abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« on: May 21, 2006, 05:25:00 PM » |
|
Ego e deja de 4 saptamani.. sau cam asa.Numai stiu ce sa fac ca tot timpul ne musca...mai ales de picioare si are niste dintisori ca si acele :'(.De incapatanat ...e foarte incapatzanat,eu il cert si el ma latra..frumos nu  ?Si nu stiu de ce dar am impresia ca mam pricopsit cu un latzos...  (bine ar` fi) Maine venim cu poze noi(in caz ca sunt bune acestea ca dimensiuni), sa ne laudam si noi cu urechiusele noastre care nu ne asculta sa stea sus 
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #1 on: May 21, 2006, 09:29:18 PM » |
|
sa va dea D-zeu sanatate si bucurie, unul pentru celalalt....cit despre urechiuse,...mai lasa-le, macar 2 luni, si pe urma...ia-te de ele ... ca sunt blegi ... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #2 on: May 21, 2006, 11:02:56 PM » |
|
multumim...multumim si voua:) eh ...sti noi cum sta treaba cu urechiusele dar deja...asha incet incet ni se mai ridik dar e tare greu sa le controlam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #3 on: June 13, 2006, 01:15:11 PM » |
|
Am crescut mari deja...avem 3 luni si astazimergem sa ne luam pedigree`ul si sa ne tatuam in ureche:) Am totusi o problema.Am facut(la sfatul vet`ului) un tratament cu vitamine pet-phos: 10 zile(4 pastile pe zi),10 zile pauza si iar 10 zile (6 pastile pe zi),dar eu tot am impresia ca are lipsa de calciu/vitamine pt ca isi misca tare ciudat labutele cand merge...sa fie din cauza varstei sau sa am dreptate? Ii dau sa pape purina pro plan junior si un morcov pe saptamana + 3 galbenusuri de ou (pe saptamana)...e ok?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #4 on: June 13, 2006, 01:40:01 PM » |
|
....parerea mea e ca 1 galbenus pe sapt e suficient ... atentie ficatu'...cit despre mers "ciudat", definitia e atit de "clara" incit nu am nici o opinie... care picioare: spate, fata, la mers alert = trap, la mers la pas,...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #5 on: June 13, 2006, 01:45:05 PM » |
|
Da, un galbenus/saptamana este suficient. Si morcovul ala sa fie ras, altfel nu-l digera. La 3 luni oricum merge caraghios/ciudat ...
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #6 on: June 13, 2006, 10:58:47 PM » |
|
ok.. voi reduce portia galbenuselor....crb toate picioarele le arunca umbla(si mers normal si trap...oricum merge tot asa are miscarea labelor) asa ciudat ,stiu ca la varsta asta sunt mai zvapaiati(ca si copii) dar mi-e totusi frica sa nu fie vorba de lipsa de vitamine...multumesc pt raspunsuri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #7 on: June 14, 2006, 11:48:15 AM » |
|
De unde esti? din ce localitate? pentru ca, legat de mersul \"ciudat\", cel mai bine isi da seama un medic veterinar (sau chiar un crescator ) cu o experienta cit de cit relevanta... trebuie sa fie macar unul prin zona ta... pe vazute, altfel se discuta...parerea mea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #8 on: June 14, 2006, 03:47:24 PM » |
|
Daca umbla ca un copilas incaltat cu pantofii mamei/ tatalui ...asa au umblat si ai nostri, nu-ti fa griji! Sunt tare haiosi! Cand cresterea-dezvoltarea corporala, se va apropia de sfarsit, va incepe sa \'\'prinda forma\'\' si mersul. Imi aduc aminte ce stres era si in capul meu cu mersul acesta! 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #9 on: June 15, 2006, 01:00:13 PM » |
|
hehe..Ariana,multumesc de incurajare. Crb sunt din arad,am fost ieri la veterinar cresterea e ok mersul e caraghios dar e sanatos....oricum vitamine tot i se vor da  Multumim mult
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #10 on: June 18, 2006, 12:06:25 AM » |
|
Si nu stiu de ce dar am impresia ca mam pricopsit cu un latzos...  sa-ti traiasca! e superb!
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #11 on: June 18, 2006, 12:12:04 AM » |
|
 multumiiiim....al tau dsh e lovely. As vrea sa pun mai multe poze dar nu pot sunt prea mari...si nu stiu cum sa le fac :'(...e chiar simpatic piticul meu. In acte ne numim Bam v Pavora ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #12 on: June 18, 2006, 12:43:03 AM » |
|
 As vrea sa pun mai multe poze dar nu pot sunt prea mari...si nu stiu cum sa le fac :'(... nu ai nici un program de editare foto? si cu cele mai simplute poti micsora o poza; daca nu, trimite-le la dsh.forum@gmail.com - le micsorez eu si le postez 
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #13 on: June 19, 2006, 12:41:05 PM » |
|
ramanem datori ....vreau sa va intreb...la arad sau tm cand vor fi ceva concursuri sa ma duc sa vad sieu cum sta treaba.. sa stiu cam ce am de facut 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #14 on: June 19, 2006, 12:43:32 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|