Forum ciobanesc german
January 31, 2011, 02:34:46 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
salvanim title=
Anunturi: Cazare cu caini in Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: agresivitate fata de alti caini  (Read 1931 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mihai stanciu
Sr. Member

Tessy

« Reply #30 on: December 31, 2010, 01:22:08 PM »

va rog sa ma ajutati am o catelusa ciobanesc german care este foarte agresiva si cu oamenii dar si cu cainii a muscat multi caini dar nu stiu ce sa-i mai fac am cautata dresori dat nu stiu ce sa fac de ex cand plec in vacanta cu ea devine agresiva si nu pot sa o stapanesc de aceea cand am dot-o la minta nu a mers a sarit  gardul si era sa muste oamenii saracii oameni au stat in casa oana am venit noi sa o luam de aceea sunt atat de disperata dar sa nu ma intelegeti gresit nu stiu ce a facut-o sa devina agresiva pt ca nu era asa si am mai luat o catelusa maidanez si o musca de gat provocandu-i rani grave si pe spate nu stiu ce sa-i fac parca a luat-o razna  Cry Cry

Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

« Reply #31 on: December 31, 2010, 01:31:21 PM »

va rog sa ma ajutati am o catelusa ciobanesc german care este foarte agresiva si cu oamenii dar si cu cainii a muscat multi caini dar nu stiu ce sa-i mai fac am cautata dresori dat nu stiu ce sa fac de ex cand plec in vacanta cu ea devine agresiva si nu pot sa o stapanesc de aceea cand am dot-o la minta nu a mers a sarit  gardul si era sa muste oamenii saracii oameni au stat in casa oana am venit noi sa o luam de aceea sunt atat de disperata dar sa nu ma intelegeti gresit nu stiu ce a facut-o sa devina agresiva pt ca nu era asa si am mai luat o catelusa maidanez si o musca de gat provocandu-i rani grave si pe spate nu stiu ce sa-i fac parca a luat-o razna  Cry Cry

Incearca sa fii coerenta si nu mai umple toate topicurile cu aceeasi problema la care ai mai primit raspunsuri.
Nu stiu ce varsta ai, dar se pare ca esti un copil, deci cauta sa citesti ceea ce te intereseaza si nu intreba obsesiv acelasi lucru.
In rest, sarbatori fericite si la multi ani!

Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume.
- Paul Louis Lampert
mihai stanciu
Sr. Member

Tessy

« Reply #32 on: December 31, 2010, 08:16:59 PM »

un an nou fericit Smiley Smiley

Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora  doctorvet