Forum ciobanesc german
February 14, 2011, 06:36:56 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
salvanim title=
Anunturi: Cazare cu caini in Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: problema, dilema, fara rezultat  (Read 292 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Taftmax
Full Member

AxI

« on: January 15, 2011, 10:10:09 PM »

As dori o parere. Ciobanescul meu Axi a inceput sa schiopateze la labuta din fata inca din septembrie. asa din senin. Apoi schiolaia la orice atingere. A doua zi deja era umflat in partea de sus a labutei. Am chemat veterinarul si i-a administrat antibiotic, dar nu stia cauza exacta a inflamarii. A zis ca e o infectie. A continuat tratamentul si parea mai bine.Nu pentru mult timp. L-am operat si nu a gasit decat niste cheaguri de sange. S-a refacut destul de repede crezand ca am scapat de probleme. Dar la ceva timp dupa ce s-a vindecat operatia s-a umflat din nou in partea de jos a labii. Iar antibiotice. Iar umflatura. Acum a facut si temperatura dar continuam tratamentul. E moale, fara vlaga; abia iese din cotet sa manance sau sa-i facem injectia. Nu mai e acel Axi zvapaiat si plin de energie. Acum asteptam rezultatul de la analizele la sange sa vedem totusi daca gasim cauza infectiei. Are 3 ani si 8 luni si precizez ca nu s-a intepat sau nu a fost intepat de ceva. Nu-mi pot explica de unde au aparut aceste probleme. Astept ce nerabdare o parare. Va multumesc!
Lory
Jr. Member
**

« Reply #1 on: January 16, 2011, 01:07:55 AM »

Dar radiografie i-a facut cineva?

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #2 on: January 16, 2011, 01:22:32 PM »

nu e rupt. l-a palpat pe toate partile. cand se mai dezumfla punea labuta in pamant. chiar alerga.
Thara
Hero Member

« Reply #3 on: January 16, 2011, 01:38:24 PM »

Imi pare rau sa aud asemenea vesti despre Axi! Ii dorim insanatosire grabnica!  Kiss

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #4 on: January 16, 2011, 01:45:27 PM »

multumim Thara! eu sper ca totusi se va gasi o solutie. de aproape 4 luni ne chinuim.m-ai rau e ca il vad pe el ca se chinuie.
Lory
Jr. Member
**

« Reply #5 on: January 16, 2011, 05:26:34 PM »

nu e rupt. l-a palpat pe toate partile. cand se mai dezumfla punea labuta in pamant. chiar alerga.

dar nici n-am spus nimic de ruptura; sfatul meu e sa-i faci o radiografie

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #6 on: January 16, 2011, 05:51:14 PM »

am inteles acum. o sa-i facem saptamana asta o radiografie.ms mult!
Lory
Jr. Member
**

« Reply #7 on: January 16, 2011, 08:53:29 PM »

am inteles acum. o sa-i facem saptamana asta o radiografie.ms mult!

n-ai pentru ce si gaseste un medic bun care s-o citeasca

Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #8 on: January 18, 2011, 12:34:49 PM »

au venit rezultatele la sange. si are Streptococcus Fecalis. nu stiu daca am scris coret, nu am hartia in fata. mi-a citit sotul prin telefon. si e sensibil la un singur fel de antibiotic. acum sa le vada si doctorul si sa incepem tratamentul. a mai avut careva  cu asemenea infectie? 
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #9 on: January 21, 2011, 09:45:32 AM »

Vesti bune avem. s-a dezumflat labuta doar ca nu calca in ea. luam pastilute de 2 ori pe zi si ne-a crescut si pofta de mancare.  Roll Eyes e mai vioi si mai activ. parca mi-a mai venit inima la loc. sa speram ca nu vor mai fii iar probleme si sa-si revina total. Wink
paulapaula13
Jr. Member
**

« Reply #10 on: January 21, 2011, 10:44:33 AM »

Ne bucurăm de veştile bune. Insănătoşire grabnică, vă dorim.
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #11 on: January 21, 2011, 11:02:44 AM »

multumim frumos! Wink
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora  doctorvet