emi
Newbie
|
 |
« on: October 08, 2010, 08:36:32 PM » |
|
Va prezint siteul canisei!---->>> www.canisadepanait.ro  Revin cu noutati  ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emi
Newbie
|
 |
« Reply #1 on: October 09, 2010, 08:25:09 PM » |
|
PUI DE VANZARE DIN U'JOLIE VON PAVORA SI AREK D'ULMENTAL !!!!
REVENIM CU POZE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #2 on: October 09, 2010, 09:30:48 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
emi
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: October 10, 2010, 07:32:09 PM » |
|
pozele...
|
|
|
|
|
|
|
|
emi
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: October 10, 2010, 08:02:35 PM » |
|
pozele nu sunt de buna calitate... incerc sa revin cu altele mult mai bune
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavora
|
 |
« Reply #5 on: October 11, 2010, 12:20:51 AM » |
|
Foarte frumosi puiutii!!! Sa fie sanatosi si frumosi iar in competitii s-o intreaca pe mamica lor ! U'Jolie van Pavora - de 2 ori Campioana Nationala ! Felicitari 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #6 on: October 11, 2010, 04:49:14 AM » |
|
pozele...
Ffrumosi.....iti doresc mult succes cu ei Bogdane !!!!!
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
|
laur1967
|
 |
« Reply #7 on: October 11, 2010, 01:39:28 PM » |
|
Bravo!!!felicitari si mult succes pe viitor.Un cuib de calitate cu parinti de exceptie (Arek d'ulmental-fiu:vadim du haut mansard si u'jollie v pavora-nepoata vegas du haunt mansard),cei doi frati de cuib:vegas&vadim fiind fii lui Pakros d'ulmental!!!Excelenta face diferenta!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laur1967
|
 |
« Reply #8 on: October 11, 2010, 01:54:41 PM » |
|
Vegas du haut mansard 2va1 -2008&2009, este de urmarit aceast cuib interesant in premiera pe cei doi frati de cuib(vadim&vegas),mult suces in continuare iar puilor bafta de proprietari pe masura valori lor genetice.
|
Vegas.jpg (91.98 KB, 799x550 - viewed 391 times.)
|
|
|
|
|
|
|
|
laur1967
|
 |
« Reply #9 on: October 11, 2010, 02:14:06 PM » |
|
Iar lui Arek d'ulmental tatal puilor mult succes la campionatul national 2010,este dupa opinia mea un reproducator ce va confirma si are un potential mult mai mare in expozitii!!! asa ca multa pregatire si bafta pe viitor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rux_anda
|
 |
« Reply #10 on: October 18, 2010, 11:05:57 PM » |
|
Buna seara!
|
|
|
|
|
|
The first step to better times is to imagine them.
|
|
|
|
rux_anda
|
 |
« Reply #11 on: October 18, 2010, 11:18:55 PM » |
|
Buna seara! Sa va traiasca noii puiuti! Vroiam sa va intreb si eu de un pui de la dvs pe care il am de 3 saptamani si are diareee de atunci desi am incercat cu injectii, furazolidon, smecta, ceai de menta si sunatoare, orez cu pui, enteroguard si nimic. Am fost cu el la 6 veterinari si toti mi-au zis acelasi lucru - rahitism (irecuperabil pe labutele din spate si ca nu va sta niciodata in pozitie corecta ca are probleme la metatarsiene), are un testicol in burta si cel din scrot e prea mic pentru varsta lui - 4 luni (0.5/0.5cm - cat bob de mazare) ca e atrofic. Nefiind cunosctor cand am cumparat catelul am intrebat de nenumarate ori daca e sanatos si daca asa trebuie sa stea pe picioarele din spate si mi s-a zis ca e perfect sanatos. Si pata alba de pe spate care mi s-a zis ca e un smoc jumulit ca s-a jucat cu alti catei e de fapt o depigmentare. Asta nu prea ma intereseaza ca nu-l duc la expozitii, dar si in legatura cu asta raspunsul de atunci nu a fost sincer. I-am comunicat domnului de la care am cumparat catelul de la canisa toate aceste probleme si nu vreti sa stiti ce mi-a zis - ca sunt bolnava psihic si de ce ma duc cu catelul la veterinar ca de acolo a luat virusi. Asa ca intreb si eu ca un om normal care a dat 300 de euro pe un catel care are toate aceste probleme: pentru dumneavoastra e doar o afacere? Am observat ca motto-ul dvs de pe site e ca "noua ne pasa de cainele dvs". Asa e?
|
|
|
|
|
|
The first step to better times is to imagine them.
|
|
|
emi
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: October 21, 2010, 08:31:29 PM » |
|
Buna seara dna. Rux_anda !!! Initial nu am vrut sa va dau nici un raspuns pentru ca mintiti cu nerusinare!Intreadevar ati cumpar un catel din canisa noastra pe care la-ti ales dvs. personal timp de 2 ore din 4-5 catei, spun acest lucru ca sa nu se inteleaga ca v-a fost bagat pe gat acest catel, cum ati lasat impresia dvs.(si cu pretul care la-ti vrut) . Dupa doua zile mi-ati adus catelul pe motiv ca este apatic si ca nu s-a acomodat, va-ti primit banii integral inapoi, ba mai mult ati plecat acasa si cu catelul, dandu-va astfel posibilitatea sa va hotarati, sa-i faceti ce investigatii doriti si dupa aproximativ 8-9 zile sa-mi dati un raspuns referitor la ceea ce ati ales si anume daca catelul este OK si s-a acomodat sa mi-l platiti, daca nu sa-mi dati catelul. Dvs. ati ales catelul si mi-ati trimis banii prin mama dvs. care a incercat o noua negociere. Dupa 3 saptamani ma-ti sunat sa-mi spuneti ca trebuie sa va dau jumatate din bani inapoi pentru ca dvs. ati facut investigati la 6 doctori veterinari(mi-ati spus ca ''primi 5 erau varza'' iar al 6-lea printre alte probleme va spus ca are rahitism irecuperabil pe picioarele anterioare. DOAMNA nu stiu cati crescatori procedau cum am procedat noi dandu-va aceasta posibilitate dar dvs. cred ca sunteti un soi de ''escroc'' care vreti sa va luati un ciobanesc german la pretul unui caine lup din targ cum mi-ati si spus si ca nu va intereseaza acte, pedigree... Trebuie sa recunosc ca daca Dumnezeu ar fi fost mai darnica cu dvs. v-as fi dat catelul cadou!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emi
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: October 21, 2010, 08:52:06 PM » |
|
Referitor la acel ''ingrijitor'' care v-a vandut catelul sa stiti ca este tatal meu, care ''produce'' anual zeci de catei de ciobanesc german, iar cand va-ti luat catelul v-a dat niste sfaturi utile de care nu ati tinut cont, ba mai mult v-a dat si o punga cu starter de la Royal pentru ca asta mancase catelul iar dvs ati hranit catelul cu fel de fel de mancaruri gatite, de ciorbe si de fierturi, si va mai intrebati de ce va face catelul diaree. Pentru ca minciuna va reprezinta revin asupra faptului cu carnetul de sanatate si anume ca la-ti primit dupa aproximativ o saptamana deoarece dvs. in perioada respectiva ati fost plecata din Bucuresti, iar vaccinurile au fost facute la cabinetul Prof. Doctor Tanase!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #14 on: October 21, 2010, 09:52:09 PM » |
|
Foarte interesant!  Totusi, trebuie sa ajungeti la o buna intelegere, de dragul catelului macar! O relatie crescator-nou proprietar trebuie sa fie frumoasa.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|