oana_CS
Full Member

amir von haus selia
|
 |
« on: April 10, 2010, 05:50:40 PM » |
|
max al meu este foarte agresiv cu alti caini indiferent de sex.zilnic il scot afara unde sunt si alti caini in speranta ca se va obisnui si nu va mai face asa dar degeaba.nici un pitbull nu face cum face el.va rog spunetimi ce sa mai fac.deatimi ceva sfaturi daca stiti va rog.multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eros
Sr. Member

Eros Del Valio
|
 |
« Reply #1 on: April 10, 2010, 09:34:00 PM » |
|
Si Eros era tot asa cand l-am luat, dar am luat-o cu incetul.Prima data i-am luat o zgarda de forta (sfatul unui dresor) si de cate ori dadea semne de agresivitate, trageam de lesa si ii spuneam ca nu are voie.Am inceput sa ne intalnim des cu un prieten care are tot un CG de aceeasi varsta si i-am lasat sa se maraie,sa se joace,sa se muste, ce au vrut ei.Trebuie si tu sa gasesti pe cineva care are caine, cu care Max sa se imprieteneasca, chiar daca se musca la inceput.El e mic si nu este constient de statutul lui.Lucreaza foarte mult la socializarea lui, chiar daca este putin greu. Vei reusi sa-i gasesti tu prieteni daca el refuza!Succes. Asteptam vesti. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ionutemt
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: April 10, 2010, 09:55:26 PM » |
|
Salut Vreau sa imi cumpar un CG pui si am gasit la cineva in arges si as vrea sa stiu daca parinti sunt de rasa pura Am ceva dubii la tatal...adica nu are spatele indoit sau ceva de genu... ma puteti ajuta? mersi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oana_CS
Full Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #3 on: April 11, 2010, 07:24:29 AM » |
|
eros am incercat mai este cineva cu un pui de lup de vreo 10 luni bietu caine nu mai vrea sa se apropie cand il vede.mai rau mie frica ca sare direct la gat sa muste nu de picior sau spate direct in gat si mie frica sa nu muste rau indiferent cai de rasa sau maidanez.aseara sotul meu zice ca sa jucat cu o catea maidaneza de aici de la bloc dar tot a vrut sa o muste prima data dar nu la lasat sotu meu.sa speram ca asta e un inceput bun.sa fi fost cateaua in calduri si de aia sa o fi acceptat?sau incepe sa se maturizeze si el
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oana_CS
Full Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #4 on: April 11, 2010, 07:30:49 AM » |
|
ionutemt tatal poate sa fie din linia veche.nu au pedigree?aici se vb despre comportament incearca in alta sectiune
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eros
Sr. Member

Eros Del Valio
|
 |
« Reply #5 on: April 11, 2010, 02:00:42 PM » |
|
Oana_CS cum ai zis si tu, este un inceput.Usor, usor se va adapta, ideea e sa lucrati mult cu el.Succes!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oana_CS
Full Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #6 on: April 12, 2010, 04:44:37 AM » |
|
incepem sa progresam.ieri neam jucat 2 ore intruna cu catelul acela fara nici un incident.acuma cand iese in fata blocului se uita numa dupa el sa vada daca vine pt o partida de joaca.si nu era catea e caine dar atata de blanos e ca ieri am vazut mai bine ce era.si incepem incet sa nu mai bagam toti cainii in seama.yupiiiiiiiiii  .o sa pun niste poze cu joaca lor pe topicul lui sai vedeti si voi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eros
Sr. Member

Eros Del Valio
|
 |
« Reply #7 on: April 12, 2010, 01:49:49 PM » |
|
 Ma bucur, este un inceput bun.Asteptam poze cu cei 2! Felicitari!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oana_CS
Full Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #8 on: April 19, 2010, 12:54:32 PM » |
|
prietenie mare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oana_CS
Full Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #9 on: April 19, 2010, 12:58:36 PM » |
|
apropo de ce ai zis eros:sai gasim un prieten si sai lasam sa faca ce vor ei.nu se vor lua la bataie sau nu se vor musca prea tare?eu nu as vrea sa fie nici al meu muscat dar nici celalalt.nu mai stiu ce sai fac.ieri a sarit la o catelusa pudel pitic.de muscat nu a muscato dar a lovito cu labele.dar poate si din cauza ei ca ea a sarit la harta prima.sau nu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eros
Sr. Member

Eros Del Valio
|
 |
« Reply #10 on: April 20, 2010, 11:57:03 PM » |
|
Eros de exemplu are o problema cu pechinezii, cat despre prietenul lui, Berlin (asa il cheama) pot spune ca este plina de surprize...acum sunt cei mai buni prieteni, dupa care se incaiera serios...ori intervin eu cu glasul, ori se potolesc si incep iar sa se joace.Pe afara se mai infinge in maidanezi, insa il tin in lesa...si s-a jucat cu cativa pana acuma...la Eros e mult pana ii miroase.In orice caz, parerea mea e ca trebuie sa-l lasi sa se imprieteneasca cu diferiti caini si sa fii mereu cu ochii pe ei, sa intervii. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oana_CS
Full Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #11 on: April 21, 2010, 06:46:28 AM » |
|
multumesc pt rasapuns
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toto_cta
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: May 02, 2010, 06:59:56 PM » |
|
Dragi prieteni, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am un Shnauwzer pitic in varsta de 8 ani, iar in urma cu 2 saptamani am primit cadou un CG de 10 luni, cu care am inceput dresajul. Stau la casa cu curte si Snawzer-ul sta in casa si CG in curte. Am incercat sa-i socializez dar se maraie si daca ar avea ocazia s-ar musca, reciproc. Ambii catei sunt masculi. MA PUTETI AJUTA CU O TEHNICA DE SOCIALIZARE EFICIENTA?.., in asa fel incat sa-i vad si eu 'prieteni adevarati' sau macar sa se tolereze. Va multumesc anticipat si astept un sfat, Lori.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

|
 |
« Reply #13 on: May 02, 2010, 07:09:43 PM » |
|
Parerea mea este ca socializarea nu se face cu cainii in lesa, asa cum banuesc ca incercati. Din dorinta de a avea control asupra lor incercati sa ii tineti in lesa, iar cainele cu lesa intinsa se simte tot mai mult in siguranta si incurajat in actiunile lui. Eu cred ca trebuie sa incercati si un contact direct si la liber intre iei. Nu cred ca vor fi lafel de agresivi in noile conditii. Parerea mea...., cine are alte idei....
|
|
|
|
|
|
Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume. - Paul Louis Lampert
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #14 on: May 02, 2010, 10:27:20 PM » |
|
Dragi prieteni, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am un Shnauwzer pitic in varsta de 8 ani, iar in urma cu 2 saptamani am primit cadou un CG de 10 luni, cu care am inceput dresajul. Stau la casa cu curte si Snawzer-ul sta in casa si CG in curte. Am incercat sa-i socializez dar se maraie si daca ar avea ocazia s-ar musca, reciproc. Ambii catei sunt masculi. MA PUTETI AJUTA CU O TEHNICA DE SOCIALIZARE EFICIENTA?.., in asa fel incat sa-i vad si eu 'prieteni adevarati' sau macar sa se tolereze. Va multumesc anticipat si astept un sfat, Lori.
trebuie sa-i lasi sa interactioneze.chiar daca se iau la bataie.unul dintre ei va ceda.s-ar putea cel de 10 luni.nu-ti face probleme.,,bataia'' intre ei nu va fi una pe viata si pe moarte.mai mult se vor hartui.daca tu intervii mereu conflictul dintre ei nu se va solutiona niciodata.si oricum atunci cand vor prinde momentul si vor fi singuri tot se vor bate. acum 8 luni a venit un tip la mine cu un caine care era foarte bataus.omul ,oriunde iesea cu cainele il tinea numai in lesa.chestia asta ii stimula agresivitatea.cainele se simtea protejat.cand a venit cu el la mine l-am bagat in curte si l-am lasat liber cu un alt caine. cand s-a vazut singur fara stapan si fara lesa nu a facut decat sa se maraie cu celalalt si atat.dupa aceea s-au hartuit putin .nu m-am bagat intre ei.dupa cateva zile ierarhia intre ei era clara.au stat impreuna luni de zile.bineinteles ca erau hraniti separat,nu-l alintam pe unul de fata cu celalalt.efectiv cand intram in curte ii ignoram.si totul a fost o.k.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|