Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 12:32:40 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Off-Topic CRCG  (Read 2908 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #15 on: April 14, 2011, 07:48:08 PM »

Dar cu femela de 7 ani si selectie te duci la monta?

DA ! Chiar caut o asemenea femela in Germania, e mai ieftina.
Daca imi place genetica si fenotipul (si pretul), ii dau mansonul si daca sunt multumit, o iau.
Nu trebuie sa-l lase, nu pot sa cer sa mai fie antrenata la 7 ani, dar trebuie sa-l apuce bine... Wink

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #16 on: April 14, 2011, 08:43:10 PM »

DA ! Chiar caut o asemenea femela in Germania, e mai ieftina.
Daca imi place genetica si fenotipul (si pretul), ii dau mansonul si daca sunt multumit, o iau.
Nu trebuie sa-l lase, nu pot sa cer sa mai fie antrenata la 7 ani, dar trebuie sa-l apuce bine... Wink
da, sa nu-l lase!E super!Dar daca nu se uita la el,faci compromisul????Doar de dragul actelor?
petshop4you
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #17 on: April 14, 2011, 09:27:45 PM »

Nu, Vifore, nu-l fac, poate sa fie "Madonna" femelelor !
Primul meu caine a fost caine de granita si am convingerea ca CG trebuie sa ramana un caine utilitar, nu doar "frumos"....

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #18 on: April 15, 2011, 02:53:48 PM »

Nu, Vifore, nu-l fac, poate sa fie "Madonna" femelelor !
si am convingerea ca CG trebuie sa ramana un caine utilitar, nu doar "frumos"....
Asa e si convingerea mea!Fara caracter un cg este zero!
cary
Newbie
*

"Ochii sunt oglinda sufletului"

« Reply #19 on: April 19, 2011, 09:47:35 PM »

Asa e si convingerea mea!Fara caracter un cg este zero!
Subscriu la aceasta. Si as mai adauga ca daca un caine are caracter nici nu mai conteaza rasa. Multi dispretuiesc maidanezii degeaba. Am o maidaneza(metis de teckel cred) care zic eu, la nivelul ei de IQ ,are caracter bun. Adica nu trece nimeni poarta, musca pe bune,  omoara gaite (le mananca), pisici (le lasa cu gatul frant la locul faptei) si sobolani ( ii cara langa banca din gradina sau direct la tomberon). In schimb nu se atinge de gaini sau iepuri, am avut o vreme.Ajunge un cuvant din partea mea ca sa se supuna si n-as castra-o niciodata. Castrarea face cainii blegi dupa parerea mea. Am tratat-o corect de-a lungul vietii,fara mari efuziuni sentimentale, incercand sa inteleg psihologia canina . Cand o mangai geme si maraie de placere.  M-a surprins sa vad ca multi oameni mai au putin si pun barbetica  . In fond e un caine de paza si aparare ca de aia are coltii aia. Grin Daca vrei caine sa il tratezi ca pe un bebelus, iei un pechinez(am si eu) sau un bichon havanez, fara suparare, e parerea mea. Si eu imi doresc un caine cu caracter, adica sa muste nu sa linga mana hotului, cum se zice.  Grin Sper sa am noroc  Wink
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof