Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #15 on: September 07, 2014, 02:32:30 PM » |
|
Nu sunt speciale,doar k sunt mai fine fata de cele, sotia le foloseste pentru cel mic, la partea de sus a urechii unde este par, mai folosesc si umede sa indepartez ceara.
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #16 on: September 07, 2014, 09:25:56 PM » |
|
Purina Proplan Puppy Original...plus galbenus de ou si branzica de vaci de 2 ori pe saptamana
[/quote Aceasta hrana are 30% proteine si 19% grasimi. Nu cumva e prea mult pentru un pui de Ciobanesc German? Uite de exemplu Belcando care e o hrana de foarte buna calitate si fabricata in Germania are 14% grasimi la hrana pentru juniori. Artemis, alta hrana foarte buna are 13% grasimi. Cred ca ar trebui sa te uiti dupa ceva care sa nu treaca de 16% grasimi. Eu ti-as sugera Brit-Care junior large breed care e cu 14% grasimi .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
|
 |
« Reply #17 on: September 07, 2014, 10:35:39 PM » |
|
Aceasta hrana are 30% proteine si 19% grasimi. Nu cumva e prea mult pentru un pui de Ciobanesc German? Uite de exemplu Belcando care e o hrana de foarte buna calitate si fabricata in Germania are 14% grasimi la hrana pentru juniori. Artemis, alta hrana foarte buna are 13% grasimi. Cred ca ar trebui sa te uiti dupa ceva care sa nu treaca de 16% grasimi. Eu ti-as sugera Brit-Care junior large breed care e cu 14% grasimi .
Sunt mai bune Brit Care si Belcando ca Proplan? Ca si calitate,ca pretul nu ma intereseaza,oricat ar fi numai sa fie superpremium si de calitate...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #18 on: September 07, 2014, 11:25:31 PM » |
|
Proplanul are 20% carne, belcando are mai mult si nu contine grau si soia dar e cam scump. Ar mai fi o varianta de luat in consideratie si anume Petkult cu 60% carne dar mi se pare ca ptocentul de grasimi e cam 18% in schimb ingredientele sunt net superioare. Brit-Care e o hrana cu miel si orez si care nu contine proteine de soia care nu sunt bine tolerate de carnivore si are un raport pret/calitate atractiv. Daca iei un sac de la maxi-pet vei avea curierat gratis iar pentru urmatoarea comanda vei primi un voucher de reducere cu 10%. Comanda o primesti in maxim 48 de ore, de cele mai multe ori chiar a doua zi daca faci comanda dimineata. Eu mi-am hranit cainii pana asta primavara cand am trecut pe petkult dar o data cu venirea frigului le voi da din nou Brit Care. Unul din caini a slabit de cand mananca Petkult, e si foarte agitata, cu o energie debordanta. Parca era mai calma cand manca Brit-Care.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
|
 |
« Reply #19 on: September 07, 2014, 11:56:05 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #20 on: September 08, 2014, 12:55:01 AM » |
|
Mai are putin si face trei luni. Daca boabele nu sunt prea mari si le poate mesteca, nu ar fi o problema. Sau i le pui la inmuiat in apa calduta timp de 15-20 minute. Mai bine ii dai o hrana cu grasimi mai putine la care sa adaugi ulei de somon decat o hrana despre care nu stii ce grasimi are. Cum scrie pe Proplan-puppy, "grasime animala", fara sa specifice animalul care poate fi vaca, porc, croncobaur deci grasimi mai greu digerabile. Cele mai bune sunt grasimile de peste sau de pasari.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #22 on: September 08, 2014, 01:28:33 PM » |
|
Daca o tolereaza, e foarte bine. Doar ca multi catei printre care si al meu au scaune moi de la acest tip de Acana. Cel mai bine ar fi sa cumperi 1-2kg de incercare ca sa nu ramai cu sacul cum am patit eu. Trecerea de la o hrana la alta se face treptat intr-un interval de mai multe zile, in functie de catel poate dura de la 3-4 zile pana la 10 zile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FIGO
|
 |
« Reply #23 on: September 08, 2014, 05:38:58 PM » |
|
Servetele speciale de curatat in urechi (care deja contin solutia in ele) cat si solutie separat gasesti pe www.zooplus.ro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
|
 |
« Reply #24 on: September 09, 2014, 12:23:11 AM » |
|
Daca o tolereaza, e foarte bine. Doar ca multi catei printre care si al meu au scaune moi de la acest tip de Acana. Cel mai bine ar fi sa cumperi 1-2kg de incercare ca sa nu ramai cu sacul cum am patit eu. Trecerea de la o hrana la alta se face treptat intr-un interval de mai multe zile, in functie de catel poate dura de la 3-4 zile pana la 10 zile.
Multumesc freddy. Sti cumva unde gasesc Acana puppy large breed la 2-3 kg?Din ce am vazut ,sunt la 13 respectiv 18 kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #25 on: September 09, 2014, 01:01:55 AM » |
|
Cred ca gasesti la un magazin real, nu online. Cumperi la vrac si daca nu il suporta ramai cu 1-2kg nu cu un sac intreg. Daca esti din Bucuresti poti incerca la maxi-pet in Militari sau in sect 3 sos Mihai Bravu 319 . Intra pe site-ul maxi-pet, da la magazine si vei gasi numerele de telefon. Suna si intreaba daca vand si vrac. Eu nu sunt din Bucuresti asa ca nu stiu alte petshopuri care vand Acana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdrianHD
|
 |
« Reply #26 on: September 09, 2014, 08:06:08 AM » |
|
Din pacate nici eu nu sunt din Bucuresti.O sa incerc sa gasesc pe undeva...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|