Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 03:37:14 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Se repede sa muste alti caini  (Read 3229 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Almagheddon
Jr. Member
**

« Reply #15 on: May 24, 2011, 09:42:07 PM »

daca esti in brescia iti dau contactul de la SAS brescia, Regione Lombardia Est:

Recapito:
    c/o Sig. Coelli Claudio

Indirizzo:
    Via Chiusure, 29

Recapiti telefonici:
    Telefono: 030/317784-985373-310164    Fax: 030/310164    Cell: 335-201663

E-mail:
    claudio@sacisrl.com

In general au mai multe campuri de dresaj si stiu sa te indrumeze inspre unul dinspre ele mai aproape de tine. Basta ca te activezi Smiley Succes !

p.s cand va mai creste,daca il neglijezi nu va face decat sa consolideze comportamentul de acum, cu diferenta ca daca acum cainii maturi nu il musca pentru ca il recunosc ca e pui, la maturitate ai sa ai de a face cu incaierari pe cinste !! Wink
Grogo
Sr. Member

Remo & Uma (Von Germinius Team)

« Reply #16 on: May 25, 2011, 09:01:20 AM »

Multumesc mult.O sa incerc sa iau legatura cu persoana respectiva.

Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
petshop4you
Steli
Newbie
*

« Reply #17 on: April 13, 2012, 01:54:29 AM »

Salut,sunt noua pe forum,in sensul ca nu am vb cu nimeni pana acum desi de vreo luna citesc tot ce scrieti voi si am gasit sfaturi extrem de utile! Am si eu un pui de cg , acum are 4 luni,il ador,e extrem de frumos( nu ca e al meu dar de fiecare data cand ies cu el ma intreaba oamenii de unde l-am luat sau vin la el sa-l mangaie,sau ii aud cum il admira). Problema e ca e extrem de rau,musca tot ce prinde inclusiv pe noi,membrii familiei! Vanataile,zgarieturile sunt la ordinea zilei! Cand iesim cu el sare la orice caine care intra in raza lui vizuala,nu conteaza ca e mare sau ca e maidanez sau ca sunt 10 maidanezi,si nu e prima oara cand abia l-am scapat de un caine care se infoiase la el si se pregatea de un atac serios! Am incercat sa-l lasam sa se joace cu un pui de varsta lui dar el tot timpul a incercat sa-l muste,acasa cand ne musca pe noi il certam,nu ne mai jucam cu el,dar degeaba,cum il "obligam "sa faca ceva ce nu vrea,se intoarce si ne musca,din ce in ce mai tare! Ce ma sfatuiti sa fac ca eu chiar nu mai am nici o idee!
Serba Costy
Sr. Member

« Reply #18 on: April 13, 2012, 09:39:21 PM »

Corecteaza-l de fiecare data. Atinge-l cu mana si spune-i ca nu-i voie. Incepi o educatie cu el pentru ca mai tarziu sa nu ai probleme.
Steli
Newbie
*

« Reply #19 on: April 15, 2012, 11:42:42 AM »

Ii spun tot timpul ca nu are voie,cand sare si musca ma intorc cu spatele la el si nu-l mai bag in seama,pe moment are efect dar cu prima ocazie cand nu-l las sa faca ceva(are prostul obicei de a manca pamant si pietricele si logic ca eu nu-l las ) devin iar dusmanu lui si se repede la mine! Cu cainii pe strada avem o mare problema,sare la orice caine se apropie de el,mi-e si frica sa-i dau drumul din lesa! Noi stam la curte iar inauntru de cate ori il chem vine la mine,insa daca ies cu el pe faleza  si-i dau drumul stau cu inima stransa ca daca apare vreun caine uita de noi si o rupe la fuga dupa acesta.
freddy25
Hero Member

« Reply #20 on: April 15, 2012, 12:18:39 PM »

E la varsta cand trebuie sa invete ce e disciplina si cine e seful in haita(familie). Cand se obrazniceste si musca ii tii botul inchis cu mana sau il pui cu rotile in sus si il imobilizezi pina nu mai protesteaza. In felul acesta ii arati ca esti mai puternic si ca tu detii controlul. Daca cedezi si ii dai drumul inainte sa se "predea", va considera ca el e mai puternic si nu te va mai asculta niciodata. Trebuie sa fii foarte consecvent sisa-l pedepsesti de fiecare data cand nu asculta. Cand iesiti la plimbare, sa nu-i dai voie sa mearga in fata ta fiindca in fata merge doar seful haitei. Urmareste pe National Geographic emisiunile lui Cesar Milan.
Steli
Newbie
*

« Reply #21 on: April 16, 2012, 11:37:36 AM »

Treaba cu imobilizatul sincer nu prea pot sa o fac ca deja este foarte puternic,el are 22 kg si eu 55, de mers inainte nu il las sa mearga,dar si cand ii pun hamul sau lesa sau zgarda sau orice el musca. Problema este si ca sare la orice caine,ultima data am zis ca mor de frica ca a sarit la un amstaff ,nu l-a muscat ca al meu era in lesa,amstafful a venit sa-l miroasa,Nabir ( asta e numele razvratitului) a sarit la el,a inceput o urmarire in jurul picioarelor mele si exact cand nu cred ca mai aveam ce face a ajuns stapanul amstaffului si l-a luat! Si cand ii dau drumul din lesa mi-e frica sa nu vada alti caini mari ca nu stiu cum ar reactiona.Nu stiu cum sa-l socializez ca daca el sare,maraie,incearca sa muste(desi acum mai e si stirb) toti cainii cu care am incercat pana la urma se enerveaza si sfarsim tot prin a-i desparti.
freddy25
Hero Member

« Reply #22 on: April 16, 2012, 11:49:37 AM »

Daca nu il stapanesti acum, ce te vei face cand va avea 2ani si 50 kg? Mai bine ti-ai fi luat un bichon. Ce ti-am spus eu trebuia inceput de pe la 2-3 luni. Esti nesigur pe tine si cainele simte ca te poate domina. Cred ca ar trebui sa cauti un dresor
Steli
Newbie
*

« Reply #23 on: April 16, 2012, 05:20:13 PM »

Hei Freddy,las-o putin mai moale ca nu ai prea inteles! In primul rand sunt f " sigura" pe mine,am mai avut cg inainte doar ca era femela. In al doilea rand am vazut pe site-ul asta ca majoritatea puilor de cg masculi au cam acelasi comportament. In al treilea rand fazele pe care le face Cezar Millan difera de la caine la caine iar la sfarsitul emisiunii scrie ca acele metode folosite de el sunt recomandate a fi facute doar de catre persoane specializate. Mai putina agresivitate ca nu suntem aici sa ne certam reciproc!
Grogo
Sr. Member

Remo & Uma (Von Germinius Team)

« Reply #24 on: April 16, 2012, 05:39:31 PM »

In general masculii au un comportament agresiv si nu ataca decat alti masculi.Incearca socializarea catelului tau prin plimbari dese, unde sa intalneasca femele sau pui.In cazuri extrem de rare un caine mascul va ataca o femela sau un pui.Ce este de facut?Huh
Cand mergi cu cainele la plimbare, nu-l lasa liber, o lesa e necesara pentru a-l putea imobiliza in caz ca devine agresiv fata de alti caini. Nu evita contactul cu ceilalti caini, dar fi atenta si nu-i lasa lesa prea larga, intalnind alti caini care nu sunt agresivi cu timpul nu va mai fi nici el foarte agresiv.
Pentru a-i infrana comportamentul agresiv, cainele trebuie pedepsit, dar in nici un caz nu-l lovi, daca este absolut necesar poti sa-l tragi de lesa mai puternic. Tine minte ca durerea fizica exacerbeaza acest tip de comportament deviant, intrucat cainele va asocia aparitia unui caine strain cu aceasta.
Cainele trebuie pedepsit cand nu se comporta adecvat dar trebuie si recompensat cand se comporta cum trebuie, in primul rand trebuie sa-i arati ca esti mandra de el si sa-l lauzi, sa-l recompensezi cu mancarea preferata si in al doilea rand trebuie sa-l lasi in compania cainilor cu care-i face placere sa se joace. Este de preferat sa cunosti cainii respectivi si sa sti ca sunt prietenosi.
Ai rabdare cu cainele, mergi in fiecare zi cu el in parcuri unde va intalni alti caini, trebuie sa invete sa se joace, nu sa fie agresiv; repetand aceste plimbari zilnice veti avea cele mai bune rezultate. In speranta ca ti-am putut fi de folos, toti cei care au postat chiar au incercat sa te ajute, iti uram bafta in rezolvarea problemei.

Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
Steli
Newbie
*

« Reply #25 on: April 23, 2012, 04:36:02 AM »

Multumesc pt sfaturi Grogo,am vazut extrem de multe lucruri utile pe site-ul asta,chestia e ca mai sunt si persoane care sar imediat la gatul noilor veniti si nu e frumos! Ideea e ca eu imi ador cainele si poate e putin mai rasfatat acum cat e inca pui! Dar o sa mergem la dresaj si totul o sa fie ok! Momentan ti-am urmat sfatul si am avut prima socializare! Am gasit o catea de 5 ani,bineinteles ca la inceput al meu a facut ca toate visele,dar usor usor a inceput sa o miroasa,ea l-a ignorat si cam ala a fost primul prag psihologic pe care l-a trecut! S-au jucat apoi impreuna,s-au alergat,cu mici corectii din partea catelei cand al meu o exaspara,dar a fost super bine! Tare simpatic puiul meu si tare mandra am mai fost de el...Smiley Nu stiu cum o sa facem cand vedem masculi ca cu aia are el probleme,dar ne orientam pe parcurs! Ms din nou pt sfaturi!
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof