Ariana, iti multumesc mult pentru cuvintele incurajatoare!(exista ,totusi,

langa noi!) Sincer vorbind, speram ca cineva cu experienta pe care o ai si tu(din prietenie sincera, imi permit sa ne "tutuim")

,sa gandeasca cu....sufletul prin ceea ce trec. Totusi, nu ai abordat din punctul unei femei problema "sotiei" care, chiar nu vrea sa sufere acest puiut(instinct matern,nu?). Ea doar din acesta cauza nu ar dori sa luam un catel. Batranilor(mamaia-72 ani si tataia -80ani) Dumnezeu sa le dea viata lunga si linistita, dar nu cred ca trebuie sa mai astept inca "n" ani pana .....voi avea acea casa, ma intelegi, da? Ori,Doamne iarta-ma,imbatranim cu totii, si nu mai apucam sa ne bucuram de "minunile lumii" , respectiv de detinerea unui

. Nu ar fi corect! Deci trebuie sa ne adaptam situatiei,nu? Altfel, cred ca padocul va fi OK, si va trebui sa ma apuc la sfarsit de saptamana(asa a zis nenea "meseriashu", si eu deabia astept

) sa eliberez si sa "deratizez" acea zona unde va fi ridicat padocul. Apropos', ai dreptate! Padocul poate fi mutat oriunde fiindca, practic, este construit din panouri de gard sudate de cateva tevi de rezistenta si cusca deasemenea. Ce poti sa-mi spui despre canisa? Crezi ca ar trebui de pe acuma sa discut pentru un pui? Ma poti ajuta?
Eu iti multumesc!