Forum ciobanesc german
January 31, 2011, 02:34:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
salvanim title=
Anunturi: Cazare cu caini in Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: incepator cu CG - cum sa ne apropiem?  (Read 5285 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bugieus
Sr. Member

« Reply #45 on: July 20, 2010, 02:07:31 PM »

daca l-ati certat  a fost o experienta negativa pt el de aia este distant cu dumneavoastra
trebuie sa ii puna  lesa sotia sau fiica dumneavoastra si sa il aduca usor linga dumneavoastra
si imbratisativa fiica,nevasta dar tot timpul ignorandu-l pe el si cand simte curiozitate despre dumneavoastra
premiat si usor mangaiat daca va accepta prima data o  sa dureze mai mult si daca o sa tot  continuati asa  o sa  va accepte pana la urma totul este psihologic pt el si dumneavoastra
bugieus
Sr. Member

« Reply #46 on: July 20, 2010, 03:08:47 PM »

uite aicea un caz cat de cat asemanator pe link-ul asta http://www.megavideo.com/?d=FEMN7AV0 
cristimate
Full Member

« Reply #47 on: November 07, 2010, 08:59:01 AM »

noutati? cum merge? chiar mi-am amintit de catelul dvs, dupa ce m-a lasat sa il mangai catelul vecinei care e tot unul f speriat
blitzableiter
Newbie
*

« Reply #48 on: November 07, 2010, 09:27:12 PM »

postare aniversară: astăzi se împlinește anul de când blitz a poposit la mine-n curte.

@cristimate - chiar aveam de gând sa scriu ceva astăzi, parca mi-ai citit gândurile!

@bugieus - am încercat linkul tău de câteva ori și n-a mers, mă lăsasem păgubaș când l-a încercat și consoarta iar ei evident că i-a mers din prima.
ca fost 'căpşunar', cei drept acum vreo 20 ani, l-am înțeles perfect pe Cesar și ca sa fiu sincer ce spune el acolo chiar a dat rezultate: dacă nevasta-mea e prezentă câinele este muuuult mai relaxat și mă acceptă și pe mine să-l ating sau să-l mângâi.
țin să-ți mulțumesc deasemenea pentru linkurile din aria dresaj, am reușit sa citesc toată cartea lui encantador - whisperer Cesar si cred ca-mi folosește destul de mult, din păcate nu găsesc timp să-i vad și serialul în mod consecvent. 

în trecut l-am scos pe meseriaș la plimbare de câteva ori prin cartier cu toată familia și recunosc că a fost o experiență dezagreabilă pentru câine, copii și noi adulții datorită cetelor de maidanezi localizate din sută în sută de metri, care în plus stârnesc și toți câinii din curți - alai de scandal continuu.
citind despre importanța plimbării pentru echilibrul animalului și pentru relația cu stăpânii am reușit sa-l scoatem la plimbare "manada completa" de cinci ori în ultimele trei weekenduri prin herăstrău și pădurea băneasa.
nevastă-mea şi-a sacrificat mașina și tot ea s-a ocupat să-l urce în ea, fie scoțându-l din tufe cu forța - asta săptămână trecută pentru că astăzi a urcat singur din proprie inițiativă, lucru la care nici nu visam cu câteva luni în urmă.
nu l-am lăsat deloc liber, doar în lesă și s-a comportat civilizat fiind atent doar la ceilalți câini întâlniți.
urmare acestor plimbări îl simt mai relaxat în prezența mea, mai vine să mă miroase - stampileze din proprie inițiativă, dar încă mi-ar fi imposibil de exemplu să-i pun lesa sau să-l urc în mașină.
asta în timp ce consoarta vine frecvent din curte stampilată pe piept, umeri și spate, pe copii i-a acceptat deasemenea, doar cu mine nu se joacă și în general păstrează o distanță de siguranță, chiar dacă asta înseamnă că se tolănește la doi metri de mine și chiar moţăie.

ceva proaspăt:
http://www.youtube.com/watch?v=ruwF8zmZq38

p.s. am transpirat de la atâtea diacritice, altădată scriu "normal"  Cheesy

bugieus
Sr. Member

« Reply #49 on: November 07, 2010, 10:22:21 PM »

ma bucur ca ati ajuns pe  drumul cel bun,pe site-ul asta aveti toate capitolele  sa le soteti iar daca mergeti mai jos aveti alte link-uri cu aceleasi capitole dar sa le vedeti online http://www.taringa.net/posts/tv-peliculas-series/3843931/El-Encantador-De-Perros-(5-temporadas,-1-link-por-capitulo).html
freddy25
Newbie
*

« Reply #50 on: November 08, 2010, 09:31:27 PM »

Cred ca afost batut rau de crescator de are asa frica de barbati. Cu timpul ii va trece.
blitzableiter
Newbie
*

« Reply #51 on: November 09, 2010, 08:20:35 AM »

ieri seară, surpriză!  Shocked

prima lecţie de dresaj la ringstar, stăpîna cu câinele.
stăpîna a venit obosită moartă, iar câinele s-a recules jumătate de oră în preaiubitele tufe, dupa care a ras toată mâncarea şi apa.
cică a fost ok, doar că l-ar fi înnebunit o 'colegă' 
detalii despre (alte) modificări comportamentale: staţi să mai treacă câteva şedinţe.

na, că iar am scris cu ăîşţ.... Cheesy

Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora  doctorvet