Iar i'am vazut si deja incep sa imi pierd rabdarea

deja daca stau sa ii pandesc ii vad in fiecare zi facand acelasi lucru, doar ca in ultimele 2 zile, i'am vazut trecand odata, apoi la vreo 30 minute trecand iar din acelasi colt de strada in aceeasi directie (deci nu se intorceau). Atunci eram cu Dino pe strada, ne jucam cu mingiile si am apucat sa ii pun lesa cand i'am vazut, ca altfel sarea la ei, si sunt curios de ce are ura pe acesti 2 indivizi, pentru ca NU sare la lume pe strada. Cel mult ii fixeaza cu privirea si ii priveste amenintaror daca suntem singuri seara, dar pe ei i'ar manca de vii. Stiu ca nu e normal sa sara la lume pe strada, nici nu vreau asta, ma straduiesc sa il corectez de fiecare data cand da semne, dar iesind in fiecare zi pe strada probabil ca o crede teritoriul lui.
Sa revenim ...are ura pe ei si o arata.
Aseara eram pe strada la fel, dar de data asta cei 2 au intrat pe strada cam 10 metri, ne'au vazut (cam la 50m) si s'au intors de unde au venit.
Cred ca e cazul sa le dau de inteles ca ma irita. Acum e iarna si prietenii mei nu ies din casa de comozi ce sunt ( vara ne strangem cam 10 in fiecare seara), dar ii scot eu cu 2-3 beri

zilele astea si sper sa treaca si retardatii aia 2 sa ii intrebam putin de sanatate,

poate o sa prinda ideea si ocolesc strada mea
Sunt trecuti de 30 si ceva de ani si poarta gluga amandoi mereu.
Are cineva o varianta mai utila ?

Update, dar cam tarziu
La 4-5 zile de cand am povestit, intr'o seara, in jur de 11 noaptea, eram singur acasa, in pat pe laptop, lumini inchise, cainele pe hol. Am casa stil "trenulet", cu 3 intrari.Cainele pe hol la prima usa(avea cam 8-9luni cred,nu mai stiu exact)il aud ca latra si sare pe usa sa darame geamurile.Ma gandesc ca e cineva la poarta si aprind lumina,deschid usa si ies afara.Cainele cu nasul in pamant fuge in fundul curtii de unde aud un zgomot mic dar fara sa ma gandesc ca inseamna ceva, ma duc la poarta sa vad daca e cineva pe strada care a fost la mine si a plecat. Pe strada nimic.Ma uit in fundul curtii,intuneric,nimic. La vecinu' unde are salon de coafura vad un geam intre-deschis.Ma gandesc ca o fi intrat cineva la el sa fure.Intru repede in casa cu cainele si ma pun la geam cu telefonul in mana si tastat 112,sa pandesc daca iese cineva.Dupa 20 minute de asteptat,ma culc.
A 2-a zi dimineata plec la servici, iar pe la 11 ma suna frate-miu sa ma intrebe de ce am scos geamul la bucatarie (ultima usa din fundul curtii unde era intuneric) ca el a vazut ca lipseste geamul, a deschis usa si cand a iesit afara geamul care era rezemat frumos de usa a cazut si s'a spart. Atunci mi'a picat mie fisa, ca seara nu la vecinu' intrase cineva, ci la mine. Si ce m'a speriat a fost ca, cine intra stia ca in casa da de un caine, deci cat de pregatit era respectivul sa se bata cu un caine pe care il auzea ca vrea sa iasa prin usa sa ajunga la el?
Cand am iesit cu cainele respectivul/respectivii au sarit gardul la vecinul din spate, vecin cararuia la o luna dupa ce am patit eu asta, i'a fost sparta casa.De furat i'au furat doar ce au gasit de valoare si foarte mic gen bijuterii/bani.