Azi dimineata am iesit cu cainele meu afara pentru o plimbare.M-am intalnit cu o doamna cu un Doberman,care dresa cainele cu recompensa(cred ca bobite Belcando) si cum al meu este pofticios din fire,dar nu manca de la straini,mi-a zis cucoana sa ii dau si lui,am refuzat-o,dar a insistat si atunci nu am mai avut ce face.I-am dat din mana mea,totul a fost ok ,pana acum 2 ore.
Cainele a varsat in repeteatate randuri tot ce mancase dimineata(ce i-am dat eu,acasa) si in parc.Eu ii dau Royal Canin Maxi Light.
De obicei stiu ca,treaba mare este schimbata atunci cand este mancarea schimbata si ca poate uneori sa verse,dar i-am dat ,cred cel mult 10 bobite minuscule.Si dupa mine nu cred ca de la asta poate sa ii se intample asa ceva.I-am mai schimbat mancarea si stiu ca el nu avea probleme.
Am vorbit cu medicul meu veterinar si a zis ca nu este nimic si sa il aduc la consult lunea viitoare ca el este in concediu.
Culoarea varsaturii a variat de la galben inchis pana la galben deschis,si suc gastric.De vreo 5 sau 6 ori a varsat.
Va rog un sfat!
Multumesc!
Radu T.