Forum ciobanesc german
October 17, 2017, 01:25:40 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: va rugam,un sfat!  (Read 13157 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #30 on: June 13, 2006, 05:31:01 PM »

Si Nati a muscat pe cineva de degetul mare de la picior (la o masa mare in familie s-a strecurat sub masa si a pandit prada   Grin  ). Am auzit un tipăt si apoi ne-am uitat cum iasa sânge...n-ai ce sa le faci, la varsta aceasta au niste dintisori ca acele...ÅŸi când mai ÅŸi muÅŸca... ....sunt tare simpatici. Ea inca nu stie ce face, asa ca e datoria ta s-o corectezi, ai sa vezi, cat de curand, daca insisti, se va corecta!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
ulck
Hero Member

« Reply #31 on: June 13, 2006, 06:29:06 PM »

.... ai incercat si tu cu fusta? Cheesy Shocked Cheesy.... e metoda verificata?! Wink Laughing Laughing Laughing
Eu nu. Dar e verificata de altii, cu pagubele de rigoare.

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #32 on: June 14, 2006, 09:22:32 AM »

Ce-ti doresc eu tie ...
Piele groasa si rezistenta mare la durere.
Toata chestia e sa nu-ti tragi mana sau piciorul repede cand te prinde.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
sersoft
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #33 on: June 14, 2006, 09:35:12 AM »

@olihuryah: Cred ca ajuta daca te dai cu otet pe glezne.

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
Axy_Kia_Vera
Newbie
*

« Reply #34 on: June 14, 2006, 11:51:25 PM »

Va salut! In cazul unui mascul de un an si 2 luni care este crescut la curte si pana acum la ~plimbare~ a fost scos, folosind lesa foarte putin,Facand aceasta greseala,acum nu sthiu cum sa procedez;Primeste zgarda si lesa foarte usor numai ca in momentul in care deschid poarta sa iesim la strada aproape ca sunt tarat pe jos in urma lui.Trage foarte tare incat se sufoca.Se opreste atunci cand -i spun STAI dar dupa mica pauza trage dinou la fel de tare.Cum pot sa imi repar greseala?Oare e prea tarziu?Va multumesc!
crb
Hero Member

« Reply #35 on: June 15, 2006, 10:00:49 AM »

....aproape logic comportamentul....inainte de toate: stie si respecta o comanda de interdictie? daca nu, ...propunerile mele: oboseste-l in curte (poate ii place sa aporteze, daca stie),.... la iesire pe poarta distrage-i atentia cu jucarie, hrana, fluier,....la ce reactioneaza mai bine,.... sau, iesi cu el in zone libere (parcuri,...ce ai la indemina,...plus lesa lunga (10 m de snur) pina acolo, cu ... masina,.... lesa strangulanta....sau seara, daca e mai libera zona, cu lesa lunga, sa inceapa sa cunosca mirosurile din zona...poate cam confuze sugestiile....dar cam atita pot la ora asta... ah, poate in 2 persoane, una care il tine de lesa, liber macar 2.5-3m, si alta sa ii distraga atentia...ce sa spun, e de munca....poate vin alti forum-isti cu propuneri mai bune.... bafta

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
ulck
Hero Member

« Reply #36 on: June 15, 2006, 10:13:50 AM »

Si masculul meu facea aceeasi figura, pentru ca de mic nu l-am invatat sa mearga in lesa la picior. Mi-era frica sa nu am probleme in ringul de expozitie. Intr-adevar in ring alerga inainte fara probleme si fara sa-l asiste cineva din exterior. Ulterior insa a devenit deranjant ca ditamai masculul sa ma tarasca pe strada, pentru ca are o forta de invidiat. Asa ca am inceput sa lucrez cu el pe camp, in lipsa unor stimuli deranjanti. N-am folosit zgarda pe strangulant si dupa vreo doua, trei exersari a bagat rapid la cap ce astept de la el si acum pot merge linistit si eu pe strada. Trebuie sa reusesti si tu. Mers la pas in lesa (pe un teren unde sa nu va deranjeze nimeni) cu smucituri scurte de lesa pentru corectie, schimbari dese de directie, de ritm, opriri, intoarceri pe loc, etc. Recompensa cand executa si nu prelungi prea mult reprizele de lucru. Joaca intre ele. Nu e nici un secret, rabdarea si perseverenta sunt garantia reusitei.
Axy_Kia_Vera
Newbie
*

« Reply #37 on: June 18, 2006, 07:55:37 AM »

Scuze!Doar acum am reusit sa intru pt a raspunde.Va multumesc mult pt sfaturile voastre,cu siguranta voi reusii punand in aplicare situatiile prezentate de voi.sal!
lucian
Newbie
*

« Reply #38 on: June 29, 2006, 01:20:53 PM »

lucian, am facut eu 'split' la subiect:
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php?topic=678.0

razvan
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: