Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 03:41:49 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Doua catele in aceeasi curte ?  (Read 1955 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
freddy25
Hero Member

« Reply #15 on: April 20, 2011, 11:23:56 AM »

ehhh tot langa femela am ramas))) cunosc si eu situatii in care se luptau masculi cu femele.....in orice caz, comportamentul lor va depinde in mare parte de tine, sa nu faci diferenta intre ele si cel mai important, tu sa fii seful!
[/quote
Ba chiar as completa cu : sa nu o favorizezi pe cea mica fiindca e mica si dragalasa ci mai degraba invers. Trebuie sa invete ca tu esti seful alfa si cateaua batrana beta. La mine asa a fost: cea mare o mai chelfanea pe cea mica atunci cand se obraznicea dar in limite absolut rezonabile fiindca cea mica adopta imediat atitudinea de supunere. Ceea ce nu era cazul cu mama si fiul. Niciunul nu se lasa si a iesit si cu capsari cu putin sange. Noroc ca puiul era foarte puternic comparativ cu mama si reusea rapid s-o puna cu rotile-n sus.  Cateaua mama era favorita(greseala mea) si de aceea nu voia sa cedeze.
bugieus
Hero Member

« Reply #16 on: April 20, 2011, 11:27:00 AM »

uite doua catele ce bine se joaca

petshop4you
VocaTeam
Newbie
*

« Reply #17 on: April 20, 2011, 03:48:28 PM »

Done. Am tinut cont de ce-ati spus Smiley...

Catelusa e in curte, insa dupa primul marait din partea Kirei (in fine, cateaua cea mare) s-a speriat ingrozitor. Acum doar cand da cu ochii de ea tipa ca din gura de sarpe. Sper sa nu ramana socata prea mult timp :|.
Mno, acum bineinteles ca si Kira e speriata putin, dat fiind ca dupa maraitul respectiv am certat-o putintel.

Prin urmare - e oarecum liniste in curte deocamdata Smiley). Insa voi sta cu ochii-n patru. Atat la ele, cat si la sfaturile voastre Smiley.

Multumesc mult.
CG_Lady
Newbie
*

« Reply #18 on: April 21, 2011, 12:25:25 AM »

Felicitari pt noua catelusa,sa iti creasca mare si frumoasa.
Asteptam si un topic,ceva poze si sa ne tii la curent cu dezvoltarea ei !
Lory
Sr. Member

« Reply #19 on: April 21, 2011, 10:39:08 AM »

Done. Am tinut cont de ce-ati spus Smiley...

Catelusa e in curte, insa dupa primul marait din partea Kirei (in fine, cateaua cea mare) s-a speriat ingrozitor. Acum doar cand da cu ochii de ea tipa ca din gura de sarpe. Sper sa nu ramana socata prea mult timp :|.
Mno, acum bineinteles ca si Kira e speriata putin, dat fiind ca dupa maraitul respectiv am certat-o putintel.

Prin urmare - e oarecum liniste in curte deocamdata Smiley). Insa voi sta cu ochii-n patru. Atat la ele, cat si la sfaturile voastre Smiley.

Multumesc mult.

Felicitari si eu am tot doua femele in apartament Smiley prima a acceptat-o mai greu pe cea de-a doua (2 saptamani n-a mai dormit cu mine in camera, dupa nu stateau una langa cealalta in pat Smiley) de luat la cearta nici nu se pune problema o singura data a incercat sa riposteza cea de-a doua dar nu i-am dat voie) dar acum se inteleg, se joca, rod oase in aceeasi incapere fara sa se bage una peste alta.

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
stelian
Newbie
*

« Reply #20 on: April 21, 2011, 01:21:42 PM »

sa-ti traiasca Wink
cutare
Hero Member

Andrei, Ella si Taz

« Reply #21 on: April 22, 2011, 12:23:13 AM »

Mai degraba vezi doua catele care se joaca si se inteleg bine decat doi masculi..
salapiat
Newbie
*

« Reply #22 on: September 10, 2012, 10:58:56 PM »

si eu am 2 catele , ciobanesc german si in ultima vreme se bat tot mai rau:( Nu vreau sa scap de nici una din ele. Diferenta de varsta este de 2 ani, cea mica este mai masiva si mai puternica. Cea mare e mai docila si cuminte numai ca mai rabufneste si ea si atunci e bai. Nu o favorizez pe nici una si in prezenta mea stau drepti amandoua, dar cand nu sunt eu... Oare daca le castrez se mai linistesc, Isi mai pierd din instinctul aceste de a-si stabili ierarhia?
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #23 on: September 10, 2012, 11:03:52 PM »

nu este o lege, dar se intampla sa fie cum spui tu!

I'm on guard!
Palade1
Full Member

« Reply #24 on: September 10, 2012, 11:06:41 PM »

Am si eu doi caini amandoi baieti si in ultima vreme se bat mai tot timpul nu stiu ce sa le fac.. cand ai duc la scaldat pe cel mare il iau in lesa si pe cel mic il las liber si cand il pun pe cel mare in lant vine la el si ai latra si se iau la bataie
VocaTeam
Newbie
*

« Reply #25 on: September 11, 2012, 11:33:36 AM »

Cele doua catele ale mele se inteleg uluitor de bine, insa lucrurile sunt foarte clare: cateaua alfa e cea mai varstnica. Si NU exista discutii intre ele pe tema aia.
mishu65
Hero Member

« Reply #26 on: September 11, 2012, 12:45:55 PM »

Nu ne-ai spus ce varsta are cea mica? Sa fie sanatoase, ai ales bine tot o femela.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
VocaTeam
Newbie
*

« Reply #27 on: September 11, 2012, 03:16:56 PM »

Cea mare are cam sapte ani. Cea mica are aproape doi ani. Are si dubla displazie de sold (blestemat sa fie breeder-ul care m-a convins s-o iau de la el), insa doctorul veterinar din Sf. Ghe. (un om deosebit, aviz amatorilor) a izbutit sa tina in frau avansarea bolii. In fine...

Sunt de parere ca o catea, si cu atat mai mult doua Smiley, e cea mai buna alegere pentru un caine pe langa curte, cu atat mai mult cu cat sunt si copii prin preajma.
mishu65
Hero Member

« Reply #28 on: September 11, 2012, 05:01:26 PM »

Imi pare rau pentru micuta. Offf...

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof