Forum ciobanesc german
February 16, 2013, 01:12:56 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: O mancare pentru caini nostri ieftina, dar buna!  (Read 10768 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #45 on: February 05, 2011, 07:14:27 PM »

Teo,e tare frumusel Ziggy al tau,imi place ca e inaltut(75 la greaban) mi-as dori sa se faca si a mea la fel...daca la aproape 6 luni are 55 cm,cine stie? poate are sanse sa-l ajunga pe al tau.
Lucian Zamfira
Newbie
*

« Reply #46 on: February 23, 2011, 12:28:48 PM »

pana in 50 de lei maxim 100 de lei.
Salut,
Am citit postarile voastre si imi permit sa fac cateva comentarii legate de mancarea de caini Procan si Quick: in primul rand comparativ cu Royal Canin, Chappy...etc considerate Premium, Procan si Quick sunt de departe net superioare (daca va uitati ce contine). Apoi pretul...este mult sub cele enumerate mai sus, care se cumpara doar pentru ca au promovare in media.
In alta ordine de idei, de cand am inceput sa comercializez aceste marci, nu am avut nicio reclamatie din partea clientilor, din contra. Mi s-a spus ca s-a schimbat in bine comportamentul cainilor (mai vioi, mai multa energie), blana mai lucioasa, respiratia nu mai este urat mirositoare si de asemenea digestia este ca la manual (foarte buna).
Daca va intereseaza, trimiteti-mi solicitare de oferta pe adresa de mail lucian.zamfira@yahoo.com.
Livrarea se face din Bucuresti.
O zi buna.
Lucian Zamfira
salvanim
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #47 on: February 23, 2011, 12:55:36 PM »

Salut,
Am citit postarile voastre si imi permit sa fac cateva comentarii legate de mancarea de caini Procan si Quick: in primul rand comparativ cu Royal Canin, Chappy...etc considerate Premium, Procan si Quick sunt de departe net superioare (daca va uitati ce contine). Apoi pretul...este mult sub cele enumerate mai sus, care se cumpara doar pentru ca au promovare in media.
In alta ordine de idei, de cand am inceput sa comercializez aceste marci, nu am avut nicio reclamatie din partea clientilor, din contra. Mi s-a spus ca s-a schimbat in bine comportamentul cainilor (mai vioi, mai multa energie), blana mai lucioasa, respiratia nu mai este urat mirositoare si de asemenea digestia este ca la manual (foarte buna).
Daca va intereseaza, trimiteti-mi solicitare de oferta pe adresa de mail lucian.zamfira@yahoo.com.
Livrarea se face din Bucuresti.
O zi buna.
Lucian Zamfira

Eu cred ca ai introdus din greseala Royal Canin'ul in categoria Chappy,etc......altfel e o gluma buna! procan este o hrana ok, superioara chappy, pedigree etc....si cu un pret mai accesibil. Dar sa nu uitam ca nu e super-premium!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
osiacd
Full Member

« Reply #48 on: February 24, 2011, 02:54:22 PM »

Procan e o mancare ok intradevar. Cateaua mea a mancat cam 2 saci si i-a fost bine din toate punctele de vedere. Alte mancaruri mai accesibile la pret ar fi Dog Chow, Brit, Bewi Dog, desigur nu sunt superpremium dar sunt ok. Eu cred ca are o importanta foarte mare si genetica in dezvoltarea sau constitutia unui caine, nu numai hrana.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #49 on: February 26, 2011, 10:09:31 AM »

Dupa ce am consumat aproape 3 saci de mancare super premium,marci diferite,am observat ca nu-i merge atat de bine cu niciuna cum ii merge cu hrana gatita. La fiercare a avut probleme,ori cu scaunul,ori cu blana sau probleme digestive; cum am trecut-o pe hrana gatita arata excelent. Mi-am pus intrebarea daca intr-adevar am eu parte de un catel mai sensibil sau daca aceasta hrana nu este atat de buna pe cat i se face reclama si am ajuns la concluzia ca hrana gatita este mult superioara din toate punctele de vedere decat cea industriala chiar daca uneori este mai scumpa la pret si ne ia mai mult timp pentru preparare,in ceea ce priveste proportia cred ca e la fel ca si la copiii mici,adica..nu cred ca si-a crescut cineva copilul cu cartea in mana sa-i dea pe zi un anumit gramaj...mai important mi se pare procentul de proteine,legume,cereale,carbohidrati etc pe care-l folosesti si calitatea acestora. Nu vreau sa fac reclama negativa hranei industriale dar putem fi siguri de compozitia acestor produse? din cate am observat la noi in tara nu sunt garantate de AAFCO. Daca stiti o marca garantata de AAFCO va rog sa-mi spuneti si mie. In ce priveste hrana gatita,am gasit pe un site o informatie precum ca unui caine de 9 kg ii trebuiesc 340g/zi hrana si atunci fac regula de trei simpla si vad cat trebuie sa manance a mea(asta orientativ) cat priveste ingredientele din hrana orezul alb trebuie inlocuit cu orez brun care este mult mai sanatos si bogat in fibre. Astept pareri. Multumesc!
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #50 on: March 01, 2011, 10:59:48 PM »

Uita-te la compozitia mancarii si o sa vezi ca are si BHT, o substanta cancerigena pentru caini. Este de fapt un conservant care nu face deloc bine cainilor in timp, ca sa nu mai zic de subprodusele pe care le contine. Pe de alta parte e mai accesibila ca pret, e adevarat, dar fiecare decide pentru cainele lui.

Numai bine

Procan e o mancare ok intradevar. Cateaua mea a mancat cam 2 saci si i-a fost bine din toate punctele de vedere. Alte mancaruri mai accesibile la pret ar fi Dog Chow, Brit, Bewi Dog, desigur nu sunt superpremium dar sunt ok. Eu cred ca are o importanta foarte mare si genetica in dezvoltarea sau constitutia unui caine, nu numai hrana.
lavi
Full Member

« Reply #51 on: April 01, 2011, 01:29:14 PM »

Arden Grange e mancare ff buna pt CG
http://www.petshop4you.ro/arden-grange-adult-lamb-rice-p-63.html

Sau Bosch Jr
http://www.petshop4you.ro/bosch-adult-maxi-15kg-mancare-caini-large-breed-p-680.html
Rubben19
Jr. Member
**

« Reply #52 on: April 02, 2011, 01:34:39 PM »

mersi
euronuca
Newbie
*

EURONUCA - mancare uscata pentru cateii

« Reply #53 on: November 01, 2012, 08:56:17 PM »

www.euronuca.ro - gratuit  monstre de 1 kg.

FIECARE CAINE MERITA UN STAPAN ! ! !
Twinky
Sr. Member

« Reply #54 on: November 01, 2012, 09:39:45 PM »

Incredibil, si aici gasesc euronuca.

Apropo, mostre, nu monstre.
Shock
Newbie
*

« Reply #55 on: November 01, 2012, 09:49:49 PM »

Gratuit 150mg de conservant chimic BHT(E321) cu fiecare "monstra" de Euronuca. O modalitate minunata de a-ti intoxica animalul si de a-i cauza probleme de ficat, probleme neurologice si cancer.
iulianandrei
Newbie
*

« Reply #56 on: December 16, 2012, 10:55:11 AM »

Buna ziua, sunt nou pe acest forum, am un CG linie noua, cu par lung, si de curand am cumparat un sac de Belcando super premium pt adulti, cu carne de pui. Sacul de 25 kg l-am luat cu 150 lei, de la o persoana care le aduce din Ungaria, parca. Am luat pentru pret si pentru mentiunea SUPER PREMIUM.
Ei bine, sunt dezamagit. Poate ca aceasta mancare contine ce trebuie sau nu, insa cainele meu o mananca cam fara chef, si de cand mananca belcando face intr-una caca moale, aproape de diaree.
Cred ca voi face cadou sacul altcuiva.
Inainte i-am dat Hills, muuult mai scump, insa se vedea pe caine si pe cacatei diferenta. Plus ca hrana de la Hills miroase mult mai bine si e parca mai moale.
Thara
Hero Member

« Reply #57 on: December 16, 2012, 11:01:27 AM »

Te-ai uitat cumva la termenul de valabilitate? Un sac de Belcando de 25 kg este cam 300 de ron. Posibil insa ca pur si simplu sa nu-i priasca marca asta.

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
freddy25
Hero Member

« Reply #58 on: December 16, 2012, 02:43:57 PM »

Nici al meu nu a vrut sa manance belcando.  Probabil ca nu are aditivi pentru gust. Tot asa a refuzat dupa un timp Artemis care e doar cu ingrediente si conservanti naturali. I-a placut foarte mult, in schimb, conserva belcando. Eu am ramas cu un saculet de 5kg de belcando, tu esti mai ghinionist cu 25kg. Ca sa nu ramai in paguba, ii poti amesteca printre boabe bucati de carne si morcovi fierti si desigur zeama in care au fiert. Poate il poti pacali in felul acesta. La mine a mers dar nu cu Belcando ci cu Artemis.
vivat
Hero Member

LARS

« Reply #59 on: December 16, 2012, 03:07:36 PM »

Nici al meu nu a vrut sa manance belcando.  Probabil ca nu are aditivi pentru gust. Tot asa a refuzat dupa un timp Artemis care e doar cu ingrediente si conservanti naturali. I-a placut foarte mult, in schimb, conserva belcando. Eu am ramas cu un saculet de 5kg de belcando, tu esti mai ghinionist cu 25kg. Ca sa nu ramai in paguba, ii poti amesteca printre boabe bucati de carne si morcovi fierti si desigur zeama in care au fiert. Poate il poti pacali in felul acesta. La mine a mers dar nu cu Belcando ci cu Artemis.
Văd pe-aici niște prețuri la Belcando de mă umflă plânsul, cum naiba 25kg cu 300lei când eu iau 15kg cu 330? La mine în oraș la farmaciile veterinare toate au același preț, +/- 0,50 lei; Royal Canin= Belcando=Purina=Friskies ... toate costă între 19,95 șă 20,5 lei/kg, vrac 
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof