Rubben19
Jr. Member

|
 |
« on: February 01, 2011, 12:14:34 PM » |
|
Salut. As vrea niste sfaturi in legatura cu o mancare ieftina dar in acelasi timp buna, vreau sa-mi hranesc puiutul bine, dar nu`mi prea permit.  -ul meu are 3 luni. Eu am doar 14 ani si nu sunt chiar asa experimentat. Multumesc, va astept parerile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #1 on: February 01, 2011, 12:49:48 PM » |
|
Daca vrei sa iesi mai ieftin, mancarea gatita te scoate cel mai bine la pret dar ia mai mult timp. Se gasesc pe site retete (search) si lista cu alimente nerecomandate la http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,5375.0.html. NU ii da decat mancare facuta pt el, fara condimente ceapa etc. Bafta!
|
|
|
|
|
|
,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
|
|
|
|
ivana0
Full Member

ALMA
|
 |
« Reply #2 on: February 01, 2011, 12:52:14 PM » |
|
da teo are dreptate si eu ii dau mancare gatita ca hrana uscata nu prea mananca dar o data pe zi insist si cu bobitele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rubben19
Jr. Member

|
 |
« Reply #3 on: February 01, 2011, 01:00:08 PM » |
|
Multumesc. Dar ceva premium sau superpremium, sau niste bobite bune pentru un astfel de pui, care ar fi cea mai buna solutie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #4 on: February 01, 2011, 01:06:59 PM » |
|
Mancare ieftina si buna inca nu s-a inventat. Dar ar fi bine sa ne spui in buget te incadrezi, ca sa stim ce sa iti recomandam. Cu mancarea gatita iesi mai scump in final si nici nu are tot ce ii trebuie unui pui in crestere. Multumesc. Dar ceva premium sau superpremium, sau niste bobite bune pentru un astfel de pui, care ar fi cea mai buna solutie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rubben19
Jr. Member

|
 |
« Reply #5 on: February 01, 2011, 01:07:50 PM » |
|
pana in 50 de lei maxim 100 de lei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #6 on: February 01, 2011, 01:09:40 PM » |
|
Trebuie sa incerci mai multe marci pana o gasesti pe cea mai buna pt el. Fiecare caine e altfel, al meu de exemplu face alergie si la Royal. ivana0, nici Ziggy nu se impaca cu crantanelele dar un pic de lapte turnat deasupra rezolva problema  Leo Brisan, de ce zici ca iesi mai scump?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rubben19
Jr. Member

|
 |
« Reply #7 on: February 01, 2011, 01:11:19 PM » |
|
Bruno al meu, nu e pretentios la mancare, cred ca ar manca orice.. cu ce sa ies mai scump?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #8 on: February 01, 2011, 01:13:19 PM » |
|
Intotdeauna am fost de parere ca inainte de a lua un caine trebuie sa te gandesti daca iti permiti o asemenea responsabilitate si daca ai bugetul pentru a sustine tot ce are nevoie nevoie cainele in etapa de crestere si ulterior, dar ma rog. Fiindca pe langa mancare mai ai nevoie si de vitamine mai ales acum. De mancare de 50 RON nici nu poate fi vorba, fiindca e foarte slaba calitativ. Dar 100 RON si in conditiile in care ai putea lua la pret de canisa incepe sa fie mai bine. Cauta o canisa si incearca sa iei de acolo. pana in 50 de lei maxim 100 de lei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rubben19
Jr. Member

|
 |
« Reply #9 on: February 01, 2011, 01:14:46 PM » |
|
ok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ivana0
Full Member

ALMA
|
 |
« Reply #10 on: February 01, 2011, 01:18:03 PM » |
|
a mea are 5 luni fara o saptamana si 22 kg deci cred ca ii prieste hrana gatita de mine si o mananca mai cu pofta decat royal canin sau mai stiu eu ce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ivana0
Full Member

ALMA
|
 |
« Reply #11 on: February 01, 2011, 01:21:51 PM » |
|
da sunt de acord ca atunci cand achizitionezi un caine trebuie sa ai si cu ce sa-l hranesti pt a fi sanatos si frumos dar in vremurile astea de criza nu prea mai poti sa dai 100 de lei pe mancare doar pt el cand mai ai si alti membrii in familie ce trebuiesc hraniti, parerea mea dar asta nu inseamna ca o infometez pe catelusa mea plus ca tot gandindu-ma ca poate nu ia suficiente vitamine din mancare ii mai dau si supliment de vitamine si calciu, tablete.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ivana0
Full Member

ALMA
|
 |
« Reply #12 on: February 01, 2011, 01:33:45 PM » |
|
scuze, are aproape 25 de kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rubben19
Jr. Member

|
 |
« Reply #13 on: February 01, 2011, 01:35:59 PM » |
|
ivana, si eu ii dau calciu si vitamine, dar mai exact ce mancare gatita ii dai?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #14 on: February 01, 2011, 01:48:52 PM » |
|
Cel mai mare avantaj al mancarii gatite este ca sti ce e in ea fata de crantanele care.... s-a mai discutat nu are rost sa continui nu? Retete aici: http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,5414.0.html FARA carne de porc. (citeste tot topicul)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|