Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 02:18:29 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: O RASA DE EXCEPTIE - CIOBANESCUL GERMAN -  (Read 3231 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kerko
Newbie
*

« Reply #15 on: September 30, 2009, 06:27:51 PM »

Ariana, iti multumesc mult pentru cuvintele incurajatoare!(exista ,totusi, langa noi!) Sincer vorbind, speram ca cineva cu experienta pe care o ai si tu(din prietenie sincera, imi permit sa ne "tutuim") ,sa gandeasca cu....sufletul prin ceea ce trec. Totusi, nu ai abordat din punctul unei femei problema "sotiei" care, chiar nu vrea sa sufere acest puiut(instinct matern,nu?). Ea doar din acesta cauza nu ar dori sa luam un catel. Batranilor(mamaia-72 ani si tataia -80ani)  Dumnezeu sa le dea viata lunga si linistita, dar nu cred ca trebuie sa mai astept inca "n" ani pana .....voi avea acea casa, ma intelegi, da? Ori,Doamne iarta-ma,imbatranim cu totii, si nu mai apucam sa ne bucuram de "minunile lumii" , respectiv de detinerea unui  . Nu ar fi corect! Deci trebuie sa ne adaptam situatiei,nu?  Altfel, cred ca padocul va fi OK, si va trebui sa ma apuc la sfarsit de saptamana(asa a zis nenea "meseriashu", si eu deabia astept ) sa eliberez si sa "deratizez" acea zona unde va fi ridicat padocul. Apropos', ai dreptate! Padocul poate fi mutat oriunde fiindca, practic, este construit din panouri de gard sudate de cateva tevi de rezistenta si cusca deasemenea. Ce poti sa-mi spui despre canisa? Crezi ca ar trebui de pe acuma sa discut pentru un pui? Ma poti ajuta?
Eu iti multumesc!
kerko
Newbie
*

« Reply #16 on: September 30, 2009, 06:38:33 PM »

Ai canisa? Un baietel pe cand? Vai de mine............. Pai.....ajuta-ma, pls!!!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #17 on: September 30, 2009, 06:42:41 PM »

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,3941.60.html

mai am doar fetite.
 Nu astepta urmatorul meu cuib...niciodata nu stiu sigur cand va apare...si nu curand, mai ales ca vrei sa te bucuri asa repede de catel. Am sa ma informez prin vecini pt. un mascul   Wink

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
kerko
Newbie
*

« Reply #18 on: September 30, 2009, 06:48:14 PM »

Ai canisa "von Klausenburg "?
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #19 on: September 30, 2009, 07:14:15 PM »

nu am canisa dar colaborez cu o canisa pe numele careia inregistrez puii , canisa "von Bienenwald".
Femela mea este cainele de suflet al familiei, membrul si mandria familiei de care m-am ocupat insa si in ce priveste partea expozitionala. Canisa este insa in proiect...are si nume ...doar viata sper sa ne permita sa dam curs pasiunii.  LOL

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
kerko
Newbie
*

« Reply #20 on: September 30, 2009, 07:39:49 PM »

Mult succes! Am incredere ca faceti o treaba buna. Eu, de grabit, nu sunt foarte grabit,ca sa zic asa. Sigur ca imi doresc sa am cat mai rpd un pui (de cand este terminat padocul si cusca), dar asta nu inseamna ca nu voi avea rabdarea necesara pentru a gasi un  , descendent dintro linie cu parinti exceptionali ;ca doar asa se spune: daca trebe, trebe!
Thara
Hero Member

« Reply #21 on: September 30, 2009, 07:45:35 PM »

Mult succes! Am incredere ca faceti o treaba buna. Eu, de grabit, nu sunt foarte grabit,ca sa zic asa. Sigur ca imi doresc sa am cat mai rpd un pui (de cand este terminat padocul si cusca), dar asta nu inseamna ca nu voi avea rabdarea necesara pentru a gasi un  , descendent dintro linie cu parinti exceptionali ;ca doar asa se spune: daca trebe, trebe!
foarte bine!dupa parerea mea,este esentiala rabdarea aici.
va urez  in alegerea unui prieten minunat!

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
kerko
Newbie
*

« Reply #22 on: October 01, 2009, 09:35:13 AM »

Multzam, Thara!
kerko
Newbie
*

« Reply #23 on: October 18, 2009, 09:38:58 PM »

S-a produs o schimbare privind ...programarea achizitionarii puiului de , in sensul ca sotia mea considera ca daca l-am tine la "batrani", practic nu il crestem noi, ci ei, chiar daca ii curat eu padocul, il scot la plimbare, la joaca,etc., si are dreptate, apoi judecand situatia la "rece" cu intrega familie si analizand mai multe variante s-a gasit varianta castigatoare..............
Deci, in urma discutiilor, "Consiliul de Familie", a decis in unanimitate,urmatoarele:
 ART. UNIC SI OBLIGATORIU : IN ANUL 2010 NE VOM LUA O CASA!!!!!!!!!
  Am cautat si gasit casa cu o curte generoasa, casa fiind destul de "necajita"(locuieste o batranica de 89 ani ,care pleaca ,in primavara, la copii, definitiv), dar intentionam renovarea generala a ei ,cu masandare.
Va tin la "curent" cu etapele parcurse.
Ce nu face omul pentru a-l sti in apropiere pe acestu prieten ,cum este .
Va urez succes si voua, in tot ceea ce v-ati propus!!!!!!!!!
Doamne ajuta-ne pe toti!
Thara
Hero Member

« Reply #24 on: October 18, 2009, 09:48:09 PM »

felicitari si multa bafta!!!

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof