Calciu sub forma de Sanal praf este mai bun decat pastilele.
buna, am un ciobanesc german de 8 luni si schipateaza la picioarele din partea dreapta si veterinarul imi spune sa ii maresc doza de claciu si sa ii dau si aspirina tamponata dar nu prea ia trecut dureaza mult pana ii trece?
Eu nu i-as da aspirina tamponata! Eu sunt anti-aspirina

, mai ales la caine (aspirina fiid de uz uman). Putini oameni cunosc efectele adverse ale aparent inofensivei aspirine: in doze mari, aspirina fragilizeaza vasele sanguine, administrarea repetata a aspirinei, chiar si in doze medii, inhiba activitatea sistemului imunitar, facand organismul mai vulnerabil la infectii, favorizeaza aparitia accidentelor vasculare cerebrale, incetineste ritmul de vindecare al ranilor, agraveaza gastrita si ulcerul (chiar si aspirina tamponata). Daca sunt dureri de crestere, dupa cum spune medicul, poate trai si cu ele puiutul tau-e mai sanatos decat sa-l indopati cu aspirina tamponata. Totusi, daca vrei sa-i alini durerea-un lucru bun de altfel, se pot administra analgezice-antiinflamatoare de uz veterinar (Rimadyl-si la acest medicament s-au semnalat reactii adverse dar mai ales la cainii peste 8 ani., ARTRO-VET B).Eu am folosit mai demult Artrovet si am fost foarte multumita. Orice antiinflamator administrati, sa-l administrati in timpul mesei, chiar si Aspirina tamponata!
va deranjez si eu cu o intrebare....sunt un proaspat stapan al unui puiut de ciobanesc german in varsta de 2 luni si as vrea sa stiu ce vitamine sau calciu ii mai pot administra in afara de pet phos?
mai xista si CANIVITON care este un excelent supliment nutritiv.