Buna ziua !
De cateva zile, "lupul" meu de 5 luni are o umflatura foarte urata sub pielea de pe coaste, in partea superioara laterala a corpului.... I-a aparut practic brusc, intr-o seara. E cam de marimea unui pumn

... si este tare la pipaire. Pielea este curata in acea zona, nu se vede lovitura, intepatura sau altceva, iar el nu pare sa aiba durere cand este atins acolo... Pentru ca in perioada sarbatorilor nu am putut sa iau legatura cu medicul veterinar, am apelat la o farmacie, iar cei de acolo mi-au recomandat sa-l ung 2 zile cu tinctura de iod si mi-au dat un antibiotic - pastile (sa-i dau 5 zile).... ceea ce am si facut in totalitate, fara insa ca acea umflatura sa dea inapoi... Catelusul nu si-a modificat comportamentul, este la fel de neastamparat si "nebun", dar eu sunt ingrijorat si suparat maxim... Ceea ce este curios, e ca acea umflatura a aparut brusc, in decurs de doar cateva ore...
Abia asta seara voi avea o vizita din partea veterinarului, insa daca cineva a trecut prin ceva similar, am rugamintea sa-mi impartasiti din experientele voastre.