Forum ciobanesc german
October 15, 2016, 05:58:41 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: comisia de disciplina  (Read 9242 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #15 on: February 09, 2006, 09:24:14 PM »

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
dsh
Hero Member

« Reply #16 on: February 09, 2006, 09:26:14 PM »

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #17 on: February 09, 2006, 09:27:42 PM »

ne-am mutat

Tocmai vroiam sa intreb ce are autostrada cu urechile la cinci luni. Dar am inteles, din cauza vitezei cu care se circula, cainele nu are puterea sa ridice urechiile  Grin Laughing

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
dsh
Hero Member

« Reply #18 on: February 09, 2006, 09:28:18 PM »

Laughing

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #19 on: February 09, 2006, 09:30:43 PM »

Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #20 on: February 09, 2006, 09:37:52 PM »

... din cauza vitezei cu care se circula, cainele nu are puterea sa ridice urechiile Grin Laughing
Ce spuneai?

crb
Hero Member

« Reply #21 on: February 09, 2006, 10:11:44 PM »

felicitari (pentru mutare), dar eu tot in aer am ramas...dsh, se cheama ca recomanzi calea "dosariereasca",... care te trimite sa emigrezi in CONGO? (vezi sloganul avant -alegeri)... adica, vrei nu vrei vremea........ trece...am o impresie vaga ca te bucuri de trecerea timpului... e cea mai buna "radiera"... eu ... nu am timp de discutii sterile,... voi merge pana la capat, si nu o sa inghit r...hatul altuia, indiferent de motiv...chiar daca ma voi retarage la "mosie cu vechea mea CG pe bratze, si fara participari active,... nici macar pe forum... a m o scarba, de nu se poate descrie in cuvinte, . si chiar de ar fi,.... nu voi sunteti cei responsabili de producerea ei...

Chiar asa, de ce nu am spune lucrurilor pe nume, si trebuie sa ne "pitim" dupa pseudonime? CRB = Cezar Radu Busuioc

Eu sunt "gata" ka sa fiu.... Romano , pana la capat

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
dsh
Hero Member

« Reply #22 on: February 09, 2006, 10:22:57 PM »

nu-mi permit sa recomand; dar metoda ,,inscrierii" online la coada la reclamatii pt. comisia de disciplina achr mi se pare evident ne-operationala, chiar daca ar functiona... :-[
cat despre scarba si senzatii de r...hat... nu pot decat sa regret ca sunt sentimentele care animeaza pe prea multi prin mareata chinologie autohtona...

Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #23 on: February 09, 2006, 10:30:19 PM »

M-ati intristat in seara asta  :'(

scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #24 on: February 09, 2006, 10:40:14 PM »

Am pierdut o mare parte din discutia care a inceput de la postul meu din "urechi"... Eu am sunat initial la COR la 0256498309 si mi-a raspuns o doamna amabila care m-a indemnat sa trimit o reclamatie prin fax la 0213161321 ACHR. Pe urma am fost contactata de persoana care a fost "fripta" de acelasi individ ca si mine, care m-a rugat sa depun plangere odata cu el, ca sa fie mai credibil. Spre rusinea mea, nu am facut-o, dar acel domn a primit un raspuns la sesizarea lui, dovada hotararea Comisiei. Nu mai stiu daca acel crescator a depus actele pentru pedigree, caci am pierdut numarul de telefon al reclamantului. Vreau doar sa subliniez ca ACHR primeste plangeri si pe fax. NO SWEAT ...

Leader of a screwed-up pack
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #25 on: February 09, 2006, 10:51:05 PM »

@crb:
O plangere oficiala, facuta online, cel putin in acest moment in romania nu cred ca are nici o valoare. In primul rand tu nu ai nici o dovada, numar de inregistrare. Mergand pe aceasta premiza, cei de acolo pot bine-mersi sa ignore (din rea-vointa/nestiinta de a utiliza un calculator) acea plangere.
Ok, te certi cu ei, DAR, ai DOVADA ca ai trimis plangerea?
(cel putin la fax ai 'tidula' care dovedeste ca faxul a ajuns)
Cand o exista un sistem de autentificare adevarat (chei unice, mailuri de confirmare semnate digital printr-o autoritate de certificare), o sa fie posibil si in romania asa ceva. Pana atunci este o simpla reclamatie anonima, pe care poate sa o faca oricine (chiar si in numele tau)

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
crb
Hero Member

« Reply #26 on: February 09, 2006, 11:12:19 PM »

Nr-ul de fax te rog frumos... pls

crb
Hero Member

« Reply #27 on: February 09, 2006, 11:14:00 PM »

pt Razvan : dupa cum vezi, m-am conformat, vreau sa fac treaba "clean" pe fatza, si curat,... adica pe fax...pana se va putea si on line (doamne-ajuta sa nu ma fie cazul)

crb
Hero Member

« Reply #28 on: February 09, 2006, 11:16:24 PM »

nu-mi permit sa recomand; dar metoda ,,inscrierii" online la coada la reclamatii pt. comisia de disciplina achr mi se pare evident ne-operationala, chiar daca ar functiona...  :-[
cat despre scarba si senzatii de r...hat... nu pot decat sa regret ca sunt sentimentele care animeaza pe prea multi prin mareata chinologie autohtona...
retour : eu unul nu fac pret din "mareatza "chinologie sus pomenita... sunt simplu fan al CG-ului, fac niste eforturi, si nu imi place sa fiu tras in piept.. de-a moaca.. greshesc?

scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #29 on: February 10, 2006, 07:59:24 AM »

crb, nr. de fax e in postul meu de mai sus. Apropo, stii cum am suflat eu in iaurt? Mi-am luat caine de 1,2 ani, cu tatuaj vizibil, pedigree, si doua foi de arbitraj, deci l-am luat "de-a gata". N-a avut cele mai bune rezultate dintre cei trei din care am avut de ales, insa e din masculul care mie imi place cel mai mult so ... am fost subiectiva, dar conteaza sa ne putem prezenta onorabil, nu sa castigam. E intr-adevar frustrant sa trebuiasca sa stai deoparte Sad

Leader of a screwed-up pack
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: