Forum ciobanesc german
March 04, 2017, 09:54:24 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Ego  (Read 14031 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dsh
Hero Member

« Reply #15 on: June 19, 2006, 04:11:14 PM »

EGO  Smiley

* 101.jpg (84.16 KB, 717x538 - viewed 214 times.)

* 107.jpg (72.66 KB, 660x601 - viewed 206 times.)

* 093.jpg (76.78 KB, 724x599 - viewed 222 times.)

* 084.jpg (126.43 KB, 725x586 - viewed 195 times.)

* 081.jpg (81.49 KB, 624x592 - viewed 259 times.)

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #16 on: June 19, 2006, 04:12:52 PM »

Ultima poza este mortala!  Cheesy

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #17 on: June 19, 2006, 07:30:51 PM »

multumim dsh si razvan... Grin
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #18 on: June 20, 2006, 04:05:35 PM »

Sad avem 2 probleme :
 1. Deja mai tot timpul are diaree, deageaba i-am facut tratament la recomandarea veterinarului,degeaba i-a, dat doar mancare fiarta...el tot la fel are scaunul Sad
 2. I-au aparut in zona genitala mici "cosuri"(sa le zic asha) cu puroi si astazi i-au iesit inca 3 pe pereti organului genital Sad avem programare la 6 la veterinar dar nu stiu cauza
 Prima problema ma deranjeaza cel mai tare...cainele e vaccinat la zi, e deparazitat si intern si externnu imi dau seama ce ii poate cauza tot timpul diaree...
dsh
Hero Member

« Reply #19 on: June 20, 2006, 05:01:53 PM »

ce mananca el in mod normal? si ce inseamna mancare fiarta? orez si piept de pui, sau cum?
se intampla frecvent, mai ales la varste de-asta, sa scapi greu de scaunul moale; eu am fost, de fiecare data, sfatuita de vet sa las cinele ne-mancat o zi, dupa care sa incerc orez si piept de pui (putin) fiert; intre timp ii dadeam smecta si daca nu se repara, colistin (era foarte bun - din pacate, nu se mai fabrica - ar trebui sa existe un inlocuitor, intreaba la farmacie); e posibil, fiind foarte cald, ca el sa bea mai multa apa - fireste, asta n-ajuta...

in cea de-a 2-a problema... n-am nici ce-a mai vaga idee ce sa-ti spun - n-am mai intalnit-o;

sa ne spui si noua ce zice nenea doctorul
succes

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #20 on: June 20, 2006, 05:06:50 PM »

multumesc ....va voi spune
 El deobicei manca purina pro plan junior..Dar de cand nu mai scap de diaree ii dau orez fiert cu piept de pui fiert si o data pe saptamana si un morcov fiert...si tot nu e ok. Vet-ul ii da ceva injectie ( tratament de trei zile-o injectie pe zi) si ceva pastile + eu ii dau furazolidon...desi nuj cat ajuta. E foarte greu si ma ingrijoreaza ca am impresia ca il slabeste. Are 3 luni si 13 kg.. in inaltime nu stiu cum sa il masor.
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #21 on: June 20, 2006, 06:24:55 PM »

Am venit de la doctor...."Chestiile" acelea cu puroi se pare ca sunt ceva iritatie..mi-a dat o crema-MIBAZON-(atibiotic)si ceva pastile -SYNULOX-  .. sambata mergem la control again Smiley
ulck
Hero Member

« Reply #22 on: June 20, 2006, 06:27:26 PM »

Sanatate puiutzului. Tine-ne la curent.
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #23 on: June 23, 2006, 03:33:17 PM »

Undecided kill me dar mai trebuie sa intreb ceva...Stiu ca nu e bine ce am facut dar i-am schimbat mancarea piticului.Cand l-am adus i-am dat purina proplan junior apoi am avut probleme cu burtica si am trecut pe mancare gatita....iar acum ca i-a trecut burtica cat de cat am trecut pe royal canin junior medium...acum m-a intrebat cineva daca nu vreau Happy Dog la sac mare la pret de distribuitor..nu mai stiu ce sa fac ..nu mai stiu care e cel mai bun.. pe ce sa raman? Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine cat de cat (p.s: as vrea makr acum cat e in crestere sa ii dau mancare d cea mai buna calitate)
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #24 on: June 23, 2006, 03:36:08 PM »

HappyDog este o mancare foarte buna, fabricata in germania.
Initial si eu luam happydog, pana nu s-a mai gasit si asa am trecut pe pro plan de la purina.

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #25 on: July 03, 2006, 01:46:43 PM »

Poate ca voi parea ca "nebuna" dar cainii ... se comporta cand le cad dinti ca si copiii? Adica sunt apatici si fara pofta de mancare?
crb
Hero Member

« Reply #26 on: July 03, 2006, 02:57:01 PM »

Poate ca voi parea ca "nebuna" dar cainii ... se comporta cand le cad dinti ca si copiii? Adica sunt apatici si fara pofta de mancare?
....plus un chef nebun de ros tot ce le iese in cale...apatia si lipsa poftei de mincare nu e caracteristica perioadei,.... desi s-a racorit p'afara, poate fi si de la caldura,...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #27 on: July 03, 2006, 06:21:22 PM »

multumesc de raspuns....am fost cu el la doctor are putina febra si e doar rasfatzat  Cheesy..din pacate sau din fericire nici eu nu stiu cum sa spun am vazut un rotweiller(sper sa fi scris bine) de 3 luni care a scapat de parvoviroza din stadiul cel mai grav...in sensu ca vomita cu sange si avea diaree cu sange..vreau sa spun ca daca vrem se poate sa ne scapam caini...serios ca am ramas uimita
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #28 on: September 30, 2006, 11:54:28 AM »

Poze noi cu ego:)

* Photo0065.jpg (11.52 KB, 176x144 - viewed 219 times.)

* Photo0064.jpg (11.99 KB, 176x144 - viewed 204 times.)
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #29 on: July 03, 2007, 01:53:10 PM »

imi pare rau ca nu am mai intrat de mult dar am avut multe probleme.Ego al nostru a facut un hematom pe urechea stanga...am fost la operatie si a facut edem pulmonar(soc de la anestezic)...sa nu va spun ca era pe punctul de a muri dar doctorul l-a salvat.Toata viata mea ma voi ruga pentru acest doctor de nota 10!Dar am trecut cu bine peste tot iar acum ne scolim...mergem la dresaj:)Vreau sa va intreb pe cei cu cg cu par lung...la ce concursuri voi putea participa cu ego(pt ca stiu ca la cele de frumusete nu pot) si daca nu este prea batran la un an si 3 luni sa intre abia acum in concursuri...multumesc anticipat   Roll Eyes
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: