Forum ciobanesc german
August 18, 2014, 05:51:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: cum se schimba comportamentul cainelui dupa castrare?  (Read 6783 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
MVP
Newbie
*

« on: September 06, 2011, 12:33:09 PM »

Cum se schimba comportamentul la masculi? si cum se schimba la femele? sunt la fel de agresivi? isi apara la fel teritoriul? sunt la fel de ascultatori? - schimbari comportamentale - ......
as vrea sa raspunda cineva care a avut de a face, sau are cu caini castrati.
Lory
Sr. Member

« Reply #1 on: September 06, 2011, 04:14:51 PM »

Cum se schimba comportamentul la masculi? si cum se schimba la femele? sunt la fel de agresivi? isi apara la fel teritoriul? sunt la fel de ascultatori? - schimbari comportamentale - ......
as vrea sa raspunda cineva care a avut de a face, sau are cu caini castrati.

Masculi n-am avut deci nu ma pot pronunta, cat despre femele (am 2 castrate) n-am vazut nici o schimbare, au acelasi comportament ca atunci cand nu erau castrate, doar ca unii caini au tendinte de ingrasare si atunci trebuie avut mare grija la alimentatie si miscare. Eu n-am avut probleme cu ele nici cu greutatea Smiley

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #2 on: September 14, 2011, 09:29:05 AM »

Si eu am o femela de 1 an si 1 luna si este sterilizata de la 7 luni; nu s-a ingrasat si de paza nici nu mai vorbesc,se face mai rea de la o luna la alta.
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: September 14, 2011, 11:07:51 AM »

Si eu am avut un caine castrat si acum am 2 catele castrate, una are 11ani si e castrata de la varsta de 7 luni si nu si-a schimbat de loc comportamentul dar intr-adevar are o tendinta la ingrasare, mai ales dupa varsta de 7 ani. Cealalta catea e sterilizara de un an si 8 luni si nu are tendinta la ingrasare.
bondarel
Full Member

« Reply #4 on: November 13, 2012, 10:11:36 PM »

Se poate sa dobandeasca femela un comportament masculin dupa sterilizare?
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #5 on: November 13, 2012, 10:16:05 PM »

ai grija in primul rand la ingrasare! Redu portia de mancare si alearg-o mai mult, daca poti! Eu am castrat un mascul recent si nu am observat schimbari majore de comportament! Nici nu am auzit ca femelele sa capete un comportament masculin dupa sterilizare.

Proud Caninedian
freddy25
Hero Member

« Reply #6 on: November 14, 2012, 01:05:24 PM »

Se poate sa dobandeasca femela un comportament masculin dupa sterilizare?
A mea, uneori face pipi ridicand piciorul.Am sterilizat-o pe la 7 luni si acum are 12ani. In rest nici o schimbare de comportament.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #7 on: November 14, 2012, 01:41:38 PM »

A mea, uneori face pipi ridicand piciorul.Am sterilizat-o pe la 7 luni si acum are 12ani. In rest nici o schimbare de comportament.
Ce tare e  Grin
marius_bl
Sr. Member

« Reply #8 on: November 14, 2012, 04:03:03 PM »

Nu are nici o legatura cu sterilizarea.

*Link Removed*
freddy25
Hero Member

« Reply #9 on: November 14, 2012, 11:47:48 PM »

O fi din cauza ca acum e sefa de haita? Pina acum 3 ani era ultima pe scara ierarhica dar intre timp au murit sefele ei si acum ea e cea mai in varsta si sefa peste doi caini tineri.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #10 on: November 15, 2012, 12:48:21 AM »

nu-i usor sa te impui in fata masculilor...deci trebuie sa o faci...barbateste! Wink

Proud Caninedian
blaster
Full Member

« Reply #11 on: November 15, 2012, 01:32:40 AM »

mi se pare o mare porcarie si nedreptate castrarea. daca nu reusesti sa te impui in fata unui caine, gata - il castrezi. ar trebui castrati stapanii aia slabi si fara nerv, sau mai bine sa nu-si ia caine.

si daca viata este cruda, am s-o pun pe gratar.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #12 on: November 15, 2012, 01:51:54 AM »

Sunt si alte motive medicale pentru care optiunea de sterilizare e de preferat celei de a-ti pierde prietenul, tovarasul, cainele!

Proud Caninedian
freddy25
Hero Member

« Reply #13 on: November 15, 2012, 01:55:30 AM »

Ai impresia ca am sterilizat cateaua fiindca nu reuseam sa ma impun in fata ei? Grin  Am sterilizat-o ca sa evit gestatii accidentale, piometru si tumori mamare. Iar masculii se castreaza din alte motive, nu pentru a fi mai usor de dominat. Am castrat un mascul fiindca traia in aceeasi curte cu mama-sa. Nu si-a schimbat comportamentul, era dominator, incapatanat, tenace si agresiv si asa a ramas pina a murit.  Masculii se castreaza daca au probleme la prostata si pentru a nu o lua razna cand simt catele in calduri, ca sa nu fuga de acasa si sa se piarda.
blaster
Full Member

« Reply #14 on: November 15, 2012, 09:11:22 PM »

eu am scris clar - castrare. deci ma refeream numai la masculi, nu la femele, unde se numeste sterilizare. stiu ca in unele cazuri sterilizarea este recomandata. si credeam ca s-a inteles ca nu ma refeream la castrarea din motive medicale. dar ma rog, chelu' isi pune mana in cap.

si daca viata este cruda, am s-o pun pe gratar.
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof