catelu ce l-am luat are acum 3 luni jumate, se numeste tot charlie.E foarte diferit fata de cel dinainte, foarte putine asemanari.Nu se pune problema sa nu-l iubim, din contra e iubit de toata lumea.Sincer mi-e dor si acum de primul Charlie, dar asta nu inseamna ca charlie junior duce lipsa de ceva sau e privit altfel,nici nu se pune problema, nu-i lipseste nimic, il tin tot in casa si doarme cu mn (doar cand vrea el

)
in rest e ok, cred k o sa-i pun botnita de la 4 luni

face prapad cand ies cu el in oras.
Te felicitam (eu si Dragos) pentru alegerea facuta. Si Dolly a noastra a murit la inceputul lunii ianuarie, dupa o lunga perioada de chin. Nu am reusit sa depasim momentul si probabil ca nu il vom depasi niciodata. Insa ne-am luat doi pui, dintre care o femeluta, pe care am numit-o tot Dolly. Chiar daca nimeni nu a fost de acord sa o numim la fel, "ca aduce ghinion", noi asa am simtit si asa am facut. Desi seamana leit cu ea, si la fizic si la caracter, in sufletul nostru nu o va inlocui niciodata pe prima Dolly. Si stim ca asa va fi si pentru tine cu micutul Charly. Sa iti traiasca si sa te bucure asa cum stie el!