Forum ciobanesc german
October 23, 2016, 10:22:02 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Problema  (Read 841 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
radu10
Newbie
*

« on: January 04, 2011, 12:34:27 AM »

Azi dimineata am iesit cu cainele meu afara pentru o plimbare.M-am intalnit cu o doamna cu un Doberman,care dresa cainele cu recompensa(cred ca bobite Belcando) si cum al meu este pofticios din fire,dar nu manca de la straini,mi-a zis cucoana sa ii dau si lui,am refuzat-o,dar a insistat si atunci nu am mai avut ce face.I-am dat din mana mea,totul a fost ok ,pana acum 2 ore.
Cainele a varsat in repeteatate randuri tot ce mancase dimineata(ce i-am dat eu,acasa) si in parc.Eu ii dau Royal Canin Maxi Light.
De obicei stiu ca,treaba mare este schimbata atunci cand este mancarea schimbata si ca poate uneori sa verse,dar i-am dat ,cred cel mult 10 bobite minuscule.Si dupa mine nu cred ca de la asta poate sa ii se intample asa ceva.I-am mai schimbat mancarea si stiu ca el nu avea probleme.
Am vorbit cu medicul meu veterinar si a zis ca nu este nimic si sa il aduc la consult lunea viitoare ca el este in concediu.
Culoarea varsaturii a variat de la galben inchis pana la galben deschis,si suc gastric.De vreo 5 sau 6 ori a varsat.
Va rog un sfat!
Multumesc!

Radu T.
marius_bl
Hero Member

« Reply #1 on: January 04, 2011, 12:37:17 AM »

Vrei un sfat? schimba doctorul.

*Link Removed*
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #2 on: January 04, 2011, 10:41:21 AM »

Fugi mai repede cu el la alt doctor,ca altfel o sa-ti para rau mai tarziu.

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
radu10
Newbie
*

« Reply #3 on: January 04, 2011, 08:51:01 PM »

am fost azi cu el la alt medic,care mi-a dat niste pastilute a zis sa ii dau 2/zi .i-am dat in seara asta a doua pastiluta si vad ca e mai vioi.
Multumesc oricum de sfaturi Wink
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: