Dino
Full Member

|
 |
« Reply #30 on: November 01, 2011, 08:45:37 AM » |
|
Nu vreau sa va dezamagesc sau sa va supar, dar puiul avea microcip tatuaj ceva ? Daca l'ati gasi, politia va va cere dovada ca e al dvs, in caz contrar hotul va va rade in nas chiar langa politist
|
|
|
|
|
|
Definitia nebuniei - a face incontinuu acelasi lucru si a te astepta la rezultate diferite
|
|
|
andradanicolae
Newbie
|
 |
« Reply #31 on: November 01, 2011, 10:08:31 AM » |
|
Catelul nu avea microcip.Am depus actele la asociatia chinologica pentru obtinerea pedigree-ului...iar microcipul vine deodata cu pedigree-ul...Iar in Romania dureaza 4-6 saptamani,aceasta chestie.Eu nu trebuie sa demonstrez,ca acest catel este al meu...Eu unde il gasesc,mi-l iau inapoi(chiar si prin mijloace mai putin ortodoxe),si pe urma sa ma caute ei pe mine...Oricum,eu o am pe mama puilor,se poate face un test ADN...In cazul in care a ajuns la o familie de buna credinta,pentru ca cel mai probabil l-au luat sa il vanda,nu am sa-l iau,dar vreau sa stiu ca e bine...nu ca a ajuns pe mainile unor nenorociti,care pun cainii la lupte,sau mai stiu eu ce...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marioclau
Newbie
|
 |
« Reply #32 on: November 01, 2011, 09:52:20 PM » |
|
Pune anuturi pe site-uri cum ca ai cumpara pui Cane Corso in zona apropiata de cea din care a dispatut puiul, daca nu e prea tarziu vei fi contactat chiar de hoti 
|
|
|
|
|
|
Orice caine poate fi dresat daca la capatul lesei se afla cineva suficient de inteligent, NU suficient de brutal.
|
|
|
andradanicolae
Newbie
|
 |
« Reply #33 on: November 02, 2011, 11:09:40 AM » |
|
Mi-am recuperat ieri catelul!!!L-am gasit in satra de tigani din Floresti,si l-am rascumparat pentru suma de 40 de lei...Hotii l-au vandut altor tigani pentru 20 de lei...E slab,si vai de capul lui,dar sper sa-si revina...Povestea e lunga si cu multe peripetii,dar e incredibil,ce pot sa faca oamenii in ziua de azi pentru cativa banuti...Am inteles,ca cei care l-au luat,ar fi minori,deci la Politie nu au ce sa le faca...Asta e Romania in care traim...As vrea,prin povestea mea,sa trag macar un semnal de alarma tuturor proprietarilor,si iubitorilor de caini,sa isi pazeasca animalele de companie,pentru ca nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu.Va multumesc!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maraluadi
|
 |
« Reply #34 on: November 02, 2011, 11:23:39 AM » |
|
Am inteles,ca cei care l-au luat,ar fi minori,deci la Politie nu au ce sa le faca...Asta e Romania in care traim...
Daca au 16 ani impliniti, raspund penal (pedeapsa injumatatita) iar daca au intre 14 si 16 ani li se face o expertiza psihiatrica pentru a se stabili daca au savarsit fapta cu discernamant, iar daca rezultatul acesteia este pozitiv, li se va aplica aceeasi pedeapsa (in centre de reeducare). Daca tu crezi ca politia poate aduna ceva probe impotriva lor, depune o plangere..s-ar putea sa-i scutesti pe alti proprietari de caini de emotiile prin care ai trecut tu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andradanicolae
Newbie
|
 |
« Reply #35 on: November 02, 2011, 11:47:49 AM » |
|
Eu am inteles ca daca nu au alte fapte,nu li se intampla nimic...Oricum,am sa merg din nou la Politie,sa dau o declaratie cam cum mi-am gasit cainele...Si am sa depun o reclamatie si la Politia judetului,in care sa relatez,cu cata lipsa de interes mi-a fost tratat cazul de catre politistii din Floresti...Pentru ca nu mi se pare normal,sa ma asigure ca nu are cum sa fie,"sub nici o forma",cainele la tiganii de acolo,pentru ca deja ei l-au cautat acolo si nu e...Credeti-ma,ca am intrat singura in tiganie,si nu sunt o persoana foarte impunatoare...Daca eu am reusit sa-l gasesc,ar fi putut si ei daca ar fi vrut...Ca sa nu va mai zic ca seful de post de acolo,a zis chiar ca "el nu e iubitor de animale"...Deci daca el nu e iubitor de animale,cazul a fost tratat cam cum a crezut el...Si nu este normal,intr-o comunitate unde platim taxe si impozite,sa fim tratati asa...Ne ramane doar sa ne facem singuri dreptate,dar probabil noi am fi trasi la raspundere pentru asta...Ca daca m-as duce si l-as lua pe cel care mi-a intrat pe proprietate,si mi-a furat cainele,si l-as baga in portbagajul masinii,sa-l duc la padure sa-l leg de un copac...sigur as fi acuzata de multe chestii,printre care rapire,sechstrare si discriminare a etniilor...Cand mai vad la televizor campanii de integrare a romilor,de genul "Cunoaste-i inainte sa ii judeci"...Cam cand ar trebui sa ii cunosc?Inainte,sau dupa ce vin sa ma fure...?In fine,astea sunt alte povesti,ma bucur ca totul s-a terminat cu bine,si nu pot decat sa strig tare:"Romania Te Iubesc"!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #36 on: November 02, 2011, 12:00:12 PM » |
|
Totul este bine cand se termina cu bine!  Ca daca m-as duce si l-as lua pe cel care mi-a intrat pe proprietate,si mi-a furat cainele,si l-as baga in portbagajul masinii,sa-l duc la padure sa-l leg de un copac...sigur as fi acuzata de multe chestii,printre care rapire,sechstrare si discriminare a etniilor...Cand mai vad la televizor campanii de integrare a romilor,de genul "Cunoaste-i inainte sa ii judeci"...Cam cand ar trebui sa ii cunosc?Inainte,sau dupa ce vin sa ma fure...?In fine,astea sunt alte povesti,ma bucur ca totul s-a terminat cu bine,si nu pot decat sa strig tare:"Romania Te Iubesc"!!!
Subscriu in totalitate!
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #37 on: November 02, 2011, 01:24:17 PM » |
|
Si am sa depun o reclamatie si la Politia judetului,in care sa relatez,cu cata lipsa de interes mi-a fost tratat cazul de catre politistii din Floresti... Ar fi foarte bine! La fel au fost tratate majoritatea cazurilor asemanatoare..ca sa nu spun toate...de ani de zile asista cu nepasare la aceste furturi. Ce sa mai zic de faptul ca chiar lor le e frica sa intre intre tigani deci sunt foarte convinsa ca nici macar nu au cautat. Unde l-ai gasit, in ce tiganie? Cea de langa primarie sau cealalta?
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
andradanicolae
Newbie
|
 |
« Reply #38 on: November 02, 2011, 01:48:44 PM » |
|
De la sensul giratoriu in dreapta...Spre mirarea mea,am ajuns intr-o casa de tigani mai spalati,care erau ceva sefi peste ceilalti tigani...Nu au vrut sa vina in strada sa se intalneasca cu mine,m-au chemat pe mine in casa...Casa curata,aranjata,m-a poftit doamna sa iau loc,m-a intrebat daca beau o cafea...Deci chiar am fost socata...Tiganca vorbea frumos,adica in termeni mai elevati...Deci chiar a fost asa,o lectie pentru mine...:)Dar asta nu inseamna ca nu am sa-i urasc pe viata(tot neamul tiganesc),pentru ca daca pana acum,nu aveam nimic cu ei,acuma am!:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!
|
 |
« Reply #39 on: November 02, 2011, 02:17:14 PM » |
|
Ma bucur ca s-a terminat cu bine!
|
|
|
|
|
|
CG-loialitate devotament perseverenta rabdare iertare ajutor iubire neconditionata! Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM!
* Alex M*
|
|
|
|
Maraluadi
|
 |
« Reply #40 on: November 02, 2011, 07:37:03 PM » |
|
Dar asta nu inseamna ca nu am sa-i urasc pe viata(tot neamul tiganesc),pentru ca daca pana acum,nu aveam nimic cu ei,acuma am!:)
OK..aici pe mine m-ai pierdut un pic..nu sunt deloc deacord cu gandirea asta. Eu nu sunt tigan dar am avut si inca am prieteni tigani si nu mi-e rusine cu asta, chiar daca infractionalitatea are o pondere foarte mare in randurile acestei etnii, exista si tigani cinstiti..la fel cum exista foarte multi romani certati cu legea si cu bunul simt..as avea multe sa-ti scriu, dar deja suntem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #41 on: November 02, 2011, 07:51:14 PM » |
|
si eu sunt de acord cu Maraluadi, nu trebuie bagati toti in aceeasi oala, cel putin jumatate dintre tiganii din Floresti incearca sa castige o paine cinstit. Din pacate ceilalti se fac simtiti mult mai usor. Intradevar exista case care dau lectii romanilor. Datorita meseriei practicate pe teren (mai demult) am intrat in foarte multe case tiganesti (si in toate cotetele porcilor-majoritatea erau mai curate decat ale romanilor), si ii cunosc foarte bine ..tigania de asemenea. Baiul e ca in Floresti oamenii legii sunt "lasa-ma sa te las!" de cele mai multe ori.... sunt si exceptii insa ele intaresc regula.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Snella
Jr. Member

|
 |
« Reply #42 on: November 02, 2011, 09:20:31 PM » |
|
Sincer , nu vreau sa par rasista dar tigani au asta in sange ... Parinti mei au niste prieteni de familie care castiga destul de bine si au adopat un copil de la spital ... de etnie roma , li sa facut mila de el ... lau adoptat la cateva luni acum are 6-7 ani nush exact dar desi a fost crescuta intr-o familie de oamneni normali oameni cu carte , iau cumpart tot ce si-a dorit , au invatato sa vorbesca frumos dar daca o vezi cum se poarta tiganca aia la 7 ani are niste aere de tigan ordinar , a venit la mine acasa , eu eram la facultate , mama a lasato prin casa si mia cotrabait prin toata camera haine rujuri parfumuri etc ..... desi nu a fost invatata , educata in stilu asta toat are apucaturi deastea . Pana acuma nu am avut nimic cu ei dar cand am vazut apucaturile acelui copil mam convins total .... au asta in sange
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maraluadi
|
 |
« Reply #43 on: November 02, 2011, 09:40:04 PM » |
|
Asta e tot un caz particular! Si in plus, la naiba...vorbim de un copil de 7 ani, ce inseamna "aere de tigan ordinar"? A cotrobait prin lucrurile tale..e urat sunt deacord dar e vorba de un copil totusi, toti copii sunt curiosi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snella
Jr. Member

|
 |
« Reply #44 on: November 02, 2011, 09:46:39 PM » |
|
credema stiu ce vorbesc , acele "aere de tigan ordinar " a fost prezente : Acel copil pusese stapanire pe camera mea , punea tot felu de intrebari anormale , chiar ma amenitat ca ma ia de par  ) im sorry , au asta in sange ...... Cunosc si eu cateva persoane , vecini etc de etnie roma care sunt foarte ok ... dar posibil sa fie doar de fatada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|