Forum ciobanesc german
September 15, 2017, 03:33:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: CANISA DE PANAIT  (Read 18181 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
paulapaula13
Full Member

« Reply #15 on: October 21, 2010, 10:27:00 PM »

Răfuielile (a se citi spălatul rufelor în public) pe forum cred că nu-şi au locul. Decenţă şi bună înţelegere, calea cea mai bună. Nu crescătorul este vinovat de ceea ce vinde, ci cel ce cumpără pentru că nu deschide ochii (deschide altceva - punga). Achiziţionarea unui  se face cu multă înţelepciune. Apoi, crescător de bună credinţă poate să ofere  care mai devreme sau mai târziu să nu confirme aşteptările. Fiecare etapă din viaţa unui  e definită de felul în care este îngrijit. Ei un "campion" şi prin proastă creştere te trezeşti în curte cu un "maidanez". Nu vreau să critic sau supăr pe nimeni, dar, realitatea trebuie înţeleasă de fiecare, crescător - viitor proprietar.
laur1967
Full Member

« Reply #16 on: October 22, 2010, 11:10:43 AM »

Urat din partea acestei doamne sa denigreze un om si o canisa(panait) care va pot spune cu mana pe inima a facut investitii f. mari in aduccerea unor exemplare(import) arek d'ulmental  imp.loi (5000 euro) fiu vadim du haut mansard,odin v wilde nawchs(fiu pakros) si numeroase femele de super calitate!!! Sunt putine crescatorii in tara care se pot mandri cu,conditiile pe care proprietarul ("ingrijitorul")!!! canisei panait le ofera acestor minunati caini(ciob. german).sunt putini caini care se deplaseaza la expozitii cu o masina(remorca speciala imp. germania) ce le ofera :aer conditionat,iluminat,compartimente separate,confort ce poate lipsesc cateodata si noua in transporturile in comun.pe o asemenea criza este de laudat ca acest om,proprietar("ingrijitor") ofera asa ceva.Bravo bogdane,felicitari!!! Despre doamna in cauza nu o cunosc personal, dar daca eram in locul proprietarului o dadeam in judecata si pe cei ce vorbesc in necunostinta de cauza!stati in banca voastra si nu mai vorbiti daca nu cunoasteti acest om,si nu ati fost macar odata sa vedeti ce conditii le ofera si ce investitii foarte mari a facut.Nu trebuie sa fi super cunoscator al rasei sa iti dai seama ca un catel are atatea bolii,defecte(diaree,apatie,rahitism,lipsa testicul etc.) mai trebuia sa spune-ti ca are un ochi de sticla si un picior de lemn!chiar imi pare rau de puiuti ca ajung pe mana unor oameni poate bineintentionati dar nepregatiti pentru cresterea si hranirea corecta a acestora.Pacat!!!             
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #17 on: October 22, 2010, 11:25:44 AM »

Multi fac investitii in canisa, nu cred ca acesta este un motiv de "imunitate"...sa zic asa. rux_anda a avut curajul sa ii vorbeasca direct, nu trebuie sa-i sariti toata lumea la beregata, problema este intre ei doi si ei trebuie sa se descurce fara intermediari. Nu vorbeste in necunostinta de cauza, vorbeste in urma experientei traite cu catelul, doar despre catelul achizitionat, catel cu care a fost la medicii veterinari, or fi chiar toti idioti nu stiu...posibil. N-are de ce s-o intereseze miile de euro investite de cutare si cutare in canisa, o intereseaza strict investitia ei in catel si poate fiind la inceput este  mai nelinistita. Oricum, exista o tenta de exagerare a situatiei, catelul arata bine din poze si e foarte probabil sa-i fi mers burtica in urma unei alimentatii "nepricepute". Pacat ca doamna nu a fost anuntata ca puiul era monorhid, inlaturand astfel o mica nedreptate. Eu chiar de aceea am directionat-o spre topicul canisei, pentru a fi discutia pe fata...nu ascunsa prin ceva cotlon al forumului.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #18 on: October 22, 2010, 11:27:21 AM »

Cum nici eu nu va cunosc personal nici pe dumneavoastra si nici pe domnul Panait imi permit sa va aduc la cunostiinta ca acesta este un site care e facut pentru a impartasi pareri si opinii si nu trebuie sa cunosti neaparat persoanele respective. Pana la urma sunt doar niste pareri si persoanele in cauza tin sau nu cont de ele. Adresari de genul "stati in banca voastra" nu cred ca isi au rostul. Nu detine nimeni adevarul absolut.

Urat din partea acestei doamne sa denigreze un om si o canisa(panait) care va pot spune cu mana pe inima a facut investitii f. mari in aduccerea unor exemplare(import) arek d'ulmental  imp.loi (5000 euro) fiu vadim du haut mansard,odin v wilde nawchs(fiu pakros) si numeroase femele de super calitate!!! Sunt putine crescatorii in tara care se pot mandri cu,conditiile pe care proprietarul ("ingrijitorul")!!! canisei panait le ofera acestor minunati caini(ciob. german).sunt putini caini care se deplaseaza la expozitii cu o masina(remorca speciala imp. germania) ce le ofera :aer conditionat,iluminat,compartimente separate,confort ce poate lipsesc cateodata si noua in transporturile in comun.pe o asemenea criza este de laudat ca acest om,proprietar("ingrijitor") ofera asa ceva.Bravo bogdane,felicitari!!! Despre doamna in cauza nu o cunosc personal, dar daca eram in locul proprietarului o dadeam in judecata si pe cei ce vorbesc in necunostinta de cauza!stati in banca voastra si nu mai vorbiti daca nu cunoasteti acest om,si nu ati fost macar odata sa vedeti ce conditii le ofera si ce investitii foarte mari a facut.Nu trebuie sa fi super cunoscator al rasei sa iti dai seama ca un catel are atatea bolii,defecte(diaree,apatie,rahitism,lipsa testicul etc.) mai trebuia sa spune-ti ca are un ochi de sticla si un picior de lemn!chiar imi pare rau de puiuti ca ajung pe mana unor oameni poate bineintentionati dar nepregatiti pentru cresterea si hranirea corecta a acestora.Pacat!!!            
Ariana
Administrator

« Reply #19 on: October 22, 2010, 11:31:20 AM »

Da, ai dreptate Stefan ....expresia folosita de laur nu e inspirata deloc.

medic veterinar
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #20 on: October 22, 2010, 11:55:46 AM »

Am vazut pe site ca aveti si pui din linii de lucru.
Cateva detalii despre parinti aveti pe undeva?

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
rux_anda
Sr. Member

« Reply #21 on: October 24, 2010, 03:48:14 AM »

Buna seara! ""Trebuie sa recunosc ca daca Dumnezeu ar fi fost mai darnica cu dvs. v-as fi dat catelul cadou!!! ""  Eu nu stau sa ma cert ca la usa cortului cu dvs. Si nu cred ca v-am jignit cumva ca sa ma faceti cum deducem de mai sus, mincinoasa si "escroc". Si daca eram "escroc" nu va dadeam 12 mil pe catel pe cuvantul dvs ca e sanatos. Doar atat mai zic. Daca lucrurile stau asa cum relatati, eu de ce am un catel bolnav pe care am avut posibilitatea sa il dau inapoi, si culmea, sa imi recuperez si banii??? Poate pentru ca sunt bolnava psihic dupa cum nu se mai oprea sa ma faca tatal dvs la telefon. Sa isi aduca aminte tatal dvs cum a facut cand am vrut sa plec si i-am zis ca nu vreau cainele bolnav. Hai sa fim seriosi. Intrebarea e retorica oricum.

The first step to better times is to imagine them.
emi
Newbie
*

« Reply #22 on: October 24, 2010, 11:23:22 AM »

Doamna rux_anda!!!
    Cred ca s-a saturat toata lumea de circul pe care la-ti facut si continuati sa mintiti cu nerusinare pentru ca ati avut timp de 10 zile si banii si catelul, timp in care puteati sa faceti ce investigati doreati, sa luati orice hotarare!!! daca continuati acest circ am sa pun pe site telefonul tatalui dvs si prietenului dvs. care stiu ca cele relatate mai sus sunt adevarate. Mai mult am fost sunat dupa tot acest circ si de alti crescatori care mi-au spus ca ati fost si pe la ei si ''va-ti milogit'' pentru a va lua un ciobanesc german, dar spre nesansa noastra cu ei nu va ''tinut''. Totusi as dori si eu sa va pun o intrebare retorica, cum va explicati ca dvs. sunteti singura nemultumita dintre zecii de noi propietari care au catei din canisa noastra?
    Totusi sper din tot sufletu ca intrun final va veti documenta indeajuns despre cresterea unui ciobanesc german si astfel micutul ''yanis'' se va bucura de o crestere armonioasa.
P.S. Ar fi bine ca totusi sa tineti cont si sa mergeti pe mana unui singur doctor veterinar cel putin pe perioada tratamentului prescris fara a va grabi sa-i catalogati ca sunt ''varza'' .(ati schimbat sase doctori in 3 saptamani > adica unul la trei zile)
Ariana
Administrator

« Reply #23 on: October 24, 2010, 11:38:23 AM »

Doamna rux_anda!!!
 daca continuati acest circ am sa pun pe site telefonul tatalui dvs si prietenului dvs.
Shocked

domnule emi, astfel de amenintari nu se cuvin pe un forum respectabil! Spre final am vazut ca puteti purta o discutie echilibrata. Va rog s-o pastrati asa! Cresterea si vinderea puilor de Cg aduce inevitabil la un moment dat si proprietari nemultumiti. Datoria unui crescator este sa lamureasca situatia intr-un mod onorabil, zic eu, nu cu amenintari si injurii destul de urate.
Suntem toti iubitori ai acestei rase, ce Dumnezeu, n-ar trebui sa ne jignim ci sa fim prieteni toti.

medic veterinar
Ariana
Administrator

« Reply #24 on: October 24, 2010, 11:45:47 AM »

Sa nu ma intelegeti gresit, nu iau partea nimanui, din punctul meu de vedere adevarul e intotdeauna undeva la mijloc. Doar ca, oricum ar fi, statutul de crescator va obliga sa cautati intelegerea si calmul, nu altceva. Clientul trebuie sa fie multumit si sa se poata baza pe experienta si sfaturile dumneavoastra chiar daca e mai incapatanat si nu asculta asa cum ar fi bine! Incercati sa abordati problema mai cu calm.

medic veterinar
emi
Newbie
*

« Reply #25 on: October 24, 2010, 11:58:20 AM »

Doamna Ariana,
Banuiesc ca aveti ceva interese ascunse cu canisa noastra astfel ati fi luat pozitie la fel de vehement si cand am fost facuti in fel si chip de doamna respectiva. Iar referitor la asa zisele ''amenintari'' cei doi sunt singurii, in afara de dansa, cu care tatal meu a intrat in contact direct si cunosc situatia, cu toate ca cei doi ar putea fi subiectivi, cat despre ''injuriile destul de urate'' ar trebui sa le recititi pe cele ''intreadevar urate'' scrise de doamna rux_anda.
emi
Newbie
*

« Reply #26 on: October 24, 2010, 12:10:18 PM »

Doamna Ariana,
Ca orice lucru ''calmul'' are si el o limita, din momentul ce aceasta doamna a ales catelul dupa 10 zile si a devenit proprietara catelului nu poate nimeni sa o oblige in vrun fel, cum sa-si cresca catelul, dar totodata asuma-ti acest drept si nu mai suna si incerca sa renegociezi pretul. Cu scuzele de rigoare,sper sa incheiem aceste discutii interminabile despre acest episod neplacut si sa revenim la discutii intreadevar serioase despre ciobanescul german.
Ariana
Administrator

« Reply #27 on: October 24, 2010, 04:37:11 PM »

Doamna Ariana,
Banuiesc ca aveti ceva interese ascunse cu canisa noastra astfel ati fi luat pozitie la fel de vehement si cand am fost facuti in fel si chip de doamna respectiva.
Domnule emi, banuiti foarte gresit, nu am nici cel mai mic interes cu canisa dumneavoastra. Din nou va reamintesc ca in momentul in care am vazut ca este vorba de o canisa de pe forum am sugerat ca discutiile sa se poarte direct, nu pe ocolite, bineinteles mai ales ca moderator al acestui forum. Cat despre atitudine, statutul dumneavoastra de crescator(ma repet) cere mult mai multa intelegere si rabdare decat  unui proprietar lipsit de exeprienta si poate usor influentabil.
Toate cele bune!

medic veterinar
Irina2007
Hero Member

« Reply #28 on: October 24, 2010, 05:39:31 PM »

Nu crescătorul este vinovat de ceea ce vinde, ci cel ce cumpără pentru că nu deschide ochii (deschide altceva - punga).

Stimata doamna, sper din tot sufletul ca este o neintelegere si ca de fapt ati vrut sa scrieti altceva. Cum sa nu fie vinovat vanzatorul de ce vinde??? Dumneavoastra ati auzit de garantie? Daca va duceti si cumparati un radio si vi se strica dupa o ora sunteti dumneavoastra proasta ca ati cumparat sau vanzatorul e respunzator ca v-a vandut marfa de proasta calitate si trebuie sa onoreze garantia si sa va repare sau inlocuiasca marfa? Ca nu toti suntem experti in masini, televizoare, mobila, caini, sa stim exact la ce sa ne uitam cand cumparam. Cu totii ne bazam pe vanzator ca e cinstit si ne vinde marfa de calitate, iar daca e ceva in neregula ofera garantie.

Sa inteleg ca dvs faceti la fel cu puii pe care ii vindeti? I-ati adus pe lume si nu sunteti raspunzatoare pentru ei? Daca un pui de la dvs are o boala genetica sau il vindeti cu parvo, asta este, ghinion, prost e cine cumpara? Sau vindeti pui de 4 luni cu un testicol in burta pe post de caine cu potential de show si apoi ii radeti in nas cumparatorului ca nu a avut mai multa "intelepciune" decat sa ia pui de dvs? Bine ca ati spus, sa stie asta potentialii cumparatori sa nu se incurce cu unul din puii pe care ii aveti acum de vanzare.

rux_anda
Sr. Member

« Reply #29 on: October 24, 2010, 07:41:09 PM »

Doamna rux_anda!!!
    Cred ca s-a saturat toata lumea de circul pe care la-ti facut
 Mai mult am fost sunat dupa tot acest circ si de alti crescatori care mi-au spus ca ati fost si pe la ei si ''va-ti milogit'' pentru a va lua un ciobanesc german, dar spre nesansa noastra cu ei nu va ''tinut''.

Domnule emi, sa stiti ca circul, contrar parerii dvs, chiar nu ma reprezinta si acesta va fi ultimul meu post la dvs pe site. Nu stiu cine v-a sunat, dar eu nu am fost decat la dvs la canisa. A fost prima si singura. Daca vroiam sa ma milogesc ma duceam in targ. Nu cred ca am adus injurii la nivelul dvs sau altor caini de la dvs din canisa chiar am si zis ca tatal puilor arata superb si ceilalti caini adulti pe care i-am vazut atunci. Pe mine tot ce ma interesa era catelul meu.
"Totusi sper din tot sufletu ca intrun final va veti documenta indeajuns despre cresterea unui ciobanesc german si astfel micutul ''yanis'' se va bucura de o crestere armonioasa."  - si eu sper acelasi lucru, pentru asta m-am si inscris pe site ca sa am de la cine sa cer sfaturi.

The first step to better times is to imagine them.
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: