pallmall
Newbie
|
 |
« on: April 19, 2011, 11:26:18 PM » |
|
Deci problemele sunt urmatoarele.Cainele meu executa comanda sezi si jos doar daca il fentez cu boabe.(recompensa)Cand incerc fara la sezi se pune jos si la jos se pune sezi parca face pe nebunu ori nu se poate concentra.Inca o alta problema este ca atunci cand il scot la plimbare nu il pun in lesa doar foarte rar(ma plimb cu el pe niste stradute apoi ma joc intr-o zona verde cu el).Cand il mai duc in lesa(adica foarte rar)cainele nu sta intr-o parte ba e tot pe mijloc ba la 2-3 se muta dintr-o parte in alta.(stanga dreapta)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro
|
 |
« Reply #1 on: April 20, 2011, 12:00:33 AM » |
|
Comenzile le va executa corect, trebuie doar exercitiu. Incearca sa il duci in lesa pe partea ta stanga pe langa gard, ca sa nu mai aiba unde sa se miste, decat inainte. Daca vrea sa o ia inainte, trebuie sa-l corectezi din lesa.
|
|
|
|
|
|
Cainele ar fi cel mai bun prieten al omului daca ar avea parale.
|
|
|
|
eros
Hero Member

Eross Del Valio
|
 |
« Reply #2 on: April 20, 2011, 05:53:54 PM » |
|
Iti recomand zgadra de forta si sa exersezi cu el foarte mult cu ajutorul contrelor.Trebuie sa fii calm si sa-l recompensezi si sa-i zici "bravo" de fiecare data cand executa bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #3 on: April 20, 2011, 07:36:10 PM » |
|
Recompensa cu hrana se scoate treptat din programul de dresaj dupa ce cainele a invatat bine comanda (exercitiul) Treptat..
mersul la pas este un exercitiu dificil si nu ii poti cere cainelui sa mearga corect in lesa, la pas daca el nu a invatat lucrul asta si nu te ai ocupat de el. sfatul meu Incepe un program de dresaj cu el , in care sa invete disciplina de baza urmand toate etapele ,si apoi pentru fixarea exercitiilor (dupa ce cainele cunoaste bine comenzile) se face corectare cu zgarda de forta .. si apoi scoaterea treptata a recompensei cu hrana . Daca nu ai timp si/sau nu te pricepi i-a legatura cu un dresor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pallmall
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: April 20, 2011, 07:58:18 PM » |
|
Astazi m-am jucat cu mingea cu el desigur 2 mingi ca nu vrea sa o lase jos ...daca nu am 2.Dupa ce m-am jucat i-am ascuns mingile si am inceput sa exersez cu el se descurca destul de bine cu pozitia culcat se descurca mai greu dar pana la urma reusesc sa il pun.Vreau sa stiu cam cat timp pe zi trbe sa repet cu el am vazut ca dupa 1 ora s-a cam plictisit si incepea sa caute mingea si sa latre ca vrea mingea nu se mai concentra...Vreau sa stiu daca 1 ora este mult sau putin.Multumesc pentru sfaturi cei de mai sus!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eros
Hero Member

Eross Del Valio
|
 |
« Reply #5 on: April 20, 2011, 08:05:42 PM » |
|
Poti exersa cu el o data pe zi cate 20, maxim 30 de minute, ca sa nu se plictiseasca....iti spun pentru ca toti dresorii pe care ii stiu asa fac si cel la care il am acum pe Eros.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #6 on: April 20, 2011, 08:19:42 PM » |
|
dupa fiecare comanda ,ii dai liber ! apoi recompensa dupa cateva repetari deconectezi cainele cu o mica joaca . Iar 30 de minute este mult pentru inceput . Cel mai bine este sa intrebi ce dresori sunt in zona ta si sa colaborezi cu un dresor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eros
Hero Member

Eross Del Valio
|
 |
« Reply #7 on: April 20, 2011, 08:27:18 PM » |
|
Am zis 30 de minute maxim....acuma este normal sa fii atent daca s-a plictisit cainele intr-un timp anume. Parerea mea e ca 20 de minute pe zi sunt de ajuns, daca in timpul aceasta introduci si joaca. Cel mai bine este sa se ocupe de el, un dresor....astfel se vor vedea rezultate bune.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pallmall
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: April 20, 2011, 10:38:26 PM » |
|
Multumesc inca o data de raspuns.Eros al tau ce varsta are?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eros
Hero Member

Eross Del Valio
|
 |
« Reply #9 on: April 21, 2011, 05:48:48 PM » |
|
Eros are 1 an si 8 luni(face maine)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pallmall
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: April 21, 2011, 06:05:39 PM » |
|
A meu e prea batran sa fie dus la dresaj asa ca incerc singur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stelian
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: April 21, 2011, 08:24:22 PM » |
|
buna! dupa parerea mea, niciodata nu este tarziu pt a dresa un  , dar cu cat cainele este mai invarsta, necesita mai mult timp si mai multa rabdare 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pallmall
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: April 21, 2011, 10:02:38 PM » |
|
Asa spun si eu.Dar daca m-as duce la cnv sa il dreseze sigur nu ar acepta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stelian
Newbie
|