Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« on: January 18, 2010, 03:43:09 PM » |
|
Mare atentie sa aveti in ce priveste accesul liber al cateilor in curte nesupravegheati 100% ! Se fura catei din curtile unor case, curti considerate foarte sigure! In zilele acestea am ajuns sa traiesc furtul constant si deja exasperant al cateilor din curtile florestenilor, locuitorilor care traiesc in comua Floresti, judetul Cluj, de fapt deja se poate numi "cartierul Floresti" din orasul Cluj Napoca. Se fura mai ales din zonele rezidentiale, cu duplexuri si vile( str. Cetatii, Florilor, Dumitru Mocanu, Abatorului, etc)....aproximativ cam nici un gard nu le sta in cale, fura si cand sunteti in casa si lasati cateii liberi dar nesupravegheati pentru cateva minute. aveti mare grija, cineva va pandeste si asteapta sa fiti neatenti! S-au furat si adulti....s-a taiat gardul! Doar din cunostintele mele s-au furat in ultima luna : Doi adulti si 3 pui Cg de la un singur proprietar, un puiut de carpatin, un puiut Cg, doi puiuti Cg acum de cateva zile, un brac german de vreo 7-9 luni, inca un puiut de mioritic... si cred ca lista ar continua daca as vedea reclamatiile de la politie. Pana politia nu-si va face datoria cum se cade (fiindca s-ar gasi cu siguranta persoane care stiu cine fura in randurile populatiei indoielnice d.p.d.v. moral) aceasta retea de hoti isi va face de cap. Tot ce ramane de facut este sa va puneti oameni buni camere de supraveghere si sa asigurati cateii intr-un tarc daca aveti o curte sigura sau sa-i tineti in casa. Ma gandesc ca acesti hoti fura si in alte zone ale tarii, in jurul Clujului asa ca fiti cu ochii in patru. de asemenea, daca observati prezenta unor pui de caine in posesia unor anumite persoane dubioase va rog sa ne anuntati!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
forumsharpei
Newbie
www.forumsharpei.freeforums.org
|
 |
« Reply #1 on: February 04, 2010, 01:16:48 AM » |
|
Buna seara, Va prezentam cazul nostru si speram in orice mana de ajutor in difuzarea informatiei. Intradevar se fura caini in judetul Cluj, dupa cum este cazul si anuntului de mai jos. Acest shar-pei a disparut prin....doua usi inchise din care una metalica, dintr-o curte cu un gard de 2 metri....Nici urma de ...urma ROG IN MOD SPECIAL CRESCATORII, MEDICII VET SI PE CEI DIN CLUJ SA DEA MAI DEPARTE ACEST ANUNT: Pierdut shar-pei mascul,in Cluj Napoca la 31 ian zona IRA,culoare maro-roscat, varsta 6 luni,avea fire la ochiul stang,greutate aproximativa 20-22 kg, aflat sub tratament.Raspunde la numele de GIGEL.Se ofera recompensa 500 EURO Catelul nu este exclus sa fie furat, dar a fost pierdut de la adresa de domiciliu: Str Dunarii 168A, (colt cu Mesterul Manole, zona Ira). Contact:0721708500,0756708500 Fotografii mai jos http://i49.tinypic.com/ao6sxv.jpg http://i48.tinypic.com/fbg57b.jpg http://i47.tinypic.com/33xhg5l.jpg http://i49.tinypic.com/30mslrm.jpgDaca este posibil , si are cineva un caine dresat in scopul de a lua urma, cu locatie in Cluj solicitam ajutorul sa incercam si aceasta varianta. Multumim si felicitari pentru forum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forumsharpei
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: February 05, 2010, 01:24:42 PM » |
|
Am reusit sa gasim cainele. Dupa mult tam tam , dupa ce am trimis la toate cabinetele veterinare, dupa ce ne-au ajutat chiar si copiii, cainele a fost adus acasa prin...cunoscutii cunoscutilor. Se pare ca era planificat a fi victima pentru cainii unor asa zisi crescatori, pentru cainii de lupta a acestora....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #3 on: February 05, 2010, 01:39:34 PM » |
|
Am reusit sa gasim cainele.
 Vai ce bine!
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #4 on: February 05, 2010, 03:40:28 PM » |
|
Am reusit sa gasim cainele. Dupa mult tam tam , dupa ce am trimis la toate cabinetele veterinare, dupa ce ne-au ajutat chiar si copiii, cainele a fost adus acasa prin...cunoscutii cunoscutilor. Se pare ca era planificat a fi victima pentru cainii unor asa zisi crescatori, pentru cainii de lupta a acestora....
super!!!  tocmai trecusem pe la cabinetul de pe Siretului si intrebasem de el... daca ii "iau" pentru lupta, inseamna ca nu sunt vizati doar cainii de rasa.... 
|
|
|
|
|
|
"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #5 on: February 05, 2010, 03:45:50 PM » |
|
daca ii "iau" pentru lupta, inseamna ca nu sunt vizati doar cainii de rasa....  Asa-i! Si ce este si mai trist,multi dintre ei nu sunt luati pentru luptele in sine ci pentru ca altii sa-si antreneze cainii pe ei - ghinionistii catei nu se pot apara in majoritatea cazurilor deoarece li se leaga botul, astfel cainii "de lupta" sa capete curaj si incredere! CRUNT! Asa ca toata lumea trebuie sa fie cu ochii-n 4, de la proprietari de caini cu acte pana la proprietari de metisi sau caini fara pedigree. Nu va bazati pe faptul ca aveti caini rai, acestia mai ales le pot trezi interesul hotilor care urmaresc sa-i vanda pentru lupte prin agresivitatea lor - metode de furat sunt o gramada si hoti foarte inventivi, aproape nici un caine nu e prea greu de furat pentru acesti "oameni". Cel mai bine pentru cei care isi tin cainii afara este sa le faca un padoc, care dupa parerea mea este foarte necesar. Padocul sa fie pe cat posibil ferit,ori in spatele casei ori undeva unde nu are contact direct cu gardul de la strada,pentru a nu atrage atentia. De asemenea,padocul sa fie acoperit si construit din materiale serioase si solide, nu cateva sarmulite impletite. Iar pentru cei care tin la cainii lor si au posibilitatea de a-i caza in casa, sa o faca!
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|
|
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro
|
 |
« Reply #6 on: February 05, 2010, 04:26:55 PM » |
|
Am reusit sa gasim cainele. Dupa mult tam tam , dupa ce am trimis la toate cabinetele veterinare, dupa ce ne-au ajutat chiar si copiii, cainele a fost adus acasa prin...cunoscutii cunoscutilor. Se pare ca era planificat a fi victima pentru cainii unor asa zisi crescatori, pentru cainii de lupta a acestora....  , iar celor care aplica asemenea tratament animalelor 
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta! "The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
|
|
|
forumsharpei
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: February 07, 2010, 03:30:26 PM » |
|
Avand o discutie telefonica cu cel care a "recuperat" cainele, am aflat ca sunt cautati doar cainii care se afla sub supravegherea proprietarilor, cei de rasa . Ceilalti caibni ai strazii, maidanezii nu sunt solicitati pentru astfel de acte josnice, pentru a fi oferiti victime cainilor de lupta, intrucat le pot imbolnavi cainii lor. Deci in continuare atentie. In cazul in care va veti spune:"sa se apropie numai de cainele meu" crezand ca va puteti baza pe agresivitatea acestora, va inselati. Daca este putin agresiv cainele, sau chiar mai mult, este si mai bine, deoarece un caine care opune rezistenta cat de cat prezinta un si mai viu interes. Hotii sunt dotati cu toate instrumentele necesare, de la cititor de cipuri pana la tranchilizante , prezentand agilitate in furtul cainilor,un motiv pentru care cainii nu mai au timp sa riposteze, sa latre sau alte semnale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #8 on: February 07, 2010, 05:10:20 PM » |
|
ok, or fi si bestii din astea ..(ma gandesc ca a fost alertata politia si normal ar fi sa fie deja pe urmele lor) dar cum se explica furtul puiutilor de 2-3 luni? Sunt convinsa ca doar pentru recomercializarea lor!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
radutudor
|
 |
« Reply #9 on: February 07, 2010, 05:25:53 PM » |
|
Tot in Folersti, Cluj am auzit si noi in urma cu cateva saptamani de furtul a doi puiuti dintr-o curte ( un golden si un ciobanesc german). Proprietarul cumparase puii de putin timp. Dupa cateva zile au venit doi indivizi la el cu cateii pretinzand ca au fost cumparati dintr-un targ de animale din zona. Evident ca au cerut bani si foarte probabil au mai facut asta si cu alti catei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forumsharpei
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: February 10, 2010, 01:06:47 PM » |
|
ok, or fi si bestii din astea ..(ma gandesc ca a fost alertata politia si normal ar fi sa fie deja pe urmele lor)
Traim in Romania.....Politia Romana nu se implica . A fost solicitata dar fapta s-ar fi putut incadra doar la "retinere de bunuri gasite" si cum tot legislatia romana spune ca un bun "pierdut" se numeste pierdut doar de la a11a zi de la declarare, trebuia sa ii mai asteptam 5 zile  ) . Asta a fost explicatia sectiei 7 de politie Cluj...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #11 on: February 10, 2010, 02:38:26 PM » |
|
mie daca cineva imi fura cainele si apoi mi-l aduce inapoi, nu il mai primesc....ala nu e caine.... dar daca e vorba de un puiut, atunci e vina stapanilor ca nu l-au ferit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #12 on: February 10, 2010, 02:45:55 PM » |
|
Daca/ti fura cineva cainele, nu mai pui geana pe geana pana/l gasesti. Da' si dupa ce/l recuperezi nu te lasi pana nu le rumenesti putin pielea. De obicei hotii de caini formeaza lanturi care se ocupa si de altceva. Politia ar trebui sa fie interesata. Luptele intre caini sunt doar o "alta" distractie, in spate pun pariu ca se afla si multe lucruri ilegale.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #13 on: February 10, 2010, 03:25:23 PM » |
|
mie daca cineva imi fura cainele si apoi mi-l aduce inapoi, nu il mai primesc....ala nu e caine.... dar daca e vorba de un puiut, atunci e vina stapanilor ca nu l-au ferit
Acum vreo 2 ani toata lumea (chinologica) se mira cum a fost posibil ca un caine precum Reno Jipo Me sa fie furat. Foarte usor - hotii au venit inarmati cu o pusca pentru adormit animale salbatica, l-au pus jos si dusi au fost cu tot cu caine. Cainele era evaluat la acea vreme la 15000-20000 EURO. A fost gasit de proprietar si s-a intors in canisa, dar un lucru e sigur - daca cineva vrea sa-ti goleasca casa sau curtea de caini sau de alte bunuri poti fi sigur ca o va face.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #14 on: March 29, 2010, 11:14:40 AM » |
|
Proprietarul de sharpei m-a sunat dupa ce i-a disparut catelul, gasise numarul meu pe un stalp, eu imi cautam catelusa. Ma bucur enorm ca am dat peste postarile lui, din pura intamplare, si sa stiu ca si-a gasit catelul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|