Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 01:20:29 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Boala de piele?  (Read 1965 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #15 on: June 21, 2011, 10:49:24 AM »

Eu n-o mai hranesc pe Nati cu orijen fiindca luase binisor in greutate; nefiind mereu cu ea nu facea destula miscare, astfel am trecut pe o hrana mai light. Oricum, am hranit-o peste un an cu orijen si analizele au iesit bine, am fost foarte multumita. Trebuie avut insa mare grija la gramajul zilnic, este nevoie de o cantitate de hrana mult mai mica decat in cazul altor tipuri de hrana uscata. De asemenea depinde de fiecare individ in parte, nu orice mancare se preteaza oricarui caine.
  Cand analizez insa o mancare nu ma ghidez dupa procentul de proteine , grasimi, etc...ci dupa originea/calitatea acestora si celelalte ingrediente.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #16 on: June 21, 2011, 02:06:03 PM »

Eu n-o mai hranesc pe Nati cu orijen fiindca luase binisor in greutate; nefiind mereu cu ea nu facea destula miscare, astfel am trecut pe o hrana mai light. Oricum, am hranit-o peste un an cu orijen si analizele au iesit bine, am fost foarte multumita. Trebuie avut insa mare grija la gramajul zilnic, este nevoie de o cantitate de hrana mult mai mica decat in cazul altor tipuri de hrana uscata. De asemenea depinde de fiecare individ in parte, nu orice mancare se preteaza oricarui caine.
  Cand analizez insa o mancare nu ma ghidez dupa procentul de proteine , grasimi, etc...ci dupa originea/calitatea acestora si celelalte ingrediente.
Eu i-am dat gramajul recomandat pe sac si miscare face cam 2 ore/zi,fiind sterilizata mi-era si mie frica sa nu se ingrase dar vad ca momentan e bine,la 10 luni are 28 kg.
petshop4you
freddy25
Hero Member

« Reply #17 on: June 21, 2011, 04:05:28 PM »

Eu il hraneam cu Acana miel si mar dar avea perioade cand facea moale, de alfel si cand era pui si am incercat Acana junior large breed, a trebuit sa-i schimb mancarea ca aproape daduse in diaree. I-am dat Artemis junior pina aproape a implinit un an si dupa aceea a refuzat categoric acest tip de hrana chiar daca ii amestecam si conserva sau carne fiarta. Am incercat si Platinum Natural care dupa opinia mea e una dintre cele mai bune din punct de vedere al calitatii fiind hrana semiuscata si cu procent de 70% carne proaspata dar credeti ca i-a placut? Nuuu. Am luat niste mostre de Natural&Delicious- nici aste nu au fost bune. Acum vad ca mananca Proplan adult daca ii amestec cu conserva Belcando. Cat l-o tine, parca vad ca saptamana viitoare nu o sa-i mai placa
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #18 on: June 21, 2011, 07:20:43 PM »

Parca il rasfeti prea mult, ai mei ar manca si bolovani. E foarte importanta pastrarea orei administrarii meselor, formadu-se reflexul. Eu am noroc cu tatal meu care asa i-a obisnuit, daca ar fi doar dupa mine n-as reusi foarte bine.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
freddy25
Hero Member

« Reply #19 on: June 21, 2011, 08:33:31 PM »

Nu-l rasfat, are ore fixe, ii las castronul 20 minute si apoi il iau. Am avut un alt caine de aceeasi rasa si parca era aspirator intr-un minut termina tot. Asta, asa a fost de mic un sclifosit si jumatate. Nici nu mai stiu ce sa-i dau ca acum mi-a refuzat si proplanu'. L-am mai lasat sa faca foamea vreo 24 de ore si fara nici un succes. Nu e gras si de aceea nu-l pot lasa trei zile fara mancare dar dupa cum il cunosc e in stare sa moara de foame dar nu ar manca ceva ce nu-i place.
Almagheddon
Jr. Member
**

« Reply #20 on: June 21, 2011, 09:50:29 PM »

Ajunsesem cu dobermanitza de era uscata ca o aschie si nu manca nimic: boabe NUUUU !!! Conserve de carne dar si alea sclifosite, alese, mancate pe jumatate si restul aruncat ca a doua zi nu mai atingea cu botul.... Pana intr'o zi, dupa un an jumate, cand, terminand de cumparat toate tipurile de boabe si de conserve m'am suparat si am lasat'o la : ori mori de foame ori mananci ce iti pun in fatza... Si asa mai slaba de atata nu putea sa mai ajunga. Rezultatul: 3 zile de greva foamei cu castronul prezentat 20 de minute de 3 ori pe zi si apoi luat... A patra zi a inceput sa manance cu dintii stransi.. la 20 de minute iar a plecat castronul. A cincea zi cum vedea ca ma apropii sa ii iau castronul cum marea viteza de mancat ca sa termine in timp... Acum e grasutza si se urca in copaci dupa caise/ piersici, nimic nu scapa nemancat Smiley
freddy25
Hero Member

« Reply #21 on: June 21, 2011, 10:31:42 PM »

L-am lasat doua ore si i-am pus mancarea in fsta si a mancat. Chiar nu am inima sa-l las trei zile sa flamazeasca. O zi, o zi jumate l-am mai lasat dar mai mult nu rezist eu. Ma gandeam sa- i fac un sos bolognez fara ceapa si poate-poate va manca fara sa faca fitze.
Almagheddon
Jr. Member
**

« Reply #22 on: June 21, 2011, 10:36:19 PM »

A mea era un caz deosebit.... Uscata foc, rea, afurisita si nu voia sa manance... Dupa un an jumate de mofturi si castroane rasturnate iti ajung nervii la urechi...Ba inca: de cat rasturna mancarea la mine in curte era paradisul sobolanilor  !!
freddy25
Hero Member

« Reply #23 on: June 22, 2011, 12:26:17 AM »

Dobele e altceva, e un caine cu temperament. Al meu e setter englez, miroase si pleaca sau daca ii pun carne fiarta, linge boabele de carne si supa, apoi le scuipa pe jos. Sa vedem main, daca-l mai pacalesc. Vad ca ii plac mai mult conservele de Belcando decat Bewi. Si daca ai vedea-o pe corcitura de CG cum mananca....! O am de 11 ani si nu a refuzat nimic. Tin minte ca o data, de mult ramasesem fara boabe si aveam niste Darling sau Pedigree pentru cateii de pe strada. I-am dat ca facea ca trenu' pe langa mine, a mancat tot si dupa 10 minute a varsat doar boabele de culoare alba. Cum a reusit, e un mare mister.
Grogo
Sr. Member

Remo & Uma (Von Germinius Team)

« Reply #24 on: August 04, 2011, 08:32:43 AM »

Am scapat de dermatita si streptococ de aproximativ 2luni, am crescut mare si acum avem 5 1/2 luni.Urechile s-au ridicat, dintii s-au cam schimbat, sanatosi suntem, dar am ramas cu un defect, ne scarpinam cam des.Am zis ca o fi de la pureci, cu toate ca am folosit Advantix luna de luna.Acum 3 zile l-am deparazitat si tot se scarpina.M-am uitat pe piele din loc in loc, pe burta, dar nu am vazut nimic suspect.Este normal sa se scarpine asa des?Huh?O fi de la mancare(Royal Canin Maxi Junior)Huh?Ce poate fi?Huh?Imi poate spune cineva????Cu multumiri.

Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof