Tot ce pot sa-ti dau ca sfat este sa nu o lasi sa faca eforturi cu miscarea.
Acum mai multe sfaturi avizate vei primi de la cunoscatori

Buna ziua tuturor.Va povestesc si eu ce am facut cu catelusa noastra, poate primim niste sfaturi in plus, sau , din contra, poate ajutam pe cineva in aceeasi situatie:
Ella are 5,5 luni, este f vioaie si dornica de joaca, insa merge cu picioarele din spate oarecum "incrucisat" si la alergare topaie ca un iepure cu ele. Stiind ca acestea sunt semne de displazie, am fost cu ea la vet pt un control. Dr Rugina i-a facut o radiografie(slava domnului, a stat cuminte) si mi-a zis ca piciorul stang este border line, adica la limita dintre normal si displazie si cel drept displazic. INSA, f imp, a precizat ca la varsta acesta nu se poate pune un diagnostic de displazie, radiografia la 6 luni avand o specificitate de 30 % parca, de abia la 2 ani ajungand la 95%.
recomandare: mergem cu pet-phos in continuare, ca pana acum, si incepem administrarea de Aplazyl, cartilaj de rechin si 1 data pe luna injectii(nu am retinut exact cu ce, spre rusinea mea, doar ca sunt fixatoare de calciu).
Concluzia: Dr mi-a spus sa stau linistita ca este puiut, este in crestere, si daca ii administram tot ce trebuie in perioada de crestere si hrana premium are toate sansele sa fie un catel sanatos.
Pot sa stau linistita?
Inafara de tratamentul acesta, ce altceva pot face? este recomandata sau interzisa miscarea in acest caz?