Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #15 on: January 20, 2007, 08:02:36 PM » |
|
daca problema e lipsa decalciu lasa-l sa faca miscare si mai ales iesi cu el cand e soare afara. Nu m-am gandit ca l-ai fi fortat tu doar am dat un sfat.  daca el se joaca si fuge lasa-l sa se joace!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #16 on: January 20, 2007, 08:12:31 PM » |
|
Doctorita mi-a zis ca problema este deoarece creste prea mult si oasele de deaupra incheieturii sunt moi si de aceea il doare. Calciu i-am dat cat era prescris pt greutatea lui, i-a facut si injectii pentru fixarea lui. Acum am inceput sa-i dau mai mult calciu decat pt greutatea lui ( am vorbit cu doctorita si a zis ca e ok ) si vad ca e mai bine. Sa vedem cum decurg lucrurile si a zis ca daca tot nu merge bine ii va face calciu intravenos. Sper sa-si revina el asa sa nu-l stresez prea mult cu injectiile . O sa-ti ascult sfatul si o sa ma mai duc in parc cand e soare. M-am gandit eu ca lasandu-l sa faca ce vrea nu inseamna ca face efort, l-am lasat pe el sa decida  Multumesc frumos 
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

|
 |
« Reply #17 on: January 20, 2007, 08:26:08 PM » |
|
Sa speram ca scapa usor cu asa un parinte grijuliu  . Cu placere!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #18 on: January 20, 2007, 08:31:48 PM » |
|
Si eu sper sa-l vad o data mergand ca lumea si mai ales sa nu mai aiba dureri. Da, pot zice ca sunt un parinte grijuliu, cam in fiecare saptamana ma duc la doctorita lui si discutam. E o doctorita foarte cumsecade si-mi explica tot ce se intampla si ma intereseaza mai ales ca si eu mi-as fi dorit sa ma fac doctor veterinar  si pentru ca-mi pasa ce se intampla cu Benny si vreau sa inteleg mai profund 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TT
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #19 on: January 31, 2007, 11:48:44 AM » |
|
buna!am si eu un cg de 10 luni care de aprox. 1,1/2 luna se invirte dupa coada si se prinde de ea iar daca nu poate se prinde de piciorul din spate!cainele sta liber la curte si primeste royal sau eukanuba,sau orez cu carne de vita,supa de legume cu carne de vita!in urma cu doua luni a avut o cadere de calciu;mergea greu si ajunsese sa nu se mai miste!dupa ce am chemat de urgenta un veterinar care i-a facut intravenos calciu si vitamine cu vigantolete pentru.fixare si-a revenit!dar....iata ca fuge dupa coada nonstop,ba chiar sa lovit in rotirea lui nebuna la arcada !acum veterinarul mi-a spus ca sa-i administrez "sedam" de 2 ori pe zi si dupa doua saptamani daca nu-si revine mi-a spus ca e ceva psihic fara remediu ...finalitatea fiind ..eutanasierea  !cind nu e nimeni in curte nu mai se invirte decit foarte rar aproape de loc!va rog sa ma ajutati cu un sfat ca sunt tare mahnit! http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php?topic=450.0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TT
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #20 on: January 31, 2007, 11:52:39 AM » |
|
Am si eu o problema cu Benny. A inceput sa schioapete cu un picior din fata, am fost la doctor de 2 ori si i-a facut cateva injectii in special pentru fixarea calciului si mi-a dat o alifie sa-i dau pe picior. Calciu ii administrez phontos. Acum de cateva zile il doare iar piciorusul, nu prea mai calca pe el. Doctorita mi-a zis ca nu are ce sa-i faca pentru ca se dezvolta prea repede ( are 4 luni si cam 23-24 kg si nu e gras ). A mai avut cineva aceasta problema, ce fac il las sa-i treaca de la sine ? Calciu ii administrez cat trebuie. Il doare rau piciorusul si sincer mi-e cam mila de el ca vine la mine si plange si si-l da laba sa-mi arate ca-l doare. Cand ii dau cu alifie se amelioreaza un pic durerea dar nu foarte mult. Astept opiniile vostre. Multumesc frumos
Ask your vet: - Boma Zeal (ajuta organismul sa isi refaca singur articulatiile cartilaje etc + vitamine) - K9 Complete Motion (ajuta direct articulatiile + vitamie)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #21 on: January 31, 2007, 11:59:36 AM » |
|
Nu mai are probleme acum.I-am dat mai mult calciu decat era nevoie, i-am dat pt 40 de kg si ea are cam 30 si si-a revenit f bine. I-am schimbat si mancare, ii dau o masa cu boabe si una gatita si se simte f bine Sper sa o tina asa .... ca atunci cand ziceam ca se simte mai bine atunci incepea sa schioapate. Daca o sa inceapa sa-l doara negresit o sa ma duc la doctor sa-l intreb de ce mi-ai zis tu Multumesc frumos
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OvidiuDanut
Jr. Member

|
 |
« Reply #22 on: August 14, 2007, 11:57:30 AM » |
|
Gino al meu incepuse sa merga mai greu pe picoarele din spate si i-am administrat calciu. Acum intr-adevar si-a revenit insa merge cu picoarele din spate usor "impleticit" cam ca fotomodelele pe podium, poate cineva sa-mi spuna ce ar trebui sa fac sau daca este grav?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #23 on: August 14, 2007, 12:01:20 PM » |
|
Nu neglija calciu ... si al meu are inca probleme dar din ce in ce mai putin ... adica observ cateodata ca-l dor dar nu asa rau Gino al meu incepuse sa merga mai greu pe picoarele din spate si i-am administrat calciu. Acum intr-adevar si-a revenit insa merge cu picoarele din spate usor "impleticit" cam ca fotomodelele pe podium, poate cineva sa-mi spuna ce ar trebui sa fac sau daca este grav?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #24 on: August 14, 2007, 12:07:19 PM » |
|
Si poate ar fi bine sa-l vada si un doctor. Calciu eu te sfatuiesc sa iei petphos grand cien ... pentru mine a fost cel mai bun si ii dai 10 zile cate 2 pe zi apoi pauza 20 Gino al meu incepuse sa merga mai greu pe picoarele din spate si i-am administrat calciu. Acum intr-adevar si-a revenit insa merge cu picoarele din spate usor "impleticit" cam ca fotomodelele pe podium, poate cineva sa-mi spuna ce ar trebui sa fac sau daca este grav?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OvidiuDanut
Jr. Member

|
 |
« Reply #25 on: August 14, 2007, 12:10:46 PM » |
|
PAi deja i-am administrat tabletele astea la sfatul unui medic, nu de capul meu. Mai am vreo 2-3 zile si apoi il duc iar sa-l vada sa vedem ce mai facem. Mersi pt sfaturi:)
P.S- nu este cumva "grand chien"?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #26 on: August 14, 2007, 12:15:12 PM » |
|
Ba da ..sorry ma grabesc si din cauza vitezei  Eu zic ca e ceva temporar dar sfatului unui medic e sfant  PAi deja i-am administrat tabletele astea la sfatul unui medic, nu de capul meu. Mai am vreo 2-3 zile si apoi il duc iar sa-l vada sa vedem ce mai facem. Mersi pt sfaturi:)
P.S- nu este cumva "grand chien"?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

|
 |
« Reply #27 on: August 14, 2007, 03:09:46 PM » |
|
10 zile cate 2 pe zi
si la petphos doza variaza in functie de greutatea catelului. I-a facut medicul lui Gino Vitamina D injectabil?...de curiozitate intreb  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #28 on: August 14, 2007, 03:24:21 PM » |
|
Da, ai dreptate .... trebuia sa specific ca atata ii dau eu si ca variaza cu greutatea catelului. Mersi Ariana pentru corectie  si la petphos doza variaza in functie de greutatea catelului. I-a facut medicul lui Gino Vitamina D injectabil?...de curiozitate intreb  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator