Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 02:41:34 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Contract Oficial intre SV si CNCG - HD,ED, DNA  (Read 2662 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
edmond
Full Member

« on: July 11, 2010, 10:07:15 PM »

Am promis in fata Adunarii Generale de la Sibiu,considerata din terte motive de catre unii nula, in momentul in care am fost ales cu unanimitate de voturi in functia de vicepresedinte chinotehnic al Clubului National,ca voi incerca sa rezolv o problema care de multi ani a starnit nenumarate sperante ,nemultumiri ,discutii pe marginea posibilitatii efectuarii testelor de displazie de sold,de cot si a ADN conform normelor SV. Astazi 11 IULIE 2010 la Sibiu ,in urma colaborarii incepute in luna aprilie cu departamentul SV care se ocupa cu HD,ED si ADN, am reusit sa aduc pe masa Presedintelui C.N.C.G. ,pentru a fi semnat, primul Contract Oficial intre SV si CNCG ,in care se stipuleaza conditiile si modul de colaborare intre aceste doua cluburi in vederea efectuarii  acestor teste si a recunosterii lor. Contractul a fost semnat si urmeaza sa se deruleze procedurile ulterioare pentru a fi concretizat si aplicat pentru a putea beneficia cat mai repede fiecare membru al CNCG  de acest progres in activitatea clubului.Sper in continuare ,ca  si in mesajul de mai sus ,sa gasim cat mai multi medici veterinari care sa doreasca sa se implice in aceasta actiune pentru a acoperi cat mai uniform toate zonele din Romania.
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #1 on: July 12, 2010, 09:38:43 AM »

Am promis in fata Adunarii Generale de la Sibiu,considerata din terte motive de catre unii nula, in momentul in care am fost ales cu unanimitate de voturi in functia de vicepresedinte chinotehnic al Clubului National,ca voi incerca sa rezolv o problema care de multi ani a starnit nenumarate sperante ,nemultumiri ,discutii pe marginea posibilitatii efectuarii testelor de displazie de sold,de cot si a ADN conform normelor SV. Astazi 11 IULIE 2010 la Sibiu ,in urma colaborarii incepute in luna aprilie cu departamentul SV care se ocupa cu HD,ED si ADN, am reusit sa aduc pe masa Presedintelui C.N.C.G. ,pentru a fi semnat, primul Contract Oficial intre SV si CNCG ,in care se stipuleaza conditiile si modul de colaborare intre aceste doua cluburi in vederea efectuarii  acestor teste si a recunosterii lor. Contractul a fost semnat si urmeaza sa se deruleze procedurile ulterioare pentru a fi concretizat si aplicat pentru a putea beneficia cat mai repede fiecare membru al CNCG  de acest progres in activitatea clubului.Sper in continuare ,ca  si in mesajul de mai sus ,sa gasim cat mai multi medici veterinari care sa doreasca sa se implice in aceasta actiune pentru a acoperi cat mai uniform toate zonele din Romania.

FELICITARI!!!
In sfarsit!
  Schilder
man
Hero Member

www.ausbruch.ro

« Reply #2 on: July 12, 2010, 09:52:48 AM »

Daca devine si operationala aceasta colaborare ar fi un mare pas inainte pt crescatori.
Felicitari Edy!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #3 on: July 12, 2010, 10:40:54 AM »

In sfarsit pe CALEA CEA DREAPTA !!! FELICITARI !!!

Acordul cu SV e un mare pas. Sper sa existe organizare, oameni care sa se implice, ca acest acord sa devina functional.

SUCCES !

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Blas
Sr. Member

« Reply #4 on: July 21, 2010, 02:37:02 PM »

teoretic cand se poate aplica si cat mai dureaza procedurile si in ce constau?
edmond
Full Member

« Reply #5 on: July 21, 2010, 03:17:26 PM »

Tot acest proces de implementare a modalitatii de efectuare a testelor HD,ED necesita mai multe etape, necesita oameni care doresc sa se implice, asa ca nu stiu cu certitudine momentul in care se va demara efectiv in Romania.Voi anunta la timpul potrivit toate detaliile.
OANAE
Full Member

Vegas von Haus Bura

« Reply #6 on: July 22, 2010, 11:17:49 PM »

Felicitari si Doamne Ajuta sa se realizeze !

"...Let us always take time to listen to what our dogs are telling us. They are talking all the time..."
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: