Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:44:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: nu se mai ridica de jos  (Read 2514 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #15 on: October 14, 2011, 06:56:34 PM »

Pana la 39 grade temperatura e normala, asa ca temperatura nu e cine stie ce ...dar intradevar trebuie dus la doctor, cum a spus de altfel ca va face.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
grp
Newbie
*

« Reply #16 on: October 14, 2011, 09:33:56 PM »

Am fost si au fost depistate mai multe probleme, una din ele au fost acele ciocuri pe coloana. Si nu numai. In primavara l=am operat de ceva ce parea a fi cancer si inca de atunci ne-a avertizat domnul doctor ca ce va fi in 6 luni va fi hotarator. SE pare ca era vorba si de un cancer osos. Si de 3 zile refuza mancarea. L-a durut ingrozitor cand i-am facut a 3-a radiografie, si m-a strans putin cu dintii de mana. Nu a facut asa ceva niciodata. De altfel cand mi-a simtit degetul mi-a si dat drumul instantaneu. Si in urma consultatiei am luat cea mai grea decizie din viata mea. Si mosulica a adormit ultima data... Ultima plimbare.... Din fericire ne vom consula cu catelusa noastra, dar ne va lipsi modul de intampinare a lui mosulica. Aveti grija de cateii vostri si bucurativa de ei in fiecare zi. Va salut pe toti si va voi povesti de acum de Erica si din cand in cand de Rolf.

To err is human, forgive is canine!
-------------------------------------------------------------
Un caine daca-l bati tot iti va linge mana, un om daca il ajuti nu esti sigur daca nu iti va musca mana...
petshop4you
Diana_T
Full Member

« Reply #17 on: October 14, 2011, 09:57:32 PM »

Imi pare foarte rau..

"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am"
NeroAttis
Sr. Member

« Reply #18 on: October 14, 2011, 09:59:04 PM »

R.I.P Rolf  Sad  stiu cum este sa pleci cu el de acasa ,constient ca nu va mai intoarceti impreuna..

Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa  e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
Aurel
Hero Member

Vilas si Ella de la Isalnita

« Reply #19 on: October 14, 2011, 10:56:39 PM »

Imi pare nespus de rau,inteleg ce este in sufletul tau,cind aveam 9 ani,aveam ciine lup in curte,dar eu voiam ciine de militie,asa ca am strins banii pe care ii primeam la scoala pt. suc si prajitura si mi-am cumparat ciine de militie,eram asa de fericit,insa dupa 2 luni,mi-a murit,imi amintesc ca nu voiam sa accept moartea lui,i-am facut masaj toracic si respiratie mai bine de doua ore,de atunci am ramas marcat,de cite ori aud de moartea unui ciobanesc german,retraiesc clipele acelea,imi pare rau si sper sa treceti fara urmari peste durerea aceasta.
freddy25
Hero Member

« Reply #20 on: October 14, 2011, 11:30:36 PM »

Imi pare rau. R.I.P. Rolf
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof