Forum ciobanesc german
November 11, 2007, 11:09:00 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Campionatul National de Ciobanesc German, Craiova 19-21 octombrie 2007

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Problema cap femur  (Read 567 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kft
Newbie
*

« on: July 28, 2006, 04:16:10 AM »

Acum un an ciobanescul meu a suferit un accident de masina in urma caruia capul femurului a iesit din nuca (sper ca ma exprim oarecum corect) la piciorul drept posterior. Nu a patit nicio alta problema  continuand sa-l foloseasca chiar si asa. Greseala mea a fost ca am avut incredere intr-un doctor vet care m-a asigurat ca printr-o simpla operatie totul se rezolva. Nu mai avusesem caini pana la acest ciobanesc german, nu stiam care este situatia cu veterinarii asa ca, credul si fericit, l-am dat pe mana acestuia sa-l faca bine. Fapt este ca imediat dupa operatie nu a mai lasat piciorul jos niciodata de atunci. Operatia a fost grea, iar ingrijire postoperatorie nu a existat de nici un fel. Degeaba m-am tot deplasat la cabinetul acestuia ulterior pentru a-i cere sa rezolve problema cu lasatul piciorului in jos. Pana la urma a recunoscut ca undeva a facut o greseala insa nu stie care este aceasta. Mi-a mai spus ca daca nu sunt multumit de operatie imi da alt ciobanesc german si gata. I-am explicat ca la noi in familie acesta reprezinta mult mai mult decat un caine si l-am rugat sa-si faca un consult psihiatric. Oricum noi eram prabusiti psihic dupa cat ne luptasem sa facem cainele bine asa incat era cat pe ce sa sa am o reactie necontrolata. Eu am avut incredere totala in el, i-am platit mai mult decat mi-a cerut (si nu a fost ieftin) si el imi spune ca imi da un alt caine! Nu stiu cum sa calific acest tip de comportament. Macelarilor astia ar trebui sa le fie suspendata licenta. Revenind, zilele acestea i-am mai facut niste radiografii si un alt medic vet (selectat la sange) le-a vazut iar concluzia este ca, cel mai probabil, ii va trebui proteza de cap femural. Mi-a sugerat sa nu-i fac aceasta operatie in Romania sub nici o forma. Daca cunosteti adrese in Ungaria, Germania prin care se pot face asemenea operatii va rog sa mi le comunicati. Operatia trebuie efectuata destul de repede. Sunt dispus sa platesc cat trebuie numai sa stiu ca va fi in regula, ca nu mai doarme toata ziua, ca nu se mai uita in ochii mei si schelalaie. Orice informatie va fi binevenita. Multumesc anticipat.

softhackwin@yahoo.com
Ariana
Global Moderator

Nati v. K

« Reply #1 on: July 28, 2006, 03:19:31 PM »

din ce oras esti? As putea sa-ti dau nr de tel al unui chirurg f. bun cu care ai putea vorbi. Din cate stiu acesta ar putea realiza interventia desprecare vorbesti aici in Ro dar cu materiale aduse de afara. Oricum ramane de discutat intre voi doi. Daca te intereseaza trimite un mesaj privat.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
kft
Newbie
*

« Reply #2 on: July 28, 2006, 03:58:33 PM »

Ploiesti
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora