stim ca asa va fi si pentru tine cu micutul Charly. Sa iti traiasca si sa te bucure asa cum stie el!

CAINELE - singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei...
gerrard_s
Newbie
*

« Reply #22 on: February 01, 2010, 11:38:53 PM »

ms mult! imi pare nespus de rau pt dolly, si va doresc si voua ca noua Dolly sa fie sanatoasa sa va traiasca si sa aveti numai bucurii impreuna.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: