Forum ciobanesc german
December 17, 2017, 08:10:35 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Impresionant..  (Read 2127 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« on: March 17, 2011, 05:18:29 PM »

Am vazut astazi acest film si am fost impresionat..am vrut sa il impartasesc cu voi pentru a-l cunoaste cat mai multi pe Oden.
http://vimeo.com/8191217
ADIADI22
Full Member

« Reply #1 on: March 17, 2011, 07:11:36 PM »

sunt care au trecut prin asa ceva nu e usor.

oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia

« Reply #2 on: March 17, 2011, 07:18:00 PM »

off.nici nu am putut sal vad pana la sfarsit.nu cred ca as putea trece prin asta.

ciobanesc german
NeroAttis
Sr. Member

« Reply #3 on: March 19, 2011, 08:52:01 PM »

Am vazut astazi acest film si am fost impresionat..am vrut sa il impartasesc cu voi pentru a-l cunoaste cat mai multi pe Oden.
http://vimeo.com/8191217

Nu cred ca mai era nevoie sa`l filmeze cand il eutanasiaza.Al meu,din cauza displaziei de sold (grad 4 picior drept si grad 3 picior stang)a avut acelasi final.Cel mai cumplit a fost cand a trebuit sa plec cu el din casa constient ca nu o sa ne mai intoarcem impreuna.Mi`a murit cu,capu` pe umar,l`am tinut in brate pana la ultima suflare,cand s`a stins am avut curaj sa`l privesc in fata..avea lacrimi pana spre bot..A fost mai barbat ca multi barbati.L`am ingropat cu paturica pe care dormea si i`am pus intre labe toate jucariile.Am zis ca`i mai bine pt el asa.Nu mai putea sa faca treaba mare,cadea in ce facea si am luat decizia cea mai buna pt el.L`am tinut cat am putut din antiinflamatorii si calmante..degeaba(ii afectam rinichii,ficatu` pt 5 zile in care se simtea mai bine)Am luat decizia impreuna cu doctoru` veterinar.Eu ii simt lipsa in calitate de stapan,prieten,etc.. 

http://www.youtube.com/watch?v=edPPCRGz8ss     In memoria lui Nero

Va salut!   

Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa  e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
bugieus
Hero Member

« Reply #4 on: March 19, 2011, 09:13:22 PM »

ce mi-o dat lacrimile  Cry Cry Cry
Schwarz
Hero Member

www.ciobanescgermantartlau.ro

« Reply #5 on: March 22, 2011, 02:29:50 PM »

Sad((((((((((((((((((
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #6 on: April 07, 2011, 02:23:42 PM »

Nu cred ca mai era nevoie sa`l filmeze cand il eutanasiaza.Al meu,din cauza displaziei de sold (grad 4 picior drept si grad 3 picior stang)a avut acelasi final.Cel mai cumplit a fost cand a trebuit sa plec cu el din casa constient ca nu o sa ne mai intoarcem impreuna.Mi`a murit cu,capu` pe umar,l`am tinut in brate pana la ultima suflare,cand s`a stins am avut curaj sa`l privesc in fata..avea lacrimi pana spre bot..A fost mai barbat ca multi barbati.L`am ingropat cu paturica pe care dormea si i`am pus intre labe toate jucariile.Am zis ca`i mai bine pt el asa.Nu mai putea sa faca treaba mare,cadea in ce facea si am luat decizia cea mai buna pt el.L`am tinut cat am putut din antiinflamatorii si calmante..degeaba(ii afectam rinichii,ficatu` pt 5 zile in care se simtea mai bine)Am luat decizia impreuna cu doctoru` veterinar.Eu ii simt lipsa in calitate de stapan,prieten,etc.. 

http://www.youtube.com/watch?v=edPPCRGz8ss     In memoria lui Nero

Va salut!   

Ce cumplit! Prin grele momente ai trecut...te inteleg perfect pentru ca am trecut si eu acum cativa ani prin ceva asemanator,am avut un caniche timp de 10 ani pe care l-am iubit enorm si care dupa ce mi-a fost furat a fost otravit de primaria locala,a reusit saracul sa se tarasca pana la bloc si sa urce trei etaje dupa care a murit in bratele mele. Din aceasta cauza acum cand o las libera pe afara pe Kara mea ii pun mereu botnita...Durerea este nedescrisa si ramane.
NeroAttis
Sr. Member

« Reply #7 on: April 08, 2011, 10:28:31 AM »

Ce cumplit! Prin grele momente ai trecut...te inteleg perfect pentru ca am trecut si eu acum cativa ani prin ceva asemanator,am avut un caniche timp de 10 ani pe care l-am iubit enorm si care dupa ce mi-a fost furat a fost otravit de primaria locala,a reusit saracul sa se tarasca pana la bloc si sa urce trei etaje dupa care a murit in bratele mele. Din aceasta cauza acum cand o las libera pe afara pe Kara mea ii pun mereu botnita...Durerea este nedescrisa si ramane.
Categoric ca ramane durerea si te marcheaza momentu` in care `i spui adio celui(celei) ce te`a iubit neconditionat..

Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa  e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: