Forum ciobanesc german
June 16, 2010, 07:59:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Ce se intampla daca imperechez femela CG cu CG negru  (Read 1429 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jessy1april2009
Newbie
*

Everything 4 Jess

« on: December 09, 2009, 08:07:53 PM »

Ah... e cam foarte devreme pentru asta dar vreau sa ma interesez din timp

Am o fetita  si as vrea sa o imperechez... unchiul meu are un CG negru si mama s-a gandit ce ar iesi daca i-am imperechea. Sincer nu as vrea sa fac experimente :)Ati vazut cumva cazuri?

Jessy acum are 8 luni si stiu ca e foarte devreme dar imi place sa fac planuri din timp  LOL
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

« Reply #1 on: December 09, 2009, 11:36:36 PM »

Ah... e cam foarte devreme pentru asta dar vreau sa ma interesez din timp

Am o fetita  si as vrea sa o imperechez... unchiul meu are un CG negru si mama s-a gandit ce ar iesi daca i-am imperechea. Sincer nu as vrea sa fac experimente :)Ati vazut cumva cazuri?

Jessy acum are 8 luni si stiu ca e foarte devreme dar imi place sa fac planuri din timp  LOL

Nu este nici o broblema legata de culoarea masculului.
Unii chiar cauta sa imperecheze culoarea clasica cu negru, pentru intarirea pigmentului.
Uite aici  http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,2420.0.html  un reusit exemplar rezultat dintr-o astfel de monta.

Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume.
- Paul Louis Lampert
Thara
Hero Member

« Reply #2 on: December 09, 2009, 11:40:22 PM »

ba da,este o problema,daca nu au ambii caini acte nu este de dorit sa fie montati.
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

« Reply #3 on: December 09, 2009, 11:42:59 PM »

ba da,este o problema,daca nu au ambii caini acte nu este de dorit sa fie montati.
Asta este altceva.... In acest caz nici daca ar fi aurit nu numai negru, nu ar trebui facuta monta.
Ea/el a intrebat de influenta culorii asupra viitorilor produsi.

Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume.
- Paul Louis Lampert
Thara
Hero Member

« Reply #4 on: December 09, 2009, 11:44:59 PM »

dupa parerea mea,in cazul unor exemplare fara acte,netestate in vreun fel,culoarea puilor ar trebui sa fie ultimul lucru care sa conteze...
bobo70
Hero Member

« Reply #5 on: December 09, 2009, 11:46:19 PM »

dupa parerea mea,in cazul unor exemplare fara acte,netestate in vreun fel,culoarea puilor ar trebui sa fie ultimul lucru care sa conteze...
Pai nu spune nicaieri ca nu au acte Undecided

- Paul Louis Lampert
Thara
Hero Member

« Reply #6 on: December 09, 2009, 11:47:21 PM »

sa zicem ca am eu o presimtire ca masculul e fara acte...  Wink
daca ma insel,sorry.
bobo70
Hero Member

« Reply #7 on: December 09, 2009, 11:50:01 PM »

sa zicem ca am eu o presimtire ca masculul e fara acte...  Wink
daca ma insel,sorry.

Aha..., am recitit si eu si parca din exprimare pare a fi doar un caine al unchiului. Wink

- Paul Louis Lampert
Jessy1april2009
Newbie
*

Everything 4 Jess

« Reply #8 on: December 20, 2009, 10:37:15 PM »

Este un exemplar foarte reusit(cel din linkul trimis de bobo)

Jess a mea provine din linie Germanica. Iar cainele unchiului -Mark- (thara aici a avut 50% dreptate) a fost cumparat cu pedigree dar nu a fost cumparat pentru concursuri deci nu dintr-o linie exceptionala Smiley. Nici unul dintre caini nu a fost dus vreodata la concursuri

Oricum eu nu urmaresc profitul din vanzarea cainilor... Am avut multe cereri de pui de la Jess si am decis sa o imperechem o data inainte de a o castra...

Pentru noi nu actele conteaza, dragostea sa fie mare.
Eu as fi fost in stare sa imi iau si un maidanez dar am zis sa nu incurajez mix-breedurile si totusi sa ajut curatirea reselor, de aceea mi-am luat un caine cu pedigree

Multumesc foarte mult pentru sugestii

P.s: Sunt o ea de 15 ani Cheesy care s-a rugat 6 ani de parintii ei sa ii ia caine
bobo70
Hero Member

« Reply #9 on: December 20, 2009, 11:34:15 PM »

Este un exemplar foarte reusit(cel din linkul trimis de bobo)

Jess a mea provine din linie Germanica. Iar cainele unchiului -Mark- (thara aici a avut 50% dreptate) a fost cumparat cu pedigree dar nu a fost cumparat pentru concursuri deci nu dintr-o linie exceptionala Smiley. Nici unul dintre caini nu a fost dus vreodata la concursuri

Oricum eu nu urmaresc profitul din vanzarea cainilor... Am avut multe cereri de pui de la Jess si am decis sa o imperechem o data inainte de a o castra...

Pentru noi nu actele conteaza, dragostea sa fie mare.
Eu as fi fost in stare sa imi iau si un maidanez dar am zis sa nu incurajez mix-breedurile si totusi sa ajut curatirea reselor, de aceea mi-am luat un caine cu pedigree

Multumesc foarte mult pentru sugestii

P.s: Sunt o ea de 15 ani Cheesy care s-a rugat 6 ani de parintii ei sa ii ia caine

Daca tot ti-ai luat o catea cu pedigree, ar trebui sa nu te gandesti in primul rand la imperecherea, ci in primul rand la obtinerea unui drept de monta. Nu este cine stie ce si nu trebue sa umbli in multe expozitii, este relativ simplu de obtinut acest drept. Dupa aceea poti gasi tot asa de simplu si un mascul care are drept de reproducere, poate chiar si aici pe forum. De ce sa nu o montezi cu toate actele in regula si atunci si puii vor avea si ei o valoare crescuta.

- Paul Louis Lampert
Jessy1april2009
Newbie
*

Everything 4 Jess

« Reply #10 on: December 21, 2009, 04:21:22 PM »

Ideea este ca nu de mine depinde nimic... Din moment ce tatal meu refuza sa o urce in masina(nici macar in cusca pentru transport) si ii cumpara mancare aro(care binenteles este donata vecinului meu de fiecare data si cumparat pe ascuns RC) nu cred ca o voi putea aduce in Bucuresti sau oriunde...m-am rugat de tata sa ii faca padoc 3 luni de zile a tot tras de timp ca har ca mar
M-am rugat de tatal meu sa o aduc in oras sa ii fac ultimul vaccin si mi-a zis sa o urc in tren sa vin singura sau sa vb cu veterinarul satului(ceea ce nu sa intamplat ) Pana la urma am adus-o fara sa stie tata....

Pun pariu ca daca i-as pomeni de vreo expozitie ar zice: Ce e asta? cainele e facut sa latre la straini nu sa mearga la parada modei.... Am jurat ca la 18 ani o sa imi inchiriez un apartament si o sa o iau pe Jess cu mine.

Povestea vietii mele... Ma chinui cu 2 parinti care practic urasc animalele...

In concluzie: eu am ajuns la maximul de conditii pe care pot sa le ofer acestui caine(adica are padoc frumos si caldut cu acoperis si o cusca mare plina cu paturi, alearga libera aprox 4 zile pe sapt in 3 800 m2, mananca RC in fiecare zi, cand e libera doarme pe canapelele de pe terasa, l-am convins pe tata sa nu ii dea oase de pui ) mai mult nu cred ca as putea sa obtin
Cu imperecherea puii vor fi dati pe o suma nesemnificativa unor oameni care vor doar un suflet langa ei si care nu au timpul necesar sa duca cainii la expozitii

Pedigree-ul lui Jess a fost doar nu moft de-al meu pt tata si chiar imi pare rau ca nu tot face mai mult din acest pedigree
Thara
Hero Member

« Reply #11 on: December 21, 2009, 04:28:11 PM »

intrebare : de ce ti-ai mai luat caine cand nu-i poti oferi tot ce-i trebuie cat de cat usor,fara alte scandaluri/certuri din partea parintilor?
sincera sa fiu,presupun ca stiai ce fel de parinti ai dinainte sa iei cainele si ai fost cam egoista(adica te-ai gandit doar la tine),in opinia mea,sa aduci un caine.

P.S. nu spun ca nu o iubesti dar dupa parerea mea a fost un gest necugetat.
si mai vrei sa-ti faca pui in conditiile astea? - alti bani/cheltuieli/timp/batai de cap.... si probabil certuri cu parintii.
Jessy1april2009
Newbie
*

Everything 4 Jess

« Reply #12 on: December 21, 2009, 04:36:34 PM »

Dupa parerea mea Jess are tot ce ii trebuie si da eu am fost foarte egoista in ideea k vom construi casa permanenta la otopeni (planul a fost intarziat 1 an) unde o vom muta pe jess sa fie cu noi tot timpul si eu voi avea mai multe posibilitati sa o duc la expozitii

Ideea este ca la 2 ani va fi castrata si vreau sa o imperechez o data inainte de a fi castrata dar din pacate nu o voi putea imperechea cu drept de monta
Jessy1april2009
Newbie
*

Everything 4 Jess

« Reply #13 on: December 21, 2009, 04:41:46 PM »

de bani, cheltuieli nu e problema
timp am destul
batai de cap- o sa fie pe capul meu
certuri cu parintzii... mama ma sustine in tot ce fac chiar daca nu ii place si tata "ma sustine" in felul lui numai daca nu ii pun bataile de cap pe capul lui
Jessy1april2009
Newbie
*

Everything 4 Jess

« Reply #14 on: December 21, 2009, 04:44:53 PM »

si nu depinde de mine in momentul actual pentru ca nu am transport

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: