Forum ciobanesc german
November 02, 2011, 10:36:41 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Probleme de comportament  (Read 1655 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
stelian
Newbie
*

« Reply #15 on: April 22, 2011, 12:31:07 AM »

poi asta-ntreb si eu...
pallmall
Newbie
*

« Reply #16 on: April 22, 2011, 01:37:03 AM »

Cam cat m-ar costa sa il duc sa invete lucrurile de baza?
Maraluadi
Full Member

Gsd rules!

« Reply #17 on: April 22, 2011, 07:03:42 AM »

Salutare! Eu cred ca daca ai timp suficient tot mai bine e sa ti-l educi tu. Economisesti si banii pe de o parte, iar pe de cealalta parte prin dresaj se formeaza o legatura mai stransa intre caine si stapan. Referitor la timpul pe care sa-l aloci zilnic pt dresaj, cred ca poti face mai multe reprize de cate 15-20 minute zilnic . Cu un caine adult se pot face si 4-5 astfel de sedinte. Iti mai recomand ca inainte de a te apuca sa-l inveti o comanda oarecare sa te documentezi de pe internet (gasesti filmulete si tutoriale pentru absolut orice) astfel incat in momentul cand esti cu cainele sa stii exact ceea ce trebuie sa faci...E nevoie de multa rabdare si de pasi mici. A...iar cel mai important e ca prietenul patruped sa fie interesat de ceea ce ai tu sa-i oferi in schimb, fie ca e vorba de hrana, joaca sau doar simple mangaieri.
  Metoda cu doua mingi pentru aport pe care o folosesti e foarte buna...nu-i arunca  mingea din posesia ta pana cand nu cedeaza poseia mingiei sale ( pentru inceput e suficient daca o lasa pe sol cat mai aproape de tine).  Dupa ce invata ca trebuie sa cedeze mingea sa pt a o primi pe cea din mana ta, cauta sa recuperezi si mingea lasata pe sol inainte sa o arunci pe cea din mana ta.
  Niciodata sa nu alergi dupa el pentru a-i lua ceva din gura (decat daca e daunator pt.caine). Bafta!
tanase_traudi
Sr. Member

KARA si NOR

« Reply #18 on: April 22, 2011, 09:26:28 AM »

Cam cat m-ar costa sa il duc sa invete lucrurile de baza?
Comenzile de baza il poti invata si singur,binenteles cu recompensa si in sedinte scurte de 10 min,nu trebuie sa-l obosesti psihic,trebuie repetata o singura comanda pana o stie foarte bine,tonul vocii trebuie sa fie calm dar ferm si nu trebuie certat niciodata in timpul dresajului. Bafta!
pallmall
Newbie
*

« Reply #19 on: April 22, 2011, 11:50:47 AM »

Comenzile de baza il poti invata si singur,binenteles cu recompensa si in sedinte scurte de 10 min,nu trebuie sa-l obosesti psihic,trebuie repetata o singura comanda pana o stie foarte bine,tonul vocii trebuie sa fie calm dar ferm si nu trebuie certat niciodata in timpul dresajului. Bafta!
Daca incer 2 comenzi sezi si jos nu e bine ?Adica mai bine fac azi sezi maine jos?
stelian
Newbie
*

« Reply #20 on: April 22, 2011, 01:19:58 PM »

prima data sa incerci cu cate o comanda.....cand cainele te asculta fara nici o intarziere de timp poti face combinatii precum sezi culcat, culcat asteapta s.a. bafta:)
pallmall
Newbie
*

« Reply #21 on: April 23, 2011, 01:14:08 AM »

Astazi am incercat doar comanda sezi s-a descurcat foarte bine iar la sfarsit am incercat de 3 ori jos si nu a incurcat cu sezi.
Maraluadi
Full Member

Gsd rules!

« Reply #22 on: April 23, 2011, 07:08:10 AM »

Pentru a-l ajuta pe caine sa inteleaga mult mai usor ce vrei de la el, adauga pe langa comanda vocala si  cate un semn facut cu mana pentru fiecare comanda...e ca o confirmare pentru el atunci cand nu e sigur de comanda vocala. Spor!
tanase_traudi
Sr. Member

KARA si NOR

« Reply #23 on: April 24, 2011, 06:06:50 PM »

prima data sa incerci cu cate o comanda.....cand cainele te asculta fara nici o intarziere de timp poti face combinatii precum sezi culcat, culcat asteapta s.a. bafta:)
Ce dreptate ai!
pallmall
Newbie
*

« Reply #24 on: April 24, 2011, 06:51:50 PM »

Pentru a-l ajuta pe caine sa inteleaga mult mai usor ce vrei de la el, adauga pe langa comanda vocala si  cate un semn facut cu mana pentru fiecare comanda...e ca o confirmare pentru el atunci cand nu e sigur de comanda vocala. Spor!
Fac asta deja.Ca sa fie atent, deschid palma larg si ii spun sezi.Iar la culcat arat cu degetul aratator spre pamant sau iaras ating cu palma pamantul si functioneaza pot sa spun.
pallmall
Newbie
*

« Reply #25 on: April 24, 2011, 06:57:14 PM »

Astazi s-a intamplat ceva ciudat in timp ce exersam cu el cainele a facut caca si de 2 ori unul tare ca sa zic asa si unul mai putin tare....apoi a mancat din cel mai moale m-am speriat foarte tare.Tin sa precizez ca nu a mai facut asa ceva pana acum.Credeam ca nu i-am dat de mancare suficient dar inca mai avea de mancare in bol.Chiar i-am mai pus si am fost foarte speriat.Apoi opeste cateva ore m-am dus la el in tarc sa vad daca nu a mai facut ceva sa ii pot sa adun sa nu se repete...si mi-sa parut ca a vomitat putin.M-am mai calmat dupa un search la care am aflat ca, caini fac acest lucru la o varsta frageda al meu este inaintat in varsta.Din lipsa mineralelor?
Maraluadi
Full Member

Gsd rules!

« Reply #26 on: April 24, 2011, 10:37:36 PM »

Coprofagie! Nu este datorata neaparat carentelor in alimentatie...cauta si o sa gasesti multe informatii pe acest forum.
bmaryann
Newbie
*

« Reply #27 on: June 09, 2011, 04:53:37 PM »

buna,
am si eu un CG de 7 luni. ieri a implinit cele sapte luni, si mi se pare cam "prostutz". este prieten cu toata lumea, nu latra aproape pe nimeni. are o problema cu un vecin care este turc. am observat ca nu prea suporta turcii. sunt singurele persoane pe care le latra. cred ca aceeasi problema o are cu copii. ii cam latra. nu se repede sa ii muste (nu cred ca stie sa muste), dar ii latra. mi-as dori sa fie si el putin mai agresiv cu oamenii care intra in curte, sa isi apere putin teritoriul. e prieten cu toti cainii, plange dupa ei.
ce pot sa-i fac sa devina mai agresiv? mai am vreo sansa sa fac caine de paza din el, la cat este de bland?
gladiatorul
Hero Member

« Reply #28 on: June 09, 2011, 10:03:53 PM »

Este mic... mai asteapta si ai sa vezi.

Nu mor cainii cand vor caii !
Nemernic
Newbie
*

« Reply #29 on: June 21, 2011, 07:04:36 PM »

Buna seara....

Tocmai ne-am marit familia  LOL . Noul membru are acum 6 luni si jumatate, si locuieste impreuna cu bunicii nostrii, care sunt f batrani. Cainele a fost luat in speranta de a pazi casa/ curtea, care nu este foarte mare, si sa le dea putina "viata" bunicilor. Problemele care au aparut sunt urmatoarele: 1)  Se urca pe toata lumea care-i iese in cale si "da din curulac", sper ca intelegeti ce vreau sa spun 
2) Tot ce prinde pe mese, scaune, in general tot ce se afla agatat/ suspendat... moarte lui sa le faca praf -> inclusiv florile din ghiveci  Gun
3) Astazi l-a vazut si plimbat un dresor, nu dau nume, pentru a-l "studia" mai bine inainte de a incepe un dresaj de baza..... Raspunsul ? D-ul dresor ne-a zis ca, cainele NU  este pregatit pentru un dresaj  Vaca

Rugamintea mea ar fi ... ce ma sfatuiti sa fac ?! Sa incerc ca dupa serviciu, sa trec pe la ei si sa stau cu micutul 1:00 - 1:30 ore ?
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora