Dragilor,
Sunt perfect de acord cu toate parerile voastre pro si contra. Cu toate acestea, asa cum cred ca m-am exprimat destul de clar, e vorba despre o catelusa care nici macar nu stie sa latre, plina de afectiune care.....atentie mare.....nu-si doreste decat sa traiasca, si asta fara pedigree, oase pt curatat dintii etc. Aceasta catelusa nu are nevoie decat de doua brate care sa o imbratiseze si sa o mangaie. Nu este loc deci de judecati foarte multe. E vorba despre cateva zile care pot face diferenta intre viata si moarte. De asemenea, consider ca toata lumea stie ca sunt caini si caini.....unii mai agresivi, altii mai afectuosi, insa nu despre asta e vorba si mai cu seama nu de asta am postat rugamintea mea de adoptare a acestei cateluse.
Va rog deci sa-mi intelegeti disperarea si in cazul in care puteti sau cunoasteti persoane in Timisoara care stau la casa sau ONG-uri care ofera conditii minimale unor astfel de suflete nevinovate, sa ma informati fie pe adresa:
marius.alexandru19@yahoo.com , fie la telefon: 0769246429. "Fetita" merita o sansa la viata! Singurul rau pe care l-a facut e ca a avut prea multa incredere in oameni. Pt mine unul, imaginea de cosmar din dimineata aceasta ma va urmari foarte multa vreme de aici inainte.
Astept raspunsurile voastre si va rog din tot sufletul sa dati curs acestei rugaminti disperate!
Toate cele bune,
Marius
P.S. Multumesc pt parerea de rau impartasita "alora"!