Forum ciobanesc german
November 11, 2007, 11:08:40 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Campionatul National de Ciobanesc German, Craiova 19-21 octombrie 2007

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: va rog ajutati-ma  (Read 680 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bossman
Newbie
*

« on: June 08, 2006, 10:26:50 PM »

am un ciobanesc german mascul cu varsta de 5 ani . acum 2 saptamani a inceput sa aiba probleme cu picioarele din spate : nu se putea tine bine pe ele , cadea , se impiedica . veterinarul i-a facut in curs de o saptamana mai multe injectii si i-a dat vitamine si apoi s-a simtit mai bine . acum a inceput sa nu mai manance , nu mai este vioi , sta tot timpul intins , nu alearga . nu stiu ce sa fac . am programare cu el sa ii fac analize si radiografie abia saptamana care vine , ce as putea sa fac sa isi revina ?
Ariana
Global Moderator

Nati v. K

« Reply #1 on: June 09, 2006, 01:22:23 AM »

tu nu prea ai ce-i face. Eventual sa mergi la medic si sa-i mai administreze analgezice, antiinflamatorii. Vad ca vet-ul a facut ce a trebuit. Acum cel mai important lucru e sa faci radiografia zonei lombare, pare sa fie o problema de coloana vertebrală. Rymadilul poate fi o solutie pentru moment...Incearca sa nu-l ti in frig - cam greu vara, dar cu vremea asta nu m-as mira - ar fi bine de asemenea sa continue vitaminoterapia cu B-uri.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
bossman
Newbie
*

« Reply #2 on: June 11, 2006, 01:28:01 PM »

multumesc frumos de sfaturi , asa am facut pana azi .i-am facut injecti cu vitamine si restul .din pacate a murit astazi  Sad( . maine aveam programare la radiografie si analize cu el Sad
Ariana
Global Moderator

Nati v. K

« Reply #3 on: June 11, 2006, 01:44:53 PM »

Inseamnă că problema era mult mai profundă. Îmi pare tare rău!  :'( :'(

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora