Forum ciobanesc german
June 09, 2017, 12:21:55 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Confuzie!  (Read 12895 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ulck
Hero Member

« Reply #30 on: July 13, 2006, 09:32:28 AM »

De acord cu crb. Femela va simte lipsa cand sunteti plecati si ingrijorata roade papucii care pastreaza mirosul vostru. E o dovada de afectiune. Poate ramane prea mult timp singura ? Nu se pot trage prea multe concluzii din ceea ce ai scris tu despre situatie.
Raluca
Newbie
*

« Reply #31 on: July 13, 2006, 11:20:24 AM »

E adevarat ca sta cam 8 ore singurica cat suntem la servici si are tendinta sa roada si cablul de la tv. Nu i-am lasat la indemana decat papucii facuti varza zilele trecute, nu stiu pana la ce varsta are tendinta sa roada ( sau o va face cat timp sta singura). O sa incerc sa-i mai cumpar oase pentru ros.

Multumesc de sfaturi
crb
Hero Member

« Reply #32 on: July 13, 2006, 11:25:31 AM »

.....Multumesc de sfaturi
..cu placere, dar probabil, prea putin utile....rosul poate fi si o pb de "plictiseala"....cainele are energie nu are cum sa o consume =>se descurca cum poate...ai incercat ca inainte sa o lasati in casa, sa "sacrificati " 1/2 ore de plimbare alerta alergare, aport,...alte mijloace de consum energie? plus modul de hranire: daca ii dati calorii => are energie=> se ...apuca de ros; exista hrana ind pentru caini cu nivel redus de activitae...sunt multe variabile in ecuatie....

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Raluca
Newbie
*

« Reply #33 on: July 13, 2006, 11:36:34 AM »

Dimineata inainte sa plecam cu o jumate de ora o scoatem la plimbare, nu chiar foarte alert, ii dam de mancare inainte sa plecam. Poate fi dezvatata de acest obicei sau atata timp cat e singura isi gaseste o preocupare prin ros. Ma gandeam sa incerc cu cava jucarii de cauciuc. O sa va spun cum evolueaza lucrurile zilele urmatoare.
[img][/Lisa 2]
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #34 on: July 13, 2006, 01:04:13 PM »

Dimineata inainte sa plecam cu o jumate de ora o scoatem la plimbare, nu chiar foarte alert, ii dam de mancare inainte sa plecam. Poate fi dezvatata de acest obicei sau atata timp cat e singura isi gaseste o preocupare prin ros. Ma gandeam sa incerc cu cava jucarii de cauciuc. O sa va spun cum evolueaza lucrurile zilele urmatoare.
[img][/Lisa 2]
Incearca sa mergi cu bicicleta in jumatatea aia de ora.
Poti sa o alergi astfel aproape 5 km, si dupa o astfel de alergatura cred ca o sa-i mai piara din cheful de ros papuci. Oricum pana acum ai scapat ieftin, Mirela a ramas fara covor, mobila si cine mai stie ce ( deaca gresesc te rog sa ma corectezi Mirela).

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #35 on: July 13, 2006, 01:37:24 PM »

asa este,ai dreptate insa din fericire acum s-a cumintit,nici o pb.in casa insa cand iesim afara  Grin...mersul la pas devine o pb.pana cand isi mai consuma putin din energie,am increderea ca se va rezolva si asta in timp ! Cheesy
andreea1221
Jr. Member
**

« Reply #36 on: August 06, 2006, 09:42:48 AM »

Va salut, am si eu un pui de ciobanesc german in varsta de 2 luni,miercuri ii fac al doi-lea vacciin, care este cel mai bun? si inca o intrebare, ce sa-i dau sa manance ca sa nu se mai deranjeze la stomac, pt ca de cand am luat-o (o sapt) numai moale face, si ii dau sa manance orez cu zeama de pui fiert, carne de pui si morcov ras plus o masa solida pe zi (purina, pedigree, royal) si in afara de asta ii dau calciu cu complexul de b-uri.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #37 on: August 06, 2006, 01:19:10 PM »

Va salut, am si eu un pui de ciobanesc german in varsta de 2 luni,miercuri ii fac al doi-lea vacciin, care este cel mai bun?
Va sti medicul veterinar care este mai bun, oricum nu poti spune ca X sau Y este cel mai bun. Nati a mea a beneficiat  de vaccinuri Nobivac si Fort Dodge si totul e ok dar mai sunt si altele.
 In ce priveste hrana, incearca sa te axezi doar pe un tip de hrana macar pentru o vreme...royal, purina proplan...dar exista multe posturi despre acest subiect. La aceasta varsta  este normal sa faca mai moale.

orez cu zeama de pui fiert, carne de pui si morcov ras
poti sa-i dai in continuare ca numai bine ii face  Smiley    Wink 

.....si asteptam o prezentare si niste poze cu piticul tau  la sectiunea Cainele meu   Jump1

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
andreea1221
Jr. Member
**

« Reply #38 on: August 06, 2006, 01:58:48 PM »

puiul e cel din poza Smiley
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #39 on: August 06, 2006, 02:36:01 PM »

ne-am dat cu totii seama ca el e minunea dar crezi ca ne saturam cu atata? Cheesy

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: