Am promis in fata Adunarii Generale de la Sibiu,considerata din terte motive de catre unii nula, in momentul in care am fost ales cu unanimitate de voturi in functia de vicepresedinte chinotehnic al Clubului National,ca voi incerca sa rezolv o problema care de multi ani a starnit nenumarate sperante ,nemultumiri ,discutii pe marginea posibilitatii efectuarii testelor de displazie de sold,de cot si a ADN conform normelor SV. Astazi 11 IULIE 2010 la Sibiu ,in urma colaborarii incepute in luna aprilie cu departamentul SV care se ocupa cu HD,ED si ADN, am reusit sa aduc pe masa Presedintelui C.N.C.G. ,pentru a fi semnat, primul Contract Oficial intre SV si CNCG ,in care se stipuleaza conditiile si modul de colaborare intre aceste doua cluburi in vederea efectuarii acestor teste si a recunosterii lor. Contractul a fost semnat si urmeaza sa se deruleze procedurile ulterioare pentru a fi concretizat si aplicat pentru a putea beneficia cat mai repede fiecare membru al CNCG de acest progres in activitatea clubului.Sper in continuare ,ca si in mesajul de mai sus ,sa gasim cat mai multi medici veterinari care sa doreasca sa se implice in aceasta actiune pentru a acoperi cat mai uniform toate zonele din Romania.
FELICITARI!!!
In sfarsit!