Forum ciobanesc german
September 15, 2017, 08:33:55 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Intrebare descpre urechi si ochi  (Read 5437 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #15 on: September 07, 2014, 02:32:30 PM »

Nu sunt speciale,doar k sunt mai fine fata de cele,
sotia le foloseste pentru cel mic,
la partea de sus a urechii unde este par,
mai folosesc si umede sa indepartez ceara.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
freddy25
Hero Member

« Reply #16 on: September 07, 2014, 09:25:56 PM »

Purina Proplan Puppy Original...plus galbenus de ou si branzica de vaci de 2 ori pe saptamana

[/quote
Aceasta hrana are 30% proteine si 19% grasimi. Nu cumva e prea mult pentru un pui de Ciobanesc German? Uite de exemplu Belcando care e o hrana de foarte buna calitate si fabricata in Germania are 14% grasimi la hrana pentru juniori. Artemis, alta hrana foarte buna are 13% grasimi. Cred ca ar trebui sa te uiti dupa ceva care sa nu treaca de 16% grasimi. Eu ti-as sugera Brit-Care junior large breed care e cu 14% grasimi .
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #17 on: September 07, 2014, 10:35:39 PM »

Aceasta hrana are 30% proteine si 19% grasimi. Nu cumva e prea mult pentru un pui de Ciobanesc German? Uite de exemplu Belcando care e o hrana de foarte buna calitate si fabricata in Germania are 14% grasimi la hrana pentru juniori. Artemis, alta hrana foarte buna are 13% grasimi. Cred ca ar trebui sa te uiti dupa ceva care sa nu treaca de 16% grasimi. Eu ti-as sugera Brit-Care junior large breed care e cu 14% grasimi .

Sunt mai bune Brit Care si Belcando ca Proplan? Ca si calitate,ca pretul nu ma intereseaza,oricat ar fi numai sa fie superpremium si de calitate...
freddy25
Hero Member

« Reply #18 on: September 07, 2014, 11:25:31 PM »

Proplanul are 20% carne, belcando are mai mult si nu contine grau si soia dar e cam scump. Ar mai fi o varianta de luat in consideratie si anume Petkult cu 60% carne dar mi se pare ca ptocentul de grasimi e cam 18% in schimb ingredientele sunt net superioare. Brit-Care e o hrana cu miel si orez si care nu contine proteine de soia care nu sunt bine tolerate de carnivore si are un raport pret/calitate atractiv. Daca iei un sac de la maxi-pet vei avea curierat gratis iar pentru urmatoarea comanda vei primi un voucher de reducere cu 10%. Comanda o primesti in maxim 48 de ore, de cele mai multe ori chiar a doua zi daca faci comanda dimineata. Eu mi-am hranit cainii pana asta primavara cand am trecut pe petkult dar o data cu venirea frigului le voi da din nou Brit Care. Unul din caini a slabit de cand mananca Petkult, e si foarte agitata, cu o energie debordanta. Parca era mai calma cand manca Brit-Care.
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #19 on: September 07, 2014, 11:56:05 PM »

Ok,am inteles. Deci in asta ar fi ok BRIT CARE JUNIOR LARGE BREED MIEL ŞI OREZ ( http://www.maxi-pet.ro/detalji_proizvoda.10ffe1cb855a41d08724cc6925429498.brit-care-hrana-uscata-junior-large-breed-cu-miel-si-orez.aspx ) .Doar ca se da de la 3 luni in sus...
freddy25
Hero Member

« Reply #20 on: September 08, 2014, 12:55:01 AM »

Mai are putin si face trei luni. Daca boabele nu sunt prea mari si le poate mesteca, nu ar fi o problema. Sau i le pui la inmuiat in apa calduta timp de 15-20 minute. Mai bine ii dai o hrana cu grasimi mai putine la care sa adaugi ulei de somon decat o hrana despre care nu stii ce grasimi are. Cum scrie pe Proplan-puppy, "grasime animala", fara sa specifice animalul care poate fi vaca, porc, croncobaur deci grasimi mai greu digerabile. Cele mai bune sunt grasimile de peste sau de pasari.
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #21 on: September 08, 2014, 01:09:34 AM »

Mersi freddy . Am mai gasit si Acana (http://www.zoofast.ro/acanapuppylargebreed18kg-p-12916.html )are mai putine grasimi ca si Proplan-ul,daca ar tolera-o,nu ar fi si asta o varianta buna?
freddy25
Hero Member

« Reply #22 on: September 08, 2014, 01:28:33 PM »

Daca o tolereaza, e foarte bine. Doar ca multi catei printre care si al meu au scaune moi de la acest tip de Acana. Cel mai bine ar fi sa cumperi 1-2kg  de incercare ca sa nu ramai cu sacul cum am patit eu. Trecerea de la o hrana la alta se face treptat intr-un interval de mai multe zile, in functie de catel poate dura de la 3-4 zile pana la 10 zile.
FIGO
Full Member

« Reply #23 on: September 08, 2014, 05:38:58 PM »

Servetele speciale de curatat in urechi (care deja contin solutia in ele) cat si solutie separat gasesti pe www.zooplus.ro
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #24 on: September 09, 2014, 12:23:11 AM »

Daca o tolereaza, e foarte bine. Doar ca multi catei printre care si al meu au scaune moi de la acest tip de Acana. Cel mai bine ar fi sa cumperi 1-2kg  de incercare ca sa nu ramai cu sacul cum am patit eu. Trecerea de la o hrana la alta se face treptat intr-un interval de mai multe zile, in functie de catel poate dura de la 3-4 zile pana la 10 zile.
Multumesc freddy. Sti cumva unde gasesc Acana puppy large breed la 2-3 kg?Din ce am vazut ,sunt la 13 respectiv 18 kg.
freddy25
Hero Member

« Reply #25 on: September 09, 2014, 01:01:55 AM »

Cred ca gasesti la un magazin real, nu online. Cumperi la vrac si daca nu il suporta ramai cu 1-2kg nu cu un sac intreg. Daca esti din Bucuresti poti incerca la maxi-pet in Militari sau in sect 3 sos Mihai Bravu 319 . Intra pe site-ul maxi-pet, da la magazine si vei gasi numerele de telefon. Suna si intreaba daca vand si vrac. Eu nu sunt din Bucuresti asa ca nu stiu alte petshopuri care vand Acana.
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #26 on: September 09, 2014, 08:06:08 AM »

Din pacate nici eu nu sunt din Bucuresti.O sa incerc sa gasesc pe undeva...
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: