Forum ciobanesc german
February 16, 2013, 01:33:45 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: O mancare pentru caini nostri ieftina, dar buna!  (Read 10770 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
ivana0
Full Member

ALMA

« Reply #15 on: February 01, 2011, 02:10:57 PM »

eu ii gatesc o data la 3-4 zile intr-o oala mai mare de unde ii fac portie. Mancarea contine carne de pui sau de vanat uneori plus zarzavaturi, orez, paste si mai pun si cartofi chiar daca am mai citit ca nu sunt prea indicati si nu inteleg de ce
ivana0
Full Member

ALMA

« Reply #16 on: February 01, 2011, 02:14:28 PM »

stiu caini care sunt hraniti doar cu boabe ca vezi doamne sunt mai sanatoase si crede-ma ca nu arata deloc mai bine ca a mea
salvanim
Rubben19
Jr. Member
**

« Reply #17 on: February 01, 2011, 08:54:59 PM »

stiu caini care sunt hraniti doar cu boabe ca vezi doamne sunt mai sanatoase si crede-ma ca nu arata deloc mai bine ca a mea

da asa e, arata foarte bine si cu mancare gatita, in unele cazuri este chiar mai recomandata.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #18 on: February 02, 2011, 10:29:37 AM »

eu ii gatesc o data la 3-4 zile intr-o oala mai mare de unde ii fac portie. Mancarea contine carne de pui sau de vanat uneori plus zarzavaturi, orez, paste si mai pun si cartofi chiar daca am mai citit ca nu sunt prea indicati si nu inteleg de ce
Cartofii nu sunt indicati in alimentatia cainelui deoarece contin amidon si produc fermentatii. Am inteles ca al tau animalut are 4 luni si 3 saptamani si are 25 kg? a mea are 5 luni si 3 saptamani si are 22 kg,inaltime 55 cm masurata la greaban si nu este deloc slaba,aici cred ca hrana gatita in casa isi spune cuvantul deoarece nu pot fi respectate nevoile animalutelor si in plus ii dau dreptate lui Leo ca hrana gatita in casa te ajunge mai scump decat cea uscata de calitate. Parerea mea.
ivana0
Full Member

ALMA

« Reply #19 on: February 02, 2011, 10:43:26 AM »

pai nici a mea nu e slaba deloc si daca ar fi sa stau doar dupa hrana uscata ar muri de foame in sensul ca nu prea ii plac bobitele si sa nu crezi ca i le-am cumparat pe cele mai naspa
Rubben19
Jr. Member
**

« Reply #20 on: February 02, 2011, 10:53:08 AM »

la fel si bruno al meu, nu ia`m luat bobitele cele mai naspa doar ca nu le prea mananca.. nu stiu de ce...
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #21 on: February 02, 2011, 11:07:16 AM »

pai nici a mea nu e slaba deloc si daca ar fi sa stau doar dupa hrana uscata ar muri de foame in sensul ca nu prea ii plac bobitele si sa nu crezi ca i le-am cumparat pe cele mai naspa
Nu ma refeream ca e slaba,dar sa n-o ingrasi prea mult datorita alimentatiei neechilibrate din cate stiu o femela cg la 5 luni trebuie sa aibe 20 kg,a ta la 4 luni si 3 saptamani are 25 kg. Din cate am vazut la mine(cand ii dateam una din 3 mese hrana gatita) accepta cu mare placere hrana gatita si facea mofturi la hrana uscata,normal e mai gustoasa dar de cand i-am eliminat hrana gatita,mananca tot cu pofta hrana uscata.  Cand vine foamea mananca ce-i dai....
ivana0
Full Member

ALMA

« Reply #22 on: February 02, 2011, 11:16:17 AM »

da ai dreptate ma gandeam si eu ca poate de aia nu mananca bobitele pt ca a dat de gustul mancarii gatite dar sunt convinsa ca daca nu ar mai primi ar manca si hrana uscata. Pai eu uitandu-ma la ea nu mi se pare ca ar fi plinuta ci doar bine cladita
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #23 on: February 02, 2011, 11:36:43 AM »

Ai grija cu ingrasatul ca-i poate dauna mai ales articulatiilor in perioada de crestere..uita-te pe forum ca cineva a postat un tabel varsta-greutate. Un pui cg nu trebuie sa fie ,,bine cladit'' ci putin slabut ,atunci cand il mangai trebuie sa-i simti coastele. Numai bine!
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #24 on: February 02, 2011, 03:50:03 PM »

Depinde de caine, al meu  are 75 la greaban, 40 kg si inca e slabutz (in recuperare dupa 3-4 ani la fostul proprietar care isi batea joc de el), Kara pare de talie mai mica.

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #25 on: February 02, 2011, 04:04:14 PM »

Depinde de caine, al meu  are 75 la greaban, 40 kg si inca e slabutz (in recuperare dupa 3-4 ani la fostul proprietar care isi batea joc de el), Kara pare de talie mai mica.
1.Nu exista la CG talie mica,mare etc.
2.55 cm la 5 luni si 3 saptamani e foarte bine,o sa se faca mare.

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #26 on: February 02, 2011, 04:16:42 PM »

ma refeream la cei de lucru

* P1090807 (1077 x 807).jpg (57.61 KB, 884x637 - viewed 122 times.)

Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #27 on: February 02, 2011, 04:19:59 PM »

Standardul e acelasi indiferent de linie. Ca exista exemplare care se incadreaza inafara lui nu neaga nimeni.  LOL

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #28 on: February 02, 2011, 04:25:33 PM »

Da... m-am exprimat gresit, vroiam sa spun ca unii sunt mai mari din ,,constructie``  LOL

Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #29 on: February 02, 2011, 04:31:00 PM »

Da... m-am exprimat gresit, vroiam sa spun ca unii sunt mai mari din ,,constructie``  LOL
De obicei astia care sunt mai mari nu au pedigree fiindca cei care au pedigree provin din parinti care corespund standardului.Maxim 60cm la femele si maxim 65cm la masculi(daca nu ma insel).

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof