Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #15 on: February 09, 2006, 09:24:14 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #16 on: February 09, 2006, 09:26:14 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #17 on: February 09, 2006, 09:27:42 PM » |
|
ne-am mutat
Tocmai vroiam sa intreb ce are autostrada cu urechile la cinci luni. Dar am inteles, din cauza vitezei cu care se circula, cainele nu are puterea sa ridice urechiile 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #18 on: February 09, 2006, 09:28:18 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #19 on: February 09, 2006, 09:30:43 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #20 on: February 09, 2006, 09:37:52 PM » |
|
... din cauza vitezei cu care se circula, cainele nu are puterea sa ridice urechiile  Ce spuneai? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #21 on: February 09, 2006, 10:11:44 PM » |
|
felicitari (pentru mutare), dar eu tot in aer am ramas...dsh, se cheama ca recomanzi calea "dosariereasca",... care te trimite sa emigrezi in CONGO? (vezi sloganul avant -alegeri)... adica, vrei nu vrei vremea........ trece...am o impresie vaga ca te bucuri de trecerea timpului... e cea mai buna "radiera"... eu ... nu am timp de discutii sterile,... voi merge pana la capat, si nu o sa inghit r...hatul altuia, indiferent de motiv...chiar daca ma voi retarage la "mosie cu vechea mea CG pe bratze, si fara participari active,... nici macar pe forum... a m o scarba, de nu se poate descrie in cuvinte, . si chiar de ar fi,.... nu voi sunteti cei responsabili de producerea ei...
Chiar asa, de ce nu am spune lucrurilor pe nume, si trebuie sa ne "pitim" dupa pseudonime? CRB = Cezar Radu Busuioc
Eu sunt "gata" ka sa fiu.... Romano , pana la capat
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #22 on: February 09, 2006, 10:22:57 PM » |
|
nu-mi permit sa recomand; dar metoda ,,inscrierii" online la coada la reclamatii pt. comisia de disciplina achr mi se pare evident ne-operationala, chiar daca ar functiona... :-[ cat despre scarba si senzatii de r...hat... nu pot decat sa regret ca sunt sentimentele care animeaza pe prea multi prin mareata chinologie autohtona...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #23 on: February 09, 2006, 10:30:19 PM » |
|
M-ati intristat in seara asta :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #24 on: February 09, 2006, 10:40:14 PM » |
|
Am pierdut o mare parte din discutia care a inceput de la postul meu din "urechi"... Eu am sunat initial la COR la 0256498309 si mi-a raspuns o doamna amabila care m-a indemnat sa trimit o reclamatie prin fax la 0213161321 ACHR. Pe urma am fost contactata de persoana care a fost "fripta" de acelasi individ ca si mine, care m-a rugat sa depun plangere odata cu el, ca sa fie mai credibil. Spre rusinea mea, nu am facut-o, dar acel domn a primit un raspuns la sesizarea lui, dovada hotararea Comisiei. Nu mai stiu daca acel crescator a depus actele pentru pedigree, caci am pierdut numarul de telefon al reclamantului. Vreau doar sa subliniez ca ACHR primeste plangeri si pe fax. NO SWEAT ...
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #25 on: February 09, 2006, 10:51:05 PM » |
|
@crb: O plangere oficiala, facuta online, cel putin in acest moment in romania nu cred ca are nici o valoare. In primul rand tu nu ai nici o dovada, numar de inregistrare. Mergand pe aceasta premiza, cei de acolo pot bine-mersi sa ignore (din rea-vointa/nestiinta de a utiliza un calculator) acea plangere. Ok, te certi cu ei, DAR, ai DOVADA ca ai trimis plangerea? (cel putin la fax ai 'tidula' care dovedeste ca faxul a ajuns) Cand o exista un sistem de autentificare adevarat (chei unice, mailuri de confirmare semnate digital printr-o autoritate de certificare), o sa fie posibil si in romania asa ceva. Pana atunci este o simpla reclamatie anonima, pe care poate sa o faca oricine (chiar si in numele tau)
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #26 on: February 09, 2006, 11:12:19 PM » |
|
Nr-ul de fax te rog frumos... pls
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #27 on: February 09, 2006, 11:14:00 PM » |
|
pt Razvan : dupa cum vezi, m-am conformat, vreau sa fac treaba "clean" pe fatza, si curat,... adica pe fax...pana se va putea si on line (doamne-ajuta sa nu ma fie cazul)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #28 on: February 09, 2006, 11:16:24 PM » |
|
nu-mi permit sa recomand; dar metoda ,,inscrierii" online la coada la reclamatii pt. comisia de disciplina achr mi se pare evident ne-operationala, chiar daca ar functiona... :-[ cat despre scarba si senzatii de r...hat... nu pot decat sa regret ca sunt sentimentele care animeaza pe prea multi prin mareata chinologie autohtona...
retour : eu unul nu fac pret din "mareatza "chinologie sus pomenita... sunt simplu fan al CG-ului, fac niste eforturi, si nu imi place sa fiu tras in piept.. de-a moaca.. greshesc?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #29 on: February 10, 2006, 07:59:24 AM » |
|
crb, nr. de fax e in postul meu de mai sus. Apropo, stii cum am suflat eu in iaurt? Mi-am luat caine de 1,2 ani, cu tatuaj vizibil, pedigree, si doua foi de arbitraj, deci l-am luat "de-a gata". N-a avut cele mai bune rezultate dintre cei trei din care am avut de ales, insa e din masculul care mie imi place cel mai mult so ... am fost subiectiva, dar conteaza sa ne putem prezenta onorabil, nu sa castigam. E intr-adevar frustrant sa trebuiasca sa stai deoparte 
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
|