stilgar, trebuie sa te fi luat un pic valul... tonul tau are vadite reminescente ale atitudinii de pe alte medii in care iti expui parerile - pana acum, pe acest forum, toata lumea s-a exprimat decent, fara a jignii pe nimeni - din doua fraze, ai reusit sa ii ofensezi pe toti cei care nu ti-au impartasit opiniile; ignorand faptul ca erau mai multi... e o vorba care zice ca atunci cand toata lumea iti spune ca
ti-e somn (ca sa ne exprimam elegant), te duci sa te culci... chiar crezi ca toti suntem ,,analfabeti"? chiar crezi ca toti suntem atat de ingusti incat ne inselam asupara mesajelor tale?! ai spus ca arbitrajul se face in familie si ai mai spus, pe un alt forum, e drept, ca arbitrajul a fost atat de ,,corect" (ghilimelele iti apartin) pe cat se putea tinand conte de foarte multele interese care trebuiau satisfacute... dar noi nu stim sa citim, suntem incapabiil sa pricepem exprimarea ta elevata si subtila si ni se nazare ca ai comenta negativ arbitrajul... ce absurd!!!Â

esti mai in miezul problemei decat multi dintre noi? decat cine? decat crb si anja care sunt la al cate-lea cuib? cu singuranta in cazul asta esti mai in miez decat mine care nu mananc cg pe paine (imi place foarte tare!Â

) decat de 5 ani...
ca sa nu mai vorbim, ca daca noi nu stim sa citim, tu nu prea stii sa te exprimi, pentru ca te contrazici - ba susti ca nu contesti arbitrajul sau arbitrajele, ba te plangi revolatat de lipsa noastra de solidaritate si de individualismul nostru; atata timp cat nu ni se intampla noua este ok... pai nu ziceai ca ti s-a intamplat nimic, ca n-ai nici o plangere, tu doar ridicai o problema... e drept, ca n-am prea inteles pe care... trebuie sa fie din cauza ca nu stiu sa citescÂ

oricum, ideea este gresita - am ,,inghitit" multe arbitraje cu care nu am fost de acord, dar nu m-am / ne-am plans NICIODATA pe forumuri (un fel de santuri, dupa mine, daca sunt folosite in acest scop); chiar la constanta, au fost clase la care hotararea arbitrului a fost cu adevarat discutabila, dar am tacut, chiar daca n-a fost ok pentru noi...
si cam atat... cu siguranta urmeaza replica ta, pe care vei considera ca TREBUIE sa o dai... dupa aceaa, acest topic ESTE INCHIS! presupun ca in afara de tine toata lumea s-a edificat si nu e intersata de continuarea unei contradictii stupide.