Taftmax
Full Member

AxI
|
 |
« on: January 15, 2011, 10:10:09 PM » |
|
As dori o parere. Ciobanescul meu Axi a inceput sa schiopateze la labuta din fata inca din septembrie. asa din senin. Apoi schiolaia la orice atingere. A doua zi deja era umflat in partea de sus a labutei. Am chemat veterinarul si i-a administrat antibiotic, dar nu stia cauza exacta a inflamarii. A zis ca e o infectie. A continuat tratamentul si parea mai bine.Nu pentru mult timp. L-am operat si nu a gasit decat niste cheaguri de sange. S-a refacut destul de repede crezand ca am scapat de probleme. Dar la ceva timp dupa ce s-a vindecat operatia s-a umflat din nou in partea de jos a labii. Iar antibiotice. Iar umflatura. Acum a facut si temperatura dar continuam tratamentul. E moale, fara vlaga; abia iese din cotet sa manance sau sa-i facem injectia. Nu mai e acel Axi zvapaiat si plin de energie. Acum asteptam rezultatul de la analizele la sange sa vedem totusi daca gasim cauza infectiei. Are 3 ani si 8 luni si precizez ca nu s-a intepat sau nu a fost intepat de ceva. Nu-mi pot explica de unde au aparut aceste probleme. Astept ce nerabdare o parare. Va multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
Jr. Member

|
 |
« Reply #1 on: January 16, 2011, 01:07:55 AM » |
|
Dar radiografie i-a facut cineva?
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
Taftmax
Full Member

AxI
|
 |
« Reply #2 on: January 16, 2011, 01:22:32 PM » |
|
nu e rupt. l-a palpat pe toate partile. cand se mai dezumfla punea labuta in pamant. chiar alerga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #3 on: January 16, 2011, 01:38:24 PM » |
|
Imi pare rau sa aud asemenea vesti despre Axi! Ii dorim insanatosire grabnica! 
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
Taftmax
Full Member

AxI
|
 |
« Reply #4 on: January 16, 2011, 01:45:27 PM » |
|
multumim Thara! eu sper ca totusi se va gasi o solutie. de aproape 4 luni ne chinuim.m-ai rau e ca il vad pe el ca se chinuie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
Jr. Member

|
 |
« Reply #5 on: January 16, 2011, 05:26:34 PM » |
|
nu e rupt. l-a palpat pe toate partile. cand se mai dezumfla punea labuta in pamant. chiar alerga.
dar nici n-am spus nimic de ruptura; sfatul meu e sa-i faci o radiografie
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Taftmax
Full Member

AxI
|
 |
« Reply #6 on: January 16, 2011, 05:51:14 PM » |
|
am inteles acum. o sa-i facem saptamana asta o radiografie.ms mult!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
Jr. Member

|
 |
« Reply #7 on: January 16, 2011, 08:53:29 PM » |
|
am inteles acum. o sa-i facem saptamana asta o radiografie.ms mult!
n-ai pentru ce si gaseste un medic bun care s-o citeasca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taftmax
Full Member

AxI
|
 |
« Reply #8 on: January 18, 2011, 12:34:49 PM » |
|
au venit rezultatele la sange. si are Streptococcus Fecalis. nu stiu daca am scris coret, nu am hartia in fata. mi-a citit sotul prin telefon. si e sensibil la un singur fel de antibiotic. acum sa le vada si doctorul si sa incepem tratamentul. a mai avut careva  cu asemenea infectie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taftmax
Full Member

AxI
|
 |
« Reply #9 on: January 21, 2011, 09:45:32 AM » |
|
Vesti bune avem. s-a dezumflat labuta doar ca nu calca in ea. luam pastilute de 2 ori pe zi si ne-a crescut si pofta de mancare.  e mai vioi si mai activ. parca mi-a mai venit inima la loc. sa speram ca nu vor mai fii iar probleme si sa-si revina total. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paulapaula13
Jr. Member

|
 |
« Reply #10 on: January 21, 2011, 10:44:33 AM » |
|
Ne bucurăm de veştile bune. Insănătoşire grabnică, vă dorim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taftmax
Full Member

AxI