Forum ciobanesc german
June 09, 2017, 01:14:42 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Confuzie!  (Read 12900 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #15 on: June 09, 2006, 11:56:57 AM »

Mai bine cititi aici, mai pe larg, direct de la sursă, despre frontline.

http://www.veteco.ro/produse/front/index.php?prod=Frontline%20Spotonc

Atentie la contraindicatii si precautii!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Florin_16
Newbie
*

« Reply #16 on: June 09, 2006, 07:04:39 PM »

Ca sa numai deschid alt topic,l-am aduss acasa,i-am pus numele King ::)si l-am sters cu o carpa uda,vad ca s-a acomodat bine numai ca nu vrea sa manance granule pedigree :'(,mananca dar foarte putin nu ii place asa de mult,la capitolul dresaj stam foarte bine,a invatat comanda sezi,nu e voie,bravo,musca,se tine numai dupa mine unde ma duc eu hop si el numai ca imi este frica sa nu planga la noapte sa chilalaie majoritatea cainilor pe care i-am avut asa faceau trezea pe toata lumea,sper sa nu faca si el asa Smiley.Nu credeam ca este o rasa asa de inteligenta Roll Eyes au ajuns preferatii mei,inainte erau cockerii Tongue
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #17 on: June 09, 2006, 07:10:27 PM »

1. NU-I mai da pedigree! Cumpara hrana buna! (Royal Canin, Hill's, Happy Dog, Purina Pro Plan, etc). Ideea este sa fie gama PREMUM sau super preminum!

2. Daca plange noaptea, clasica 'smecherie' este ca in culcusul lui sa-i pui o sticla cu apa calda si un ceas care ticaie usor (o sa-i dea impresia ca este langa un frate de-al lui).

Succes in prima noapte, si sa ai parte de el !

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
sersoft
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #18 on: June 09, 2006, 08:38:45 PM »

Amesteca granulele cu iaurt degresat, supa sau orez fiert cu morcov. O sa vezi ca incet incet se va obisnui cu hrana industriala.

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
Florin_16
Newbie
*

« Reply #19 on: June 09, 2006, 08:50:56 PM »

Incerc cu o sticla de apa calda,sper sa mearga Smiley
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #20 on: June 09, 2006, 09:06:01 PM »

Am si eu o catelusa de aceeasi varsta, doua luni si un pic. Nu te speria, nu sunt chiar asa de fragili; pe a mea a murat-o ploaia de doua ori pana acum, a facut si baie in balta; am sters-o bine si n-a patit nimic. Important acum e sa fie deparazitat intern si vaccinat. Pielea e sensibila, de aceea nu trebuie sa intre in contact cu substante chimice, ca cele continute in sampoane si in deparazitantii externi. Purecii, daca sunt, se prind cu mana sau cu piepteni speciali cu dinti desi, care se gasesc in pet shop. Hrana buna e obligatorie, vezi ce spune si Razvan. Dupa ce te hotarasti asupra unui tip de mancare (eu ii dau Purin Pro Plan), nu o mai schimba cel putin 3 luni de zile. Catelusei mele ii mai dau branza de vaci facuta in casa, calciu si vitamine.
Inca ceva: nu-i da nas, ca te exploateaza. Daca plange noaptea, nu-l lua langa tine; o sa se obisnuiasca sa stea singur. La fel si cand pleci de acasa; daca stai la curte, vecinii n-or sa fie deranjati de un pic de galagie...

Leader of a screwed-up pack
Florin_16
Newbie
*

« Reply #21 on: June 10, 2006, 10:07:22 AM »

Pai deaia mi-am luat un ciobanesc german pentru ca joi ma mut la casa Wink,vad ca nu a plans asa de tare noaptea asta,cateodata mai chilalaia apoi se potolea,are momente,oricum s-a obijuit cu mine,unde ma duc eu hop si el,nu pot face nimic fara el,se tine numai dupa mine Tongue
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #22 on: June 10, 2006, 10:13:57 AM »

oricum s-a obijuit cu mine,unde ma duc eu hop si el,nu pot face nimic fara el,se tine numai dupa mine Tongue

hehe, mi-e dor de vremurile acelea. Nu cumva se si agata cu dintisorii de pantalonii tai, obligandu-te sa-l tragi dupa tine prin toata casa??

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Florin_16
Newbie
*

« Reply #23 on: June 10, 2006, 01:54:42 PM »

Nu nici macar nu-si foloseste dintisorii nici pe jucarii vad ca nu-l intereseaza,sta numai sub birou la calculator unde stau eu,daca ma ridic vine si el repede Roll Eyes
abra
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #24 on: June 13, 2006, 01:24:56 PM »

Bafta si sa iti traiasca.. pe fostul meu cg il chema King Sad( parerea mea este sa asculti de experti si ce iti spun ei(si nu ma refer doar la baie), nimeni nu vrea raul cainelui.Si daca tot faci cum vrei,macar ai grija cat poti de sanatatea lui
Marius-Catalin
Newbie
*

« Reply #25 on: June 14, 2006, 10:14:14 PM »

salutare. sunt nou printre voi dar sunt posesorul unui ciobanesc german(2 luni si o saptamana, este femela). vreau cat mai multe informatii despre crestere, vaccinari etc. nu vreau sa fac ceva gresit desi i-am facut o baitza cand am luat-o de la "parinti". are purici...ce sa fac? cum o invat sa nu mai faca in casa? (m-a innebunit). stau cu orele afara si nu face. cum intru in casa...hop pe covor si gata balta. ma omoara mama daca ar stii. help me!
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #26 on: June 14, 2006, 11:42:02 PM »

.......stau cu orele afara si nu face. cum intru in casa...hop pe covor si gata balta. ma omoara mama daca ar stii. help me!

Asta pt. ca saracuta este "bine crescuta"!
Cand o scoti afara (adica intr-un loc necunoscut = unde ea inca nu stie daca are voie sa isi faca nevoile sau nu) ea se tine saracuta...pana cand ajunge acolo unde stie ca a mai facut!
Acesta este fenomenul!
Florin_16
Newbie
*

« Reply #27 on: June 16, 2006, 09:20:40 PM »

Si al meu facea asa,dar acum m-am mutat la casa i-am construit si o casuta,deja imi pazeste casa Cool,i-am facut si primu vaccin acum il asteptam pe al doilea Wink,sunt foarte mandru de el
Raluca
Newbie
*

« Reply #28 on: July 13, 2006, 08:53:13 AM »

Nu stiu daca e bine sa intreb aici dar nu stiu unde exact. Am un caine cg femela de 1.5 ani. Cand suntem plecati de acasa ne roade papucii. Cum as putea s-o dezvat si ce sa-i cumpar ca sa roada. Are oase cu vitamine dar nu se da in vant dupa ele.
Multumesc anticipat pentru raspuns tuturor,
Raluca
crb
Hero Member

« Reply #29 on: July 13, 2006, 09:23:50 AM »

Nu stiu daca e bine sa intreb aici dar nu stiu unde exact. Am un caine cg femela de 1.5 ani. Cand suntem plecati de acasa ne roade papucii. Cum as putea s-o dezvat si ce sa-i cumpar ca sa roada. Are oase cu vitamine dar nu se da in vant dupa ele.
Multumesc anticipat pentru raspuns tuturor,
Raluca
....ascunde papucii.... sau cedeza 1 pereche si ii ascunzi pe ceilalti....sau .... te resemnezi si iti innoiesti incaltarile in functie de consum (  Laughing  Laughing  Laughing ) ,...sau....astepti si alte sugestii ...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: