|
rux_anda
|
 |
« Reply #15 on: February 25, 2011, 06:01:49 PM » |
|
Mi se pare clar din comportamentul cainelui ca o sa sara. Poate pentru ca am avut un cocker spaniol care facea exact la fel, aceeasi privire, acelasi tipar. Parca mi-am vazut cainele. Pe mine al meu m-a muscat de buza si de obraz. Nu maraia, nu latra, nu facea nimic evident inainte sa sara. Aparent statea linistit dupa care sarea la fata. L-am pierdut cand i-am dat drumul din lesa odata intr-o padure si a luat-o la fuga si dus a fost. L-am cautat si nimic. Ma si gandeam doamne fereste sa il fi gasit o familie cu copii. Cred ca lucrurile astea se intampla cand ai caniele luat mai mare si nu stii cine si cum l-a crescut. Eu cokerul l-am luat la un an, am mai avut un ciobanesc german luat la 9 luni care cred ca fusese batuta si musca pe cine ii casuna, dar numai prin spate, de gamba de obicei.
|
|
|
|
|
|
The first step to better times is to imagine them.
|
|
|
|
rux_anda
|
 |
« Reply #16 on: February 25, 2011, 06:07:58 PM » |
|
Si ma refer la faptul cu limba si la faptul ca se uita fix la reporter dupa care se uita in alta parte si revenea. Asa facea si al meu. Ramanea nemiscat si se uita la mine, apoi in alta parte, apoi fix la mine, uneori nici nu-si misca capul ci doar ochii. Dupa care sarea sa ma muste.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #17 on: February 25, 2011, 06:47:22 PM » |
|
Politistul ori e prost,ori incompetent, ori amandoua la un loc. Daca te ocupi de caini esti obligat sa intelegi limbajul corporal al cainilor nu sa lasi oamenii sa sfideze cainele si apoi sa te miri ca ataca. Eu consider ca acest caine s- a comportat normal fata de un strain a carui atitudine era agresiva din punctul de vedere al cainelui.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #18 on: February 25, 2011, 06:51:21 PM » |
|
Si ma refer la faptul cu limba si la faptul ca se uita fix la reporter dupa care se uita in alta parte si revenea. Asa facea si al meu. Ramanea nemiscat si se uita la mine, apoi in alta parte, apoi fix la mine, uneori nici nu-si misca capul ci doar ochii. Dupa care sarea sa ma muste.
Rux_anda, cockerul tau se considera seful tau de aceea se comporta in felul acesta. Probabil erai mica si cainii mai ales masculii nu asculta de copii si uneori nici de femei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorutzu
Hero Member

Remo & Vanilly
|
 |
« Reply #20 on: February 25, 2011, 07:18:38 PM » |
|
"freddy25"...,cred ca te uiti prea mult pe "realitatea tv",de ai asa atitudine fata de politisti. 
|
|
|
|
|
|
"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #21 on: February 25, 2011, 09:33:29 PM » |
|
"freddy25"...,cred ca te uiti prea mult pe "realitatea tv",de ai asa atitudine fata de politisti.  Nu ma uit la irealitatea tv, faptul ca e politist nu are nici o relevanta, faptul ca e responsabil cu cainele are relevanta si a dovedit ca habar nu are de caini fiindca nu a sesizat ca omul ala(reporterul) avea un comportament neadecvat. Cainele prin limbajul corporal a aratat foarte clar ca e deranjat si profesionistul de la capatul lesei nu a observat nici asta. Vrei sa spui ca tu nu stii ca atunci cand te uiti fix in ochii unui caine din pozitia fata in fata inseamna ca ii spui cainelui: hai sa ne batem ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorutzu
Hero Member

Remo & Vanilly
|
 |
« Reply #22 on: February 25, 2011, 10:12:51 PM » |
|
...am glumit,cu uitatul la realitatea tv. 
|
|
|
|
|
|
"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
|
|
|
|
rux_anda
|
 |
« Reply #23 on: February 26, 2011, 02:05:03 PM » |
|
Rux_anda, cockerul tau se considera seful tau de aceea se comporta in felul acesta. Probabil erai mica si cainii mai ales masculii nu asculta de copii si uneori nici de femei.
Poate ai dreptate, ce vroiam eu sa subliniez era ca totusi era vorba despre un cocker, care de obicei sunt foarte docili, si nici foarte copil nu eram, aveam vreo 15-16 ani. Cred totusi ca reactiile astea au legatura cu copilaria cainelui si modul in care a fost crescut de pui. Si poate si datorita faptului ca schimba stapanul la o varsta mica. Cainele tocmai ajunsese la politist, deci il stia de putin timp, practic era timorat din 2 directii. Daca mi-as da cainele pe mana a 2 straini care ar incerca sa faca pe stapanii cu el cred ca la fel ar reactiona, poate si de frica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #24 on: February 26, 2011, 04:34:23 PM » |
|
Draga Rux_anda, politistul nu era un politist oarecare ci era din unitatea K9, adica era dresor de meserie si era obligat sa cunoasca asa zisul body-language al cainilor. Si apropo de cockeri, am auzit de multe exemplare agresive care cred totusi ca erau metisi , nu cockeri cu pedigree. Acum mai multi ani am vazut un filmulet la Animal Planet ca una dintre rasele care musca cel mai mult sunt Cockerii americani. Iti vine sa crezi, jucariile alea de caini sa fie asa muscacioase?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rux_anda
|
 |
« Reply #25 on: February 28, 2011, 01:46:03 AM » |
|
Exact asa spuneam si eu. Daca un necunoscator si-ar da seama atunci el nu are nicio scuza. Referitor la cocker nu stiu ce sa spun. Restul cainilor pe care i-am cunoscut eu, chiar erau jucarii de plus. Al meu era cu pedigree, si la ce mi-a folosit?  Nu stiam ca musca asa des. Poate i-a facut ceva primul stapan, desi stiu ca il trata foarte bine. Nu stiu de unde dobandise comportamentul ala. Oricum n-am de gand sa imi mai iau cocker vreodata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eros
|
 |
« Reply #26 on: March 01, 2011, 11:33:35 PM » |
|
Referitor la aceste actiuni ale strainilor asupra cainilor, Eros are foarte des contacte asemanatoare, insa niciodata nu a reactionat in nici o situatie si nu imi explic de ce.El reactioneaza decat la caini. Orice miscare din partea unei persoane pentru el inseamna un start la joaca. Referitor la filmulet, se vede clar din miscarile cainilelui ca va reactiona dur in minutele ce urmeaza, iar reporterul este prea sufocant si parerea mea este ca are si o retinere cand atinge cainiele si cu toate astea el continua si se apropie.Pana la urma nici un caine echilibrat nu reactioneaza de nebun, mai ales fiind vorba de un caine cu care se lucreaza zilnic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|