Asa e si convingerea mea!Fara caracter un cg este zero!
Subscriu la aceasta. Si as mai adauga ca daca un caine are caracter nici nu mai conteaza rasa. Multi dispretuiesc maidanezii degeaba. Am o maidaneza(metis de teckel cred) care zic eu, la nivelul ei de IQ ,are caracter bun. Adica nu trece nimeni poarta, musca pe bune, omoara gaite (le mananca), pisici (le lasa cu gatul frant la locul faptei) si sobolani ( ii cara langa banca din gradina sau direct la tomberon). In schimb nu se atinge de gaini sau iepuri, am avut o vreme.Ajunge un cuvant din partea mea ca sa se supuna si n-as castra-o niciodata. Castrarea face cainii blegi dupa parerea mea. Am tratat-o corect de-a lungul vietii,fara mari efuziuni sentimentale, incercand sa inteleg psihologia canina . Cand o mangai geme si maraie de placere. M-a surprins sa vad ca multi oameni mai au putin si pun barbetica

. In fond e un caine de paza si aparare ca de aia are coltii aia.

Daca vrei caine sa il tratezi ca pe un bebelus, iei un pechinez(am si eu) sau un bichon havanez, fara suparare, e parerea mea. Si eu imi doresc un caine cu caracter, adica sa muste nu sa linga mana hotului, cum se zice.

Sper sa am noroc