Forum ciobanesc german
November 02, 2011, 10:36:46 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Probleme de comportament  (Read 1655 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #30 on: June 21, 2011, 07:27:02 PM »

Cred ca dresorul a vrut sa spuna ca nu este socializat destul, nu a beneficiat de un minim predresaj; adica n-ati petrecut cu el timp in care sa se joace cu voi, sa invete comanda NU...dar in principal este vorba de socializare. Ar fi foarte bine sa petreceti cu el mai mult timp, sa-l scoateti la plimbare. Din comportamentul lui e clar ca e dornic de joaca(ca orice catelandru sanatos si fericit), sa va tina companie, se bucura enorm cand va vede. Asadar dati-i ce are nevoie la varsta aceasta, atentie si joaca si un minim predresaj pe langa joaca aceasta (in care sa invete comanda Nu si Aici, eventual Sezi- toate insotite mereu de recompensa) de restul se va ocupa dresorul.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Nemernic
Newbie
*

« Reply #31 on: June 21, 2011, 07:37:02 PM »

Corect. Aceleasi sfaturi le-am auzit si din partea d-lui dresor. Credeam ca a vrut doar sa se "descotoroseasca" de micutul nostru Sad
Multumesc frumos !

p.s.: sunt nou pe acest forum... si deja am inceput sa va citesc posturile din subiectele care ma intereseaza...
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #32 on: June 21, 2011, 07:43:13 PM »

Ma bucur!
Sa ai rabdare cu el, trebuie sa isi formeze "cei 7 ani de acasa", la 6 luni e cum se poate mai distractiv si plin de ghiduseli.  Cheesy
Dresajul dresorului mai poate astepta 1-2 luni, e inca un puioc haios, doar "hainele si pantofii" pe care le poarta sunt mai mari.
Sincer, este de apreciat dresorul ca nu a luat oricum puiul la dresaj si v-a recomandat sa intariti legatura dintre voi si puiut printr-o minima educatie si timp petrecut impreuna.
Succes si spor la treaba!  Wink

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
freddy25
Sr. Member

« Reply #33 on: June 21, 2011, 08:39:43 PM »

Cainele e mic de varsta, unora le vine mintea la cap mai tarziu . Are energie neconsumata fiindca imi imaginez ca bunicii nu sunt in stare sa-l plimbe o ora-doua pe zi. Are nevoie de cineva pa care sa-l considere sef ca sa fie echilibrat. Iti recomand niste plimbari structurate   (cauta pe google sa afli ce-i aia), mi s-a spus ca o plimbare structurata de o ora il oboseste mai tare decat sa alerge doua ore.
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora