Forum ciobanesc german
August 18, 2014, 05:55:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: cainele si pisica  (Read 7518 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Horatiu Popescu
Hero Member

« Reply #30 on: January 09, 2014, 04:30:58 PM »

Faci cum crezi, eu ti-am dat un sfat din experienta personala.
1. La mine in curte este pisica, plus cele ale vecinilor care ne viziteaza zilnic si soarecii si-au vazut bine-mersi de treaba.
2. Asa este, dar, dupa cum ziceam, il chinui zadarnic pentru ca problema se rezolva usor cu otrava care
3. va fi pusa in locuri inaccesibile cainelui.
Exista, intr-adevar, sansa sa gasesti un sobolan mort prin curte si daca crezi ca Ares il poate manca, atunci e bine sa-l tii noaptea inchis pana se rezolva problema. Oricum, chinul de a-si petrece cateva nopti in padoc nu se compara cu chinul de a se abtine de la fugarit pisici.
CristiBurlacu
Hero Member

« Reply #31 on: January 09, 2014, 04:39:06 PM »

problema nu cred ca se rezolva cu otrava pusa in anumite locuri. daca soarecii muta de colo colo otrava? azi dimineata am vazut ca a disparut toata otrava pusa luni. au mancat o, au mutat o...? nu stiu, oricum verific cat pot toata curtea, Ares tot inchis este, nu il las liber deocamdata, este foarte curios si inspecteaza tot. nu stiu daca ar manca sobolan/soarece mort, dar daca ar face asta, poate sa o faca atat ziua cat si noaptea, ziua e singur acasa. ne mai gandim. mersi pentru sfaturi.
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof